Srpen 31, 200718 r no moje opierky hrkaju vsecky 3.. fakt dobra hrkalka, majko fakt to nema vplyv na funkcnost..?
Září 2, 200718 r Když ráno vyjíždín z garáže na kostky tak slyším nějaké pazvuky asi od zadních dveří. Při jízdě slyším takové jemné cvrlikání z oblasti budíků. Nově se objevilo hlasité drnčení přístrojovky, horního plata v levém rohu. Při určitých nízkých otáčkách motoru se rezonance přenese do interieru a drnčí to, nebo při přejíždění nerovností. Když na horní plato položím ruku drnčení přestane. Nevím co s tím.
Září 3, 200718 r no moje opierky hrkaju vsecky 3.. fakt dobra hrkalka,majko fakt to nema vplyv na funkcnost..? U mna asi nie, mne to este 2 klipy drzia, ale na druhom roomstri su vsetky 4 ks v .... a tam veru neviem. Asi vyrobna vada.
Září 3, 200718 r Při jízdě slyším takové jemné cvrlikání z oblasti budíků. Ja to pocujem aj pri stati, ked jemne krutim volantom, podla nemeckeho fora tam treba nieco streknut pod volantom,ale zatial neviem ako ide dole kryt.
Září 8, 200717 r co se tam ma striknout, ten dekl drzi vpasovanej do sebe na 1 sroubu.... taky mi tam obcas lupne....pod volantem... a navic mi v rohu vpredu pred spolujezdcem porad neco ševelí....jako by to delala ta pěna, o kterou naráží palubka - jeji volnej konec horního deklu - u predniho skla
Prosinec 27, 200717 r Tak jsem včera přišel na další zdroj nepříjemných zvuků. Stalo se jím levé zadní sedadlo. Při nasedání či jakémkoliv jiném pohybu sedák vrže jak stará pohovka. Fakt nepříjemný. Jestli se s tím už někdo setkal a ví co s tím, tak budu velice rád.
Prosinec 27, 200717 r Václav: Riešil som na Fabii - skúšal som streknúť nejaké teflónové mazivo medzi molitan a spodnú kovovú kostru, pomohlo to len na chvíľu. Nakoniec som to poriešil tak, že som na miesta, kde sa molitan naspodu dotýka tej kovovej konštrukcie, nalepil kusy igelitu a je po probléme. Inak bacha, najpv odskúšať vkladaný materiál - niektoré molitany, s ktorými som robil pokusy vrzali ešte viac, než tá pôvodná pena v sedadle
Prosinec 28, 200717 r Václav: Riešil som na Fabii - skúšal som streknúť nejaké teflónové mazivo medzi molitan a spodnú kovovú kostru, pomohlo to len na chvíľu. Nakoniec som to poriešil tak, že som na miesta, kde sa molitan naspodu dotýka tej kovovej konštrukcie, nalepil kusy igelitu a je po probléme. Inak bacha, najpv odskúšať vkladaný materiál - niektoré molitany, s ktorými som robil pokusy vrzali ešte viac, než tá pôvodná pena v sedadle Igelit určitě vyzkouším, zatím díky
Leden 31, 200916 r Tak já přispěju taky trochou do mlýna. Mě vrzalo zadní odkládací plato, vrzalo a klepalo. Zajel jsem do servisu a odstranění závady spočívalo v lehkém namáznutí vodících čepů zadního plata. A je klid. Těmi vodícími čepy máš na mysli co? Je to jenom u Roomