havrosh Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 (editace) Ahojte, u dva roky stareho Kamiqa resim neustale unik chladiva klimatizace... reseno pouze s autorizovanym servisem 18.05.2021 - zustatek cca 50g chladiva, doplneno, pridana nejaka kontrastni latka, po tydnu kontrola, vse OK, nikde to neunika, reklamace uzavrena 12.08.2021 - nedostatek chladiva + vymena cidla tlaku, doplneno medium, reklamace uzavrena 13.04.2022 - 2leta serviska + olej, behem cesty ze servisu zjisteno, ze klima opet nefunguje 20.04.2022 - zustatek cca 38g chladiva, vymena ventilu plneni, tlakova zkouska, testovano cuchacem 16.05.2022 - kontrola UV, udajne OK 16.06.2022 - kontrola UV, udajne OK 08.08.2022 - predano do servisu (jeste me vynadali ze jsem prijel az po 8 dnech, ze jsem mel prijet hned bez objednani). Budou volat nejakeho technika primo ze SA 15.08.2022 - nalezena dira ve vyparniku 25.08.2022 - opraveno, vemenen "vyparnik s", 930 CJ prace, poskrabane plasty v interieru, za 2 tydny mam prijet na kontrolu A opet stejny navrh reseni jako pred rokem. Dame vam tam kontrastni latku, za 2 tydny prijedete na kontrolu. S timto resenim jsem jiz nesouhlasil, protoze se to opakuje stale dokola. Poslou tedy dotaz do Skodovky co dale, ale udajne nemam cekat zadny zazrak. Diky Editováno: 31. Srpen 2022, autor: havrosh doplneni dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 Za změnu servisu nic nedáš, ale hlavně pořad otravovat, ať se to vyřeší ku spokojenosti, hodně štěstí 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Nevšiml sis jak dělali kontrolu těsnosti? Pokud tam dávali kontrastní látku a důkladně to nekontrolovali pomocí UV lampy, tak to je k ničemu. Ta netěsnost už je hodně velká, když unikla skoro celá náplň, za tak krátkou chvíli. Potenciální zdroje - netěsné spoje, zaseklý nebo netěsný plnicí ventil, tlakové/teplotní spínače, poškozený kondenzátor nebo dehydrátor (po nehodě), atd....chce to pořádně analyzovat. Je nutno stále otravovat servis a žádat opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Auto si vzali na dilnu, udelali me kafe a do 10min vse hotovo ze nikde nic nenalezeno. V pondeli volali, ze jim SA naridila udelat tlakovou zkousku a očuchat "čuchačem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 To brzy!? To je bez SA nenapadne? 🥹🙄🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Tak prave me volali ze servisu, ze si mam pro auto prijet, ze nic podstatneho nenasli (drobny unik v oblasti plniciho ventilu). Opet me dali kontrastni latku a budu 2x mesicne jezdit na kontrolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Po 3 mesicich klima zase nejede... pocitam ze tam zase nebude zadne medium :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 A během těch kontrol 2x měsíčně nic nezjistili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Tyden po naplneni OK 2 tydny po naplneni OK Mesic po naplneni OK - vzdy kontrola UV svetlem, zakazka uzavrena Po 3 mesicich pocitam ze buche chybet vetsina chladiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 V 28. 4. 2022 na 7:44, havrosh napsal: Auto si vzali na dilnu, udelali me kafe a do 10min vse hotovo ze nikde nic nenalezeno. V pondeli volali, ze jim SA naridila udelat tlakovou zkousku a očuchat "čuchačem". Vyčerpání starého chladiva, vakouvá zkouška, napuštění chladiva s barvivem, laborování, hledání, to je záležitost na víc jak hodinu. Zatím jsem nechával plnit klimu 2x, vždy úplné vyčerpání starého chladiva atd. Takže 10 minut je podezřelých. Pokud je únik tak velký, just bych bookoval 2 zkoušky třeba týden od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Změnil bych servis, protože ten stávající na to očividně kašle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 Heureka... po tydnu v servisu byla nalezena