Mumich Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ahoj, chtěl bych do svého SIII 2016 (čili před faceliftem) dát akustická přední boční skla z SIII FL. Může mi někdo poradit/potvrdit, jestli tam půjdou a posdílet VIN nebo ideálně přímo číslo dílu? Pokud někdo je někdo má a naopak si myslí, že jsou zbytečná, i takovou zpětnou vazbu uvítám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Já je mám, měl jsem je v před-FL a jsem moc rád, že tam jsou. Pomáhají. Ocenil bych je i v zadních dveřích. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 @Delphin Subjektivně, jak velký rozdíl hluku je ve stejném autě s a bez akustických skel? Nikdy jsem je neměl, teď s nimi budu mít poprvé Octavii, tak jsem docela zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 V 2015 dizlovej som ich nemal,v 2019tke benzinovej ich mam.Ten rozdiel v motore to moze skreslovat,ale mne sa zda ten rozdiel s akustickymi skutocne vnimatelny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Motorizace určitě svou roli hrát bude no. Každopádně díky za postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ja to hodnotim 2,0 TDI bez EVO a bez aku skiel vs 2,0 TDI s EVO a s aku sklami. Rozdiel tam je, ale nie som isty, co to nie je tym EVO. Takze som asi moc nepomohol 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ale jo, každá reakce dobrá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 A rozdíl je jenom ve skle samotném, nebo tam jsou i další rozdíly, jako třeba jiné uložení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Na dálnici ve stejném aute bez a s je velký rozdíl. Určitě je doporučuji 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Taky je mam, zkousel jsem supa bez nich, a ten rozdil je dramaticky. Normalne premyslim, ze na supovi s akustickyma sklama necham odhlucnit uz jenom dvere s kufr, octavku jsem musel odhlucnovat celou, aby v ni slo zit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Dnes vypozorovano ze superb pred FL bez akustickych skel s verze po FL s akustickymi skly ma tezsi dvere. Ten akusticky paket ma ty dvere i nejak izolovane, nebo je to jenom tim sklem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 (editace) Nemám osobní zkušenost, ale rozum dává že když už výrobce prodává akustická skla, tak to nezprzní dveřmi bez akustické izolace efekt by pak byl skoro nulový.... no i když u škodovky jeden nikdy neví. Editováno: 6. Únor 2022, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 (editace) Rapid 1.0: Přemýšlím, jak nejlépe rozdíl popsat. Asi jako rozdíl 10 - 15 km/h v dálniční rychlosti. Možná spíš 15 - 20. Editováno: 7. Únor 2022, autor: Delphin 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 No a je mozne len vymenit skla? Podla mna to nie je take jednoduche, pretoze akusticke skla si vacsinou zdvojene (=2x take hrube?). Ci tesneniu a mechanike je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Řekl bych, že to sklo je stejně silné. Jen je ze dvou částí a slepené folií. Když nezapomenu, změřím přední vs. zadní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Nechcete někdo vyfotit rozdíl přední akustické a zadní normální? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 (editace) _ Editováno: 9. Únor 2022, autor: guest100 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 (editace) Guest100 napsal: A co si takhle zajet do servisu k nejbližšímu prodejci? @guest100 A co když mám nejbližšího prodejce 60 km a je pro mě jednodušší si napsat na forum? Edit: Blbě radíš a pak ještě rozdáváš negativní hodnocení? Ty seš případ... Edit2: A ještě pak ty komentáře mažeš? Editováno: 9. Únor 2022, autor: Rapid1.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Vzhladom k dnesnej dobe,kedy sa optimalizuju naklady a od montaze sa vyzaduje co najrychlejsia a co najjednoduchsia zastavba do auta,bude uchytenie identicke a v okne bude vsadena iba navyse ta akusticka ochrana. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 (editace) před 2 hodinami, Rapid1.0 napsal: @guest100 A co když mám nejbližšího prodejce 60 km a je pro mě jednodušší si napsat na forum? Edit: Blbě radíš a pak ještě rozdáváš negativní hodnocení? Ty seš případ... A to je problem jet někam 60 km? Naopak, poradil jsem ti dobře, chce to být trochu akční, když máš o něco zájem. Budeš kupovat auto za za skoro mega (pokud ho tedy nedostaneš jako pracovní nástroj) a dělá ti problém 60 km a nakonec pojedeš za někým na kódování nějaké drobnosti 150 km... . Co asi z fotek poznáš? Když to někdo hodně dobře vyfotí, uvidíš že je to sklo, fólie, sklo, když blbě, neuvidíš nic... Fólie je jakoby zapuštěná, tedy pocitově je na hraně mezi skly mezeza. Normální sklo je na hraně celistvé zbroušeně jako by do boblouklu. Mám ty skla už na třetím autě, takže vím jak vypadají, jak se to dá interpretovat neznámému a fotkám bych tedy moc nevěřil, když bych se měl rozhodovat. To samé názory od druhých, 10 lidi 10 názorů. Asi tak... Editováno: 8. Únor 2022, autor: guest100 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 @guest100 Pokud se někdo ve nachází ve fázi, kdy se rozhoduje zda za ně připlatit nebo ne, tak je to jasné, že se pojede podívat. Já mám ale auto (bude vlastní, ne služební) objednané už od června (info pro tebe - projet jsem si ho byl) a tam ty akustické skla byly v rámci paketu, který jsem chtěl. Má úvodní otázka zněla, že by mě info ohledně akustických skel zajímalo jen tak ze zvědavosti, protože je budu mít v autě. Pochybuju, že si člověk jen tak ze zvědavosti, když už má auto stejně dávno objednané, bude ještě objíždět 60 km daleko, to mi přijde jako zbytečnost. Na to opravdu nemám čas, ale ty třeba jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 (editace) Ok, vidím, že budeš kupovat Octavii, věřím že už si natěšený, ale co si jen tak ze zvědavosti pročíst něco k Octaviím a tam se také zeptat, mimochodem ve vlákně k OII je k tomu hodně dlouhý pokec a je tam i fotka detailu hrany toho skla... a když to budeš hledat, je to sunsafe glass, pokud bys to nevěděl. Nicméně je zajímavé že na dotazování se s nejistý výsledkem čas máš a stejně tak na to chtít po druhých aby věnovali čas tobě, když je to jen ze zvědavosti.... a děkovat nemusíš... Editováno: 8. Únor 2022, autor: guest100 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 O2 mela akusticka skla? Ty jo. Ta nemela ani o3 pred FL, pac jsem v ni mel zaklikane uplne co slo, a toto neslo. Mozna je pak davali do O3 FL... ale v pred FL nebyli. Taky to teda bylo extremne hlucne auto a stisit ho stalo +-50k. Porad nevime, zda jsou dvere na supovi odhlucnovany take, nebo ten pocit hmotnosti proti obyc superbu delaji jenom skla. Jak pujdu dat vytlomit podbehy, tak je asi jedny dvere necham rozdelat a dam info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 (editace) ano OII je měla a to komplet, i v zadních dveřích, a to ještě v kombinaci s pokovením, proto název sunsafe glass ... poznají se tak, že je na nich napsáno laminated O III je nikdy neměla, a to ani po FL Editováno: 8. Únor 2022, autor: guest100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 (editace) Je to tak, OII měla možnost příplatku, ale myslím, že jsem někde četl, že se jich moc neprodalo. U Superba je to přesně jak píše guest. Normální sklo je nahoře zabroušené do oblouku. U akustického je vidět, že jsou 2 skla nahoře zabroušené do oblouku a mezi nimi malinko utopená fólie. Editováno: 15. Únor 2022, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.