chromax Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Zdravím, potřeboval bych poradit... Nesvítí mi tlumená světla na fábii 1.2 HTP 12V,dálková i obrysová jsou funkční,mám originál denní svícení,to taky nejde.Tipuji to na spínací relé,ale nevím které to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdravím, potřeboval bych poradit... Nesvítí mi tlumená světla na fábii 1.2 HTP 12V,dálková i obrysová jsou funkční,mám originál denní svícení,to taky nejde.Tipuji to na spínací relé,ale nevím které to je. A abys neměl pocit, že ti nikdo nechce poradit: pokud ti nepraskli obě žárovky najednou, tak máš jedinou možnost - reklamace (aspoň mám pocit, že to škodovka originálně dodělává v servisu necelý dva roky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ako staré auto a kedy bolo montované relé denného svietenia? Boli vadné série, ktoré prestávali fungovať, menili sa aj po záruke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ak ti svieti kontrolka na palubnej doske ze svetla svietia, tak je to rele. u mna to bolo toto iste. rele sa nachadza za poistkovou skrinkou, za plastom pod nohami vodica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chromax Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ak ti svieti kontrolka na palubnej doske ze svetla svietia, tak je to rele. u mna to bolo toto iste. rele sa nachadza za poistkovou skrinkou, za plastom pod nohami vodica. díky,za pomoc,k ostatním pisálkům nemám slov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chromax Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Ako staré auto a kedy bolo montované relé denného svietenia? Boli vadné série, ktoré prestávali fungovať, menili sa aj po záruke... Fabia Combi 1.2 HTP 47kw, Elegance r.v. 2003 ,relé bylo montované originál od počátku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Chromax: To by kľudne mohlo byť to relé denného svietenia. Pozri, aký je to typ. Pri konektoroch je v znakoch "><" uvedený typ materiálu, ak je tam ABS, tak je to na výmenu v rámci servisnej akcie S94C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chromax Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Chromax: To by kľudne mohlo byť to relé denného svietenia. Pozri, aký je to typ. Pri konektoroch je v znakoch "><" uvedený typ materiálu, ak je tam ABS, tak je to na výmenu v rámci servisnej akcie S94C. Ano díky,opraveno,bylo to relé jak píšeš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Chromax: Super, tak už to je spravené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 (editace) potřeboval by jsem prosím pomoc....nedávno mi začalo blbnout levé potkávací světlo a to tím, že při jeho zapnutí se rožne jen minimálně - svítí jako doutnavka a přitom se mi jemně rozsvítí i levý přední a levý boční ukazatel směru . To ustane a rozsvítí se normálně po chvilce a někdy to ustane, když několikrát otočím - zapnu a vypnu hlavní vypínač světel. Děkuji za rady :-) Editováno: 4. Prosinec 2008, autor: li.ška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zkontroluj si na tom svetle kostru, pravdepodobne tam bude spatny kontakt a uzavira se ti to pres blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Zkontroluj si na tom svetle kostru, pravdepodobne tam bude spatny kontakt a uzavira se ti to pres blinkry. ....zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DennyRuzicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdravím, tak se mi před pár dny na autě objevil problém se světly. Po otočení na I. stupeň se mi klasicky zapnou parkovačky, ale po otočení na II. stupeň už se nic nestane, potkávačky se prostě nerozsvítí. Jinak dálkovky normálně svítěj, žárovky jsou OK a pojistky jsem měnil, těmi to také neni. Nějaké rady nebo nápady? Díky za cokoliv, mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 co prasklý žárovky, nemáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DennyRuzicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Nn, žárovky jsem psal, že sou OK.. Editováno: 4. Březen 2009, autor: DennyRuzicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Změř si, jestli máš napětí na patici žárovky při zapnutých světlech.. Odzkoušej i přepínaš světel jestli převádí 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dnes chci vyjet, náhodou zkusím, jestli mi jdou světla a bohužel levé potkávací nesvítí. Tak jsem vyměnil žárovku a zase nesvítí. Prošel jsem pojistky, dobré. Kontroluju přívod proudu k žárovce, proud k žárovce nejde. Poraďte. V kabelovém svazku bych nehledal, před rokem a půl mi v servise dali fungl nový, jelikož ten původní měl výrobní vadu jako u většiny počátečních fábií. Za všechny rady předem srdečně děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 premeral by som poistku. vizualna kontrola nestaci, popripade nameraj ci ide k poistke prud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 premeral by som poistku. vizualna kontrola nestaci, popripade nameraj ci ide k poistke prud. Tak a je to vyřešeno. Byla to pojistka. Večer jak jsem se na to díval, bylo už šero. Tak jsem na to vlítnul hned ráno a bylo to. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikra Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Zdravím, potřeboval bych poradit, v čem může být závada. V pravém předním světle mi praskla žárovka. Při výměně jsem ale zjistil, že není proud ani v patici, ani na pojistce. Je někde ještě nějaká další pojistka, nebo relé, které by mohlo odejít? Nebo je třeba napojit na VAG a odmazat chybu? Předem díky za odpovědi. Fabia I combi, 2001, 1,4 16V / 74kW Editováno: 16. Září 2009, autor: Mikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Žádné další relé není. Když svítí levé tlumené světlo, tak na pojistce č. 54 je napětí. A to samé napětí musí být na pojistce č. 50. Živé konce pojistek 50 a 54 jsou spojeny v pojistkové skříňce. Zkus jinou zaručeně dobrou pojistku (třeba tu 54). Pokud to nepůjde, změř po vytažení pojistek napětí na živém konci. Když na 50 nebude, je problém v pojistkové skříňce (ale to je málo pravděpodobné). Máš kontrolu prasklých žárovek? Tam jde proud do žárovek ještě přes řídící jednotku kontroly žárovek J571, ale ta je až za pojistkama. Editováno: 16. Září 2009, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikra Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Pojistky jsem samořejmě prohodil, takže těmi to není. Skutečně NENÍ proud v pojistkové skříni. Měřil jsem to jak na 50 (tam není) tak na 54. Budu tedy asi muset rozebrat pojistkovou skříň. Kontrolu praských žárovek nemám. Díky za radu Editováno: 16. Září 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Mně takhle skáplo levé přední světlo a bylo to vyhnilým svazkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Na pojistky 50 a 54 by měly jít žlutozelené vodiče. Spojeny dohromady se žlutozeleným od spínače světel jsou někde v kabelovém svazku za přístrojovou deskou. Kde to je ale netuším. Všechny mají průřez 1,5 mm, takže bych je zkusil spojit u pojistkové skříňky. Nemáš doufám ani žádné denní svícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Jen mě napadlo, jak jsi měřil napětí na pojistkach měl jsi zapnuté světla a hlavně zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.