dirka ve vyparniku, kde medium utikalo. Nechapu jak pred 3mesici delali tlakovou zkousku a vse bylo OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 ….protože to jsou lemplové a co jim neporadí počítač, tak to nedělají. :-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 (editace) Protože žádnou tlakovou zkoušku pravděpodobně nedělali, nebo dělali ledabyle, nebo jak píše Dodi 15 jsou to neználkové. Zvláště po tom, když se zákazník dozví, že musí tyhle prkotiny konzultovat s fabrikou. Najít únik není nic, na co by člověk musel mít mozek Einsteina, akorát to vyžaduje čas, trpělivost a pečlivost. Což jsou vlastnosti, které mnohým dnešním pracovníkům v AS chybí a taky Škodovácké časové normy na jednotlivé opravárenské úkony jsou kolikrát mimo mísu. Editováno: 18. Srpen 2022, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 31. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Snad vyreseno, detaily v priloze Uz do toho servisu snad nikdy nepojedu a najdu si jinej... Prijdu si pro auto, privezou, podekuji, sednu do auta, nastartuji a chybova hlaska pres celej display: Nefunkcni airbag, vyhledejte servis. Auto ihned vracim. Po pulhodine opraveno, nezapojen kabel k airbagu. Znovu nastartuji, hlaska nikde, auto si na nic nestezuje, odjizdim. Po 100m zjistuji ze jet rovne znamena mit volat natoceny doleva. Otacim se a jedu zpet do servisu. Po 15min opraveno, udajne si toho pri testovaci jizde nevsimli... Uz nastvanej odjizdim a vse se zda byt OK. Auto odpoledne davam manzelce. Vecer si zena stezovala ze nefunguji ostrikovace. Dalsi den odpoledne jdu doplnit, dolil jsem cca litr kapaliny, je slyset cerpadlo, ale ostrik nefunguje, pod autem louze z kapaliny z ostrikovace... 17:01 prijizdim opet do servisu, nezapojena hadicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Já bych neřekl "snad", já bych rovnou řekl "určitě tam nepojedu". Proč mně to vůbec nepřekvapuje? Asi jsem si na dnešní úroveň některých tzv. profesionálních a autorizovaných servisů již zvykl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 @havrosh to jsi asi klidas, já bych to v klidu nepresel. Pokud to ale vyřešilo problém, tak gratuluji a ať slouží. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Tohle je vážně přes čáru. To v tom servisu pracují opice nebo snad veverky?🤔🐿 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 Já nevím,ale pokud opravovali jen klimatizaci,tak airbag ani volant s tím nesouvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 (editace) asi ten únik hledali úplně všude :D Editováno: 1. Září 2022, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 Holt asi slušnej oddíl. Klidně napiš servis ať se ostatní vyhnou velkým obloukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 ak bol únik naozaj vnútri výparníku tak to zistenie muselo byť naozaj ťažké a rozhodne neštandardné , hold odfláknutý krám ako auto a fušerský servis tomu nepridajú ... ono ten postup na začiatku bol celkom štandard aj keď pre zákazníka otravný , po druhom úniku bez zjavnej netesnosti to už mali tlakovať dusíkom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2022 V 1. 9. 2022 na 7:01, cosby napsal: Já nevím,ale pokud opravovali jen klimatizaci,tak airbag ani volant s tím nesouvisí Udajne museli rozebrat palubni desku, tomu odpovidaji i skrabance v interieru (horni hrany kolem prihradky na telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2022 V 31. 8. 2022 na 14:45, DušanV napsal: Já bych neřekl "snad", já bych rovnou řekl "určitě tam nepojedu". Proč mně to vůbec nepřekvapuje? Asi jsem si na dnešní úroveň některých tzv. profesionálních a autorizovaných servisů již zvykl. Jeste tam mam uskladnene pneumatiky na dve auta, takze minimalne jednou tam budu muset :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.