boban1108 Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 To nic není. Já už mám 10 a půl měsíce čekání za sebou a auto v nedohlednu 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 Za týden to bude přesně 1 rok. A to teď počítám ještě několik měsíců kvůli chybějícím dveřním výplním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 @LukeX Na jakou se těšíš konfiguraci? Já už mám termín výroby 14. týden. Tak počítám, že to vyrobí a kvůli dveřním výplním odstaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 2.0 tsi, 4x4 ambition a něco navíc. Přesně tak to počítám i já, že půjde do výroby 13-14 KT bez dveřních výplní a pak bude stát několik měsíců na letišti😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 To jsme na tom podobně 2.0 TSI 4x4. Objednával jsem v půlce dubna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 @boban1108 @LukeX Chlapci, ten 14. týden mate nějak dlouhodobě nebo se vám to změnilo teď nedávno? Já měl ještě před 14 dny 11. týden a včera info od prodejce ze taky 14. týden. Tak me zajímá zda je to náhoda ze jsme tu 3 se stejným týdnem výroby nebo je za tím něco jiného, neboť ten 14. týden je už duben, kdy počítají s částečnou obnovou výroby dveřních vyplní. 🤞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 Ja to mam ještě z listopadu 12-14KT/2022. Od té doby nic nového nevim. Takže jen doufám, že to bude právě až takto později, kdy už by to mohlo jezdit zase komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 :-((( 8:25 - Škoda Auto kvůli ruské invazi na Ukrajinu musí od tohoto týdne omezit výrobu, potýká se s kritickým nedostatkem dílů od ukrajinských dodavatelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Ano a těch dodavatelů není zrovna málo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Tiez som cital vyhlasenie a otazne je co bude s Ruskou pobockou Skoda auto. Škoda Auto obmedzí výrobu Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto musí od tohto týždňa kvôli ruskej invázii na Ukrajinu obmedziť výrobu. Zápasí sa s kritickým nedostatkom dodávok dielov od niekoľkých lokálnych dodávateľov z Ukrajiny, čo má dopad na niektoré modely. Škoda musela obmedziť napríklad výrobu elektrického SUV Enyaq iV. Škoda Auto to dnes uviedla v tlačovom vyhlásení. Výroba vozidiel na Ukrajine je pozastavená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Ja se vsude docetl, ze zatim se omezuje jenom Enyaq, o Octavii ani zminka. Ale pokud se to potvrdi, tak uz letos ani nedoufam. Aktualne mam vyrobu naplanovnaou na tyden 19-21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 FAQs – Ukrajina - ŠKODA Storyboard (skoda-storyboard.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Taková jízlivá poznámka: Tak třeba budou mít alespoň čas, konečně opravit auta vyrobená v roce 21 či 20. Jak jsem to mohl napsat, taková jedovatost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Dnes som dostal oficiálny oznam - auto malo byť vyrobené minulý mesiac - že z dôvodu vyhorenia výrobcu čalúnení minimálne 3 mesiace navrch. o nedostatku iných súčiastok sa tam nepíše, možno to ešte nestihli sformulovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Z FB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 před 16 minutami, Chloop napsal: Z FB. To mi příjde jako blbost. To jako nebudou vyrábět červen až říjen? Nebo budou sjíždět nehotová auta na odstavné i když budou mít díly? Primárně snad chtějí, aby sjížděla hotová auta aby neměli vícenáklady na odstavné plochy a vedle toho dokončují.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-octavia-superb-pluig-in-hybrid-cekaci-lhuty-objednavky-volkswagen.A220309_164247_automoto_fdv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 V článku je buď chybná, anebo pro mě nová informace, a sice: "Na vině jsou chybějící výplně zadních dveří..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 No jo novináři... Aspoň že trefili daný model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Nepěkné vyhlídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 (editace) Co mám info z minulého týdne,tak zákazníkům se říká 1 rok.Jinak rok a půl. Editováno: 12. Březen 2022, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Je to tak. Minulý týden jsem poptával u 10 prodejců. Většina uváděla asi 12 měsíců, jeden 9-11 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Mám info z pondělí, že auto je zaplánované do výroby 38 CW. Ale pak velmi pravděpodobně bude čekat na výplně zatím neznámou dobu. Objednáno 11/21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Dneska jsem byl objednávat O4 1.5 tsi style+ a předběžně 9-10 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 před 14 hodinami, Motyll44 napsal: Mám info z pondělí, že auto je zaplánované do výroby 38 CW. Ale pak velmi pravděpodobně bude čekat na výplně zatím neznámou dobu. Objednáno 11/21. Tak předpokládám, že v týdnu 38 už pojede nová linka na ty výplně. přes 30 týdnů v urgentu musí na rozjezd linky podle mě stačit. Moje auto má plán výroby KT40 a předpokládám (nebo spíš doufám :D ), že už na odstavný parking nepojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.