ski1961 Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna Tak FL Kamici už vyjíždějí z linek 🙂 https://www.auto.cz/nove-skody-scala-a-kamiq-se-uz-vyrabeji-maji-nove-vybavy-se-spoustou-vyhod-151383?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února (editace) Z linek sice vyjíždějí, můj výroby v šestém týdnu, ale expedice se nekoná, prý nejdříve osmý týden, podobně jako u S IV. Že by něco kvůli začátku prodeje u VW? Editováno: 3. Února, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února (editace) Tak zahraniční ofiko premiera opět dříve než v ČR, odkud ten vůz pochází... Editováno: 4. Února, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Tak to asi bude ten důvod, proč expedice vyrobených aut začne nejdříve v 8. KT, nicméně je potřeba si uvědomit, jak velký/malý trh ČR pro ŠA je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února před 22 hodinami, Petr Svetr napsal: Z linek sice vyjíždějí, můj výroby v šestém týdnu, ale expedice se nekoná, prý nejdříve osmý týden, podobně jako u S IV. Že by něco kvůli začátku prodeje u VW? V úterý 6.2. je oficiální představení v ČR pro novináře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Pak už to nechápu vůbec, proč je pozastavena expedice již vyrobených aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Jsem ale mimo jiné zvědav, za zůstane klíček jako u před FL, nebo už bude novější menší verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února @Petr Svetr klíček je stejný, zde na vidu je to krásně vidět..jinak se stačí podívat na konfigurátor pro Německo, jaké tam mají možnosti..úplně někde jinde..např. tyhle sedačky v kůži u nás zcela nemožné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února No jelikož jsem nikdy neuvažoval koupit si auto v Německu, je mi to vcelku jedno, protože s tím nic stejně nenadělám. Údajně mělo mít Monte Carlo elektrická sedadla, u řidiče s pamětí, což by prý mohlo být od modelové péče. Co jsem slyšel i toto je o počtu homologací a Německo je holt mnohem větší a i náročnější trh. Jinak na klíček jsem se ptal IA odpověděla mi: Podle mých informací, faceliftovaná verze Škody Kamiq bude mít nový typ klíčku, který se podobá tomu z modelu Superb. Klíček bude mít zasunutou planžetu, kterou lze vysunout stisknutím tlačítka. Klíček bude také mít tlačítka pro dálkové ovládání zamykání a odemykání dveří. Tento typ klíčku je považován za modernější a praktičtější než starý vyklápěcí klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února nevím no..já soudím na základě toho, co jsem viděl v tom videu, kdy ta holčina ten klíček ukazuje a vidím ten samý klč co je nyní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února (editace) No myslím si, že IA nemusí být neomylná. Ona i ta přihrádka na mobil vypadá stejně a psalo se, že má být rychlejší a chlazená. Editováno: 7. Února, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Já tam vidím v kufru pořád jednu "lampičku" a ani to není LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února a co jsi tím chtěl říci, že někde psali že mají být dvě? nikde jsem to nezaznamenal a už jinde se psalo, že tam je stále žárovka (levnější pro výrobce), stejně jako v torpédu (přihrádce před spolujezdcem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Tak mi to nedalo a akorát jsem se naštval. V Německu, Rakousku, ale i na Slovensku jde objednat do MC elektrické sedadlo řidiče s pamětí. Fakt nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Února Autor Sdílet Vloženo 18. Února FL už jsem viděl, na autosalonech zatím zákaz vystavovat. To původní tedy za mě lepší, FL škodovce nejdou, hlavně skladba výbav. Ty lepší verze nechodí, protože nejsou Matrix světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HerrSchlank Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února Zdravím, @Jan R. Aj sa prosím Vás vie kedy by mali byť tie Matrix svetlá? Mám objednaný FL Kamiq First edition plus s týmito svetlami a podľa informácie z autosalónu bolo auto vo výrobe už 6.2.24 ale momentálne majú v systéme že je nedokončené. