Přejít na obsah

Prebratie noveho auta na letnych pneu


Škodov_KÁR

Doporučené příspěvky

Asi jako každý. Objednal jsem sadu zimních kompletů a před předáním přezuli. Letní zabalené v kufru.

Určitě si člověk také může koupit nějaké no name disky, pneu z eshopu nebo komplety z sbazaru, dovézt do autosalonu a hodí mu je na auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve chvíli kdy dorazilo auto k prodejci, tak jsem dovezl letní gumy do servisu a oni to přezuli před předáním na zimní. Teďka koupím novou sadu disků a nechám na ně obout letní pneu na kterých přijelo auto z továrny.

Editováno: , autor: Chloop
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne auto prislo k dealerovy 17.januara ... Kedze ma vyzdvihnutie auta nesuri, tak som sa s nim dohodol, ze si ho prevezmem az ked budu teplejsie dni(planujem tak spravit buduci tyzden) ... Koli jednemu mesiacu zimnej prevadzky, som nechcel kupovat zimnu sadu pneumatik 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som pri objednaní auta rovno kúpil zimné kolesá na diskoch, ktoré mali na sklade za minuloročné ceny. Musel som si ich ale hneď odviezť, keď som chcel staré ceny. Auto som objednal 6/2021 a domov som si odviezol zimné kolesá. Auto mi prišlo 1/2022, išiel som si ho prevziať aj so zimnými kolesami v kufri a kolesá som tam nechal. Podpísal som preberací protokol, doma som uhradil cez internetbanking zbytok sumy a čakal som na prepis. Keď som si bol po pár týždňoch pre prihlásené auto aj so značkami, auto bolo prezuté a letné kolesá boli v kufri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...