Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Právě řeším problém, kam umístit a hlavně jaký držák použít pro upevnění navigace MIO. Nechci ji na husím krku na skle, spíš někde poblíž pro lepší obsluhu a dosah. Dík za radu.

Vloženo
Tak koukni sem: SEM !!!

Mám tu spousty fotek uchycení pravě MIO C710 a to jak v autech tak na motorkách. Dále je tam odkaz na FÓRUM přimo o MIO. ;)

Jak jseš s Mio spokojenej, já o ní uvažuju. Jinak takhle vrtat do palubky by se mi teda nechtělo, to bych radši risknul tu přísavku.

Vloženo (editace)

Já mám navigaci na husím krku na skle vlevo od budíků a vychází to úplně v pohodě na dosah, nemusím se k tomu vůbec natahovat, než když je to uprostřed. Navíc můžeš kabely vést hned do A sloupku nebo k pojistkám a netahat je po celé palubce.

Zkoušel jsem umístění i někde mimo okno, např u radia, ale tam je to nepoužitelný. Pokud na to chceš koukat, na dlouho odvracíš pohled ze silnice před sebou.

Editováno: , autor: Strojvůdce
Vloženo
Já mám navigaci na husím krku na skle vlevo od budíků a vychází to úplně v pohodě na dosah, nemusím se k tomu vůbec natahovat, než když je to uprostřed. Navíc můžeš kabely vést hned do A sloupku nebo k pojistkám a netahat je po celé palubce.

Zkoušel jsem umístění i někde mimo okno, např u radia, ale tam je to nepoužitelný. Pokud na to chceš koukat, na dlouho odvracíš pohled ze silnice před sebou.

tohle je podle mě nej řešení -_-

Vloženo

Jsem naprosto spokojený. Mohu jen srovnávat s TomTomem který jsem mněl asi 1/2 roku a MIO mne vyhovuje lépe, ale je to věc názoru. Někdo zase říká opak B)

MIO má dost funkcí navíc a hlavně je skladnější při přenosu. Dáš ho jednoduše do kapsy a je to, což velký TT neumožňoval. Zatím jsem s ním jezdil po CZ, Rakousku a Německu a vždy mi navedl tam kam jsem potřeboval. :)

Jak říkám u mne pro mio vyhrála hlavně ta skladnost a to že jednoduše používám jak ve Fábce tak i na motorce, kde řeším při dešti, že jí šoupnu pod fólii na tankruksak a je chráněná i proti dešti. To kůli velikosti TT a jiných navigací nemohu.

Vloženo

tohle je podle mě nej řešení -_-

Když jsem uvažoval kam dám panel, od HF Parrotu, tak jsem ho tam chvíli vozil jen tak provizorně a zkoušel. A nakonec vyhrálo taky umístění vlevo vedle přístrojů - je to krásně po ruce a k silnici má člověk očima taky mnohem blíž než zprostředka. Pro navigaci bych nevolil jinak... :palec2:

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Máte někdo zkušenosti s upevněním navigace pomocí tohoto klipu

http://moto-club.cz/drobecek/gps_mio_c710/...octavia5_03.jpg

http://moto-club.cz/drobecek/gps_mio_c710/...octavia5_05.jpg

respektive http://www.profitec.cz/zbozi-SAFETY-CLIP-2-47-1984

nevím jestli si to mám objednat, upevňuje se to bez vrtání, což je super.

Ale netuším jestli je to nejvhodnější poloha. Nebo případně by se ten klip

dal použít i pro mobil. :palec2:

Vloženo

No sorry ale ja by som ťa zabil za tie šroby do palubky...ten človek čo si to dal ak to nejsi ty nema cit k tomu autu ale vobec...

Kucí, pokud máte nějaké "vychytané" uchycení TÉTO navigace v autě, hoďte mi pár detailních fotek do emailu drobecek@moto-club.cz a já je vystavím pro inspiraci ostatním majitelům SEM wink.gif
Vloženo
Právě řeším problém, kam umístit a hlavně jaký držák použít pro upevnění navigace MIO. Nechci ji na husím krku na skle, spíš někde poblíž pro lepší obsluhu a dosah. Dík za radu.

Já to bez vrtání řešil takto

post-7292-1193816289_thumb.jpg

Vloženo

do palubovky by som nevrtal

a ani ta moznost privrtat gulatu rovnu plochu a na nu prisavku to je este zbytocnejsie

to sa mi uz viac pacia tie na vyduchoch

a nerobila skodovka nieco este vedla drziaku napojoc?

Vloženo

hej, ked si mal origo HF sadu bola na pravej strane

do palubovky by som nevrtal

a ani ta moznost privrtat gulatu rovnu plochu a na nu prisavku to je este zbytocnejsie

to sa mi uz viac pacia tie na vyduchoch

a nerobila skodovka nieco este vedla drziaku napojoc?

Vloženo

lenže tam to zavadza noham a aj napojaku podla mna... ja to pekne uchytim na vyduchy a bude. a neprehovoriš ma na inšuo lol

Inak všimol si si aky si presvedčivý????

no tak nech to daju tam.
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak pridám svoju trošku :-)

včera som dokončil uchytenie držiaku DICOTA KEEPER Mini do autíčka a po dlhom rozmýšlaní som zvolil nasledovnú variantu ktorá je na obrázkoch.

Z držiaku som musel odstrániť pôvodnú nohu a kĺb je pritiahnutý na ofuky ako to na obrázkoch vidíte

post-3171-1196976108_thumb.jpg

post-3171-1196976146_thumb.jpg

post-3171-1196976169_thumb.jpg

post-3171-1196976202_thumb.jpg

post-3171-1196976262_thumb.jpg

post-3171-1196976283_thumb.jpg

post-3171-1196976356_thumb.jpg

post-3171-1196976416_thumb.jpg

post-3171-1196976440_thumb.jpg

post-3171-1196976461_thumb.jpg

post-3171-1196976501_thumb.jpg

post-3171-1196976533_thumb.jpg

post-3171-1196976567_thumb.jpg

Vloženo

hihi ja si dam ešte aj PARROTA3100 a to mi zakryje povodnú diodu alarmu a tie dve ju nahradia a ešte to bude vidieť aj zpredu aj zo zadu

:angry: peco mas zas v dicote dve diody? ja ich tam nemam....
Vloženo

Odrezal som to, zapiloval do roviny a dostal som sa tam k tomu závitu ktorým to priťahuješ (ten kĺB).

Môj terajší uchytávací šróbik je 3mm lebo ten čo je tam origo je zrejme USA norma a nepasoval mi tam žiadny.

som rozoberal aj aj cez nedelu a ako si to stiahol z goosnecku? odstikol?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...