Zzzzz Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Zdravím, mám O4 2.0 TDI Style, Style Plus liftback a rád bych zjistil, jestli jsem sám, kdo má sice plně funkční couvací kameru, ale i když modul kamery obsahuje i ostřik, tak tento nefunguje ani v návodovém reřimu: zařazené R, nebo rozvícená světla, jako podmínka pro ostřik předních světlometů? Nemám zatím chuť do toho hrabat a hledat, jestli tam vede rozvod pro ostřik, nebo je to jen univerzální modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 24. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 I když není zadní stěrač pohybem páčky nic neudělá ? nebo na ikonou na infotraimentu? Ostřikovače světel nemají s kamerou co společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 24. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 zadní stěrač nemám a páčka nemá odpruženou polohu dopředu ... a na infotaimentu při couvání nevím, kde bych tu zmíněnou ikonu-tlačítko měl hledat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 24. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 jinak ale děkuji za rychlou reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 @RDMBRmá kameru a bez stěrače ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 24. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 (editace) před 31 minutami, Jan R. napsal: @RDMBRmá kameru a bez stěrače ? ano, objednávka 2-2021 převzetí 7-2021 a v konfiguraci: OCTAVIASTYLE 2,0 TDI 110 kW 7-stup. automat. Style Plus, tam byla už v konfiguraci a je tam. Dotaz na stěrač, coby další doplňkovou výbavu jsem nechtěl, neb se mi nelíbí, že "boří" línii zadku. Editováno: 24. Listopad 2021, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 @Jan R. jj mam kameru bez sterace 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Jj vím a ostřik kamery se zapíná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 @Jan R. na Columbusu tou inkonkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 A páčku máš stejnou jako on ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 ostrek zadnej kamery je len ak máš stierač vzadu - toľko podľa predajcu, preto som si objednával stierač na liftback aj keď vyzerá hlúpo. u kombíku tým pádom je ostrek vždy, pretože tam je vždy aj stierač. Používa sa rovnaký výstup na ostrekovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Mám také kameru s ostřikovačem bez zadního stěrače. MR 2020, dodáno 09/20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 a odstřikování funguje nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Ostřikování funguje a spouští se z infotainmentu, jak už tu bylo popsáno. (pod ikonou nastavení jasu, kontrastu..) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 25. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 (editace) Díky moc všem, už jsem to v menu infotaimentu pod nastavením jasu.... našel a opravdu ostřikuje přes kliknutí na ikonu i bez výbavy zadního stěrače. Editováno: 25. Listopad 2021, autor: Zzzzz 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 človek len žasne nad odbornosťou predajcov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 No tak to musím taky vyzkoušet, neb prozatím jsem jen nadával, jak špinavé to je :-) Taky mám style plus a bez zadního stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 3. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2022 V 31. 12. 2021 na 11:47, jiri001 napsal: No tak to musím taky vyzkoušet, neb prozatím jsem jen nadával, jak špinavé to je :-) Taky mám style plus a bez zadního stěrače. je to určitě v pohodě, jen jsem to nějak neuměl najít ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Prosím neporadí někdo? Jsem z toho už celkem zoufalý 😂😂. Sw 1896 a prostě to tam nemám ten ostrik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Vypada to, ze ti to nenabízí, ja tam ikonu mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 @Romangsxr750Díky za odpověď. Ok tak si píšu poznámku pro servis, že to budu chtít zkontrolovat. Jak začalo být teď sychravo tak bych někdy ten ostřikovač užil. Jen pro jistotu, jaký máš pls sw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 @JirikHL Kto má zadný stierač nemá samostatnú ikonu na ostrek kamery, ide to spolu s ostrekom zadného okna 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 (editace) před 1 hodinou, JirikHL napsal: @Romangsxr750Díky za odpověď. Ok tak si píšu poznámku pro servis, že to budu chtít zkontrolovat. Jak začalo být teď sychravo tak bych někdy ten ostřikovač užil. Jen pro jistotu, jaký máš pls sw? Mam MR2023, jinak zadni sterac nemam Editováno: 15. Září 2022, autor: Romangsxr750 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 @rodolfofakt? Aha... To by taky mohli napsat do návodu... Musím vyzkoušet hned zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.