Kamahl Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Zdravim, Karoq FL 22/23 (minimalne v SR, neviem ako v CR) vobec nema moznost side-assistu v ziadnej vybave. Avsak na spatnych zrkadlach mam tu "plôsku", ktora signalizuje mrtvy uhol. Znamena to, ze je tam nejaka predpriprava? Alebo tam len supli tieto spataky ale nic ine? Zaujimala by ma moznost dorobit ten side-assist a tiez ci existuje nejaka sanca nestratit zaruku :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Pokud v zrcátkách je ta ploška pro žárovku vidět, tak to bude mít mrtvý úhel. Divil bych se, že by se nějaká předpříprava dělala. Dodělání bez ztráty záruky určitě nebude možné, protože je to zásah do vozu. Musí se natáhnout kabeláž, do nárazníku přidat radary a samozřejmě upravit kódování několika jednotek vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 V cz taky nejde objednat. Nicméně to není jen o zrcátku ale hlavně o těch radarech a ty dodělat by asi bylo celkem složité. Nicméně je divné že "plytvaji" zrcatky s SA když to auto nemá... Zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 16. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 (editace) Nemam tam ani mrtvy uhol, nespomina sa nikde v infotainmente ani mi to nesvieti. Tiez sa mi zda zvlastne ze pouzili to zrkadlo. Dokonca to vnimam negativne, lebo niekto sadne do toho auta, vidi ze sa moze spolahnut na side assist a nabura, lebo sa neobzrie. A aspon mrtvy uhol dorobit by tam neslo? Ci to je ronaky problem ako so side assistom. Editováno: 16. Červen 2022, autor: Kamahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Side Assist = mrtvý úhel. Do Karoqu FL se nedá objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Ahoj, podle mne je Side assist obsažen v systému Lane assist viz: https://forum.skodahome.cz/topic/161436-side-assist/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 17. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 V autorizaku mi povedali, ze ked Skoda zaradi side assist do doplnkovej vybavy pre dalsie MR, tak by to mali vediet urobit aj v autorizaku so zarukou. Otazka je ci nekecal a tiez ci to tam este niekedy zaradia, predsa len Karoq sa bude predavat este kolko, 2-3 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Tak ako Area view tak aj side assist u Karoq Ateca aktualne nieje moznost konfiguracie jednoducho cipy neiesu a ak su treba na dolezitejse veci. K dorabke sideassist asi len tolko treba zohnat radar 2Q0 907 686 B + 2Q0 907 685 B drziaky na ne , a indikatory do spatnych zrkadiel montaz nieje zlozita. Tieto konkretne radary som rozbehal k plnej funkcnosti na VW Touran 1T2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 20. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 @dlbx ale treba aj updatnut soft a zevraj aj RJ? A ze ked mi budu updatovat soft v servise, tak to prepisu a prestane to fungovat. Aspon tak sa mi pan z autorizaku vyjadril k moznosti podomackeho dorobenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Vjednej veci ma pravdu ze ak bude side assist domontovany a bude robit aktualizaciu napr v LA (celna kamera na skle adr A5) po update sw sa spravi parametrizacia a nasledne kodovanie tak system online kameru nakoduje bez side assistu. To plati aj pre dalsie dotknutre jednotky napr PLA ,radar odstupu atd. Side assist sa koduje do viacej jednotiek. V druhej veci si servisak v aute s domontovanym radarom ani neskrtne moze mat aj TPI s SVM pre adr 3C. Ak by aj chcel taky radar aktualizovat vozidlo musi mat v systeme SA zapisane PR cislo pre SWA 7Y1. Toto nieje jednotka rozpoznania privesu AHK kde zada SVM a system online nakoduje a naparametrizuje vozidlo. Aj s dorabkou tazneho to dnes nieje jednoduche pre urcite motorizacie. Pochybujem ze SA alebo koncern zaradi side assist ako doplnkovu vybavu ako montaznu sadu do vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Takže dotazem ohledně chybějící funkce SA na tiskové oddělení Škoda, odkazem na jejich stránkách, mne bez vysvětlení odkázali na dealera, jako kdyby on měl vliv na instalaci asistentů do vozu. Trochu mi to připadá jako zvrácenost, protože já mám objednanou verzi KAROQ SE, skoro za 950000,- a asistent mrtvého úhlu mi rozhodně připadá jako užitečnější funkce, než třeba ambientní osvětlení na zadních dveřích, které údajně zavedli na přání uživatelů....Chápu, že nejsou čipy, ale takhle se Škoda trochu chová jako kdyby jí na zákazníkovi nezáleželo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey83 Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 ahojte, mozno by to niekomu z Vas pomohlo ak to hladate ... Dajte vediet ci to skoda akceptuje takuto dorabku v pripade zaruky auta. https://www.auto-diel.sk/Montaz-mrtveho-uhla-Skoda-Karoq-Side-Assist-d147004.htm#detail-anchor-description Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 21. Červen 2023 Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 Nemáte někdo zkušenosti s toto firmou ? https://auto-prestavby.cz/2023/04/07/kodiaq-2023-karoq-instalace-mrtvy-uhel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladast Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března U nich jsem párkrát byl a super. Hlídání mrtvého úhlu mi také dodělali, rovnou mi tam dali novější verzi (s indikací na vnitřní straně zrcátka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Dobrá zpráva... Po skončení záruky se tam okamžitě objednám... Už jsem tam byl i domluvený, ale v servisu mně řekli, že bych tou doinstalací přišel o záruku...😒 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.