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února Nikdo neví, po opravdu velkém šťourání na všechny možné strany mi bylo řečeno, že doufají, že auta která jsou vyrobena, ale nekompletní, tak že budou k expedici do konce března. Pozor, nejedná se jen o světla, chybí některým Kamikům i nárazníky, nějaké lišty v interiéru a některá kola. Není to tedy jen o matrixech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HerrSchlank Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února Vďaka za odpoveď. Neostáva mi iné len čakať Predpokladám, že takéto problémy sprevádzajú každý rozbeh výroby nového alebo faceliftového modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Března Autor Sdílet Vloženo 1. Března Těžko říci. Ale dva salony už dostali MC a v zahraničí dle skupin už předávají FL s Matrix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března (editace) Tak už bylo příznané, kde je hlavní zakopaný pes, je to virtuální pedál. Objednaná a vyrobena auta s virtuálním pedálem by měla být postupně expedována s deaktivivanym pedálem s tím, že až bude k dispozici nový sw, budou svolávána a virtuální pedál bude po aktualizaci přizpůsobeného sw na autech znovu aktivován. Takže ta auta, co jsou už u prodejců jsou auta bez objednaného virtuálního pedálu. A jak se dívám, včera vyšel nový ceník a Kamiq už nemá v paketu City Premium virtuální pedál. Údajně by tam měl být, ale bude aktivován následně, proto ho neuvádějí. Editováno: 7. Března, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března (editace) Trochu bych ještě doplnil ty informace ohledně toho virtuálního pedálu, které mám já od dealera : Auta, co již byla vyrobena a jsou dodána tak mají virtuální pedál samozřejmě aktivovaný, znám takové a funguje jim...a tito mají být svolání do servisu na dočasnou deaktivaci a poté, co bude vydaný nový sw, tak jim bude dodatečně znovu aktivován..to vypadá na docela velký průser, když se mají deaktivovat i těm, co ho mají již aktivní..tento problém s tímto pedálem se týká jen Kamiqa a Scaly... Ještě dodatečně doplňuji, že údajně nový sw by měl být k dispozici až někdy v červenci, do té doby se budou vozidla dodávat s deaktivovaným pedálem a poté by se měly dodatečně aktivovat v servisech. Přikládám i ofiko dopis ze škodovky k tomuto problému. Navíc údajně v novém ceníku, kde zmizela nabídka virtuálního pedálu a nahradilo to elektrické víko zavazadlového prostoru, tak údajně i v tomto je stále schována funkce virtuálního pedálu,tak jak psal včera @Petr Svetr jen sw deaktivována a po vydání nového sw by se měl dát pedál aktivovat. Editováno: 8. Března, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Je hezký si koupit nové popř. FL, ale z těchto důvodů je vhodné určitě rok a déle vyčkat, než se vše vychytá a usadí, tak to je snad s každým modelem pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března (editace) Nemyslím si že je to pravidlo, máme doma už několikáté auto od prvopočátku výroby a nikdy jsem tyto problémy neměl a s FL už vůbec ne. Ano, je pravda, že jsem přeskočil od prvopočátku problémovou O IV, nikoli však z důvodu toho, že bych už dopředu obával, co toho vyleze. Naopak pro mne mnohem horší a k naštvaní byla situace loni, kdy jsme v únoru přebírali osekaného Kamiqa, kdy nebyly chipy a kde co dalšího, kdy bylo plno věcí na autě v restrikcích. A co si budeme povídat, virtuální pedál není věc, bez které by se nedalo nějaký čas fungovat. Nevěřím tomu, že ho někdo používá denně. Já jestli ho použiji při otevření kufru 3× do měsíce, tak je to moc. Při zavírání tak max. 1× za měsíc a půl. Každopádně mě spíš štve to čekání, naše auto bylo vyrobeno přesně před měsícem a dodání kdo ví kdy a to jsme už skončený operák vrátili. Do Kaniqa budeme ještě nechávat montovat webasto, takže zase nějaký čas. No to už bude nejspíš po zimě docela a topení nebude třeba. Ach jo. Editováno: 9. Března, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Nesouhlasim, prave to cekani na nedodelek je jeden priklad toho proc si vyckat. Priklad virtualniho pedaku je druhy, ano da se bez toho zit, urcite, ale proc to pousti do sveta nedodelane?! A ty budes opet ztracet cas navstevou servisu na dodelani a opravu. Myslim, za rok uz jsou tyto veci lepe vychytane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Trochu to motaš, čekání na nedodělek a virtualnizpedál je jedno a to samé a jak jsem psal, od roku 1997 kupují cca co tří roky nové Škodovky, vždy hned na začátku výroby modelu či FL,mnohdy jako předváděcí a nikdy jsem problémy nezažil. Vždy auto bylo v termínu nebo i dřív, stejně i nyní, už v říjnu, kdy se objednával mělo odhad výroby 6. až 8. KT a vyrobeno bylo v 6. KT, bohužel jako N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.