rfilip Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Nechal jsem si do fabky II dodělat tempomat a jsem s ním nadmíru spokojený. Teď je to ježdění zase příjemnější. Využití je ideální zejména v mojí situaci- do září jsem ještě v bodové tísní.Jízda v obci 1x 54km/h=2000Kč a -2body, 1x67km/h=3000Kč a -3body. Takže jsem od poslední pomoci a ochrany příslušníky PČR hodný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIST Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak uz mam tempomat namontovany a ja cele to vyslo na 3.807,-sk aj z DPH a zohnal som ho na stranke http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodoplnky/tempomaty/ je to aj z kabelazou a podrobnym navodom na montaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak uz mam tempomat namontovany a ja cele to vyslo na 3.807,-sk aj z DPH a zohnal som ho na stranke http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodoplnky/tempomaty/ je to aj z kabelazou a podrobnym navodom na montaz. ahoj...a je to original do škody? to isté čo ti predajú v škodovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIST Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ano este je to aj zabalene v tom sasku od skody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak to je teda supr cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIST Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Nezabudnite si to po montazi dat aktivovat v riadiacej jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ja som dnes zohnal manika co robi origo tempomat aj s montazou za 4000 sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu nabidnout tempomat i s montazi na Roomstera i Fabii II. Cena je 3990kc- na pockani i se zprovoznenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jj ja ho chci, ale penizky budou tka v zari, se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) Dnes som montoval v v meste Šaľa Tempomat.Chlapik to mal spravene za hodinu aj 20 minut.Je to odpbornik ak hrom.Robi v automobilke VW BA.Tempomaty montuje prave pre skupiny AUDI,SKODA,VW,SEAT.Presne vedel kde ma plast vylupit aby nieco neposkodil.Cena bola aj s packami aj montazou 4500 Sk.Kto by mal zaujem napiste spravu dam cislo mobilu. Editováno: 12. Září 2008, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Blahozelam. Tak dalsi domotovany tempomatak v R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 RomanKo no mal si pravdu je to parada ak nemusim drzat stale nohu na pedali.Vcera som mal moznost to vyskusat po R 1 a D1 ak som sa vracal je to paradicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ja tiez mam tempomat montovany v Sali,mozem len doporucit. Aj ked ja som ho daval z dovodu ze moju Fabku mam na rucne ovladanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 No som rad Mikoho ze sa ti to paci...je to chytlave a zvyknes si na to ani nevies ako. Tak nech sluzi aspon ako mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 JJ tempomat je paradicka, nechal jsem si ho rovnou dat ve vyrobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Ja som pri kupe noveho mal limitovany rozpoceat a nkoniec som dobre urobil, bo tempomat ma l 1/3 ceny z vyroby (vratane montaze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 No, je fakt, ze v dobe nakupu jsem nevedel, ze jdou sehant bokem. Ptal jsem se kolik by to stalo, kdyz v origo prislusenstvi vyjde na polovic, ale rekli mi, ze s praci by to vyslo draz. Ze se musi rozebrat pulka auta. tak jsem tech 9KKc ozelel. a usetril jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 No veru...v originalnom servise vzdy vsetko vyjde drahsie ako z fabriky...ale u sikovnych chalanov ako su tu na fore je to za polovicku a i profesionalnejsie spravene. A take tvrdenia ze potom sa to neda uz dorobit...tak na to never...snad len ta panoramaticka strecha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 No on Romanko mel myslim ten tempomat dodelany jako prvni na Slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu nabidnout tempomat i s montazi na Roomstera i Fabii II. Cena je 3990kc- na pockani i se zprovoznenim Beru taky, odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 kokos že 4500SK... a ja sa tu nechám ždímať a vypytovať ako by to bolo čo najlacnejšie... BTW toho z VW poznám, tiež som sa ho pýtal keď som mal novú FI ale tá suma a ked mi povedal že to urobí pri ceste niekde....dovi dopo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Veru veru...mne to robil honza tu v BA a uplne super pracicka...a prisli sme aj ako to namontovat i bez vrtania. Zatial tempomat funguje bez problemov...a ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ako každopádne všetka česť keď to Honza urobí bez odobratia palubovky lebo ten prístup je proste katastrofálny. Nehovoriac o celej tej elektroinštalácii...poctivá FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) dole bol len volant, packy vymena a ten kryt z vonka kde su stierace (nie uplne von...len povytiahnuty)...a stierace. Aspon ak si spravne pamatam...je to uz skoro rok. Editováno: 10. Říjen 2008, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Kdyby někdo měl zájem jeden tempomat mi tu zbyl tak můžu namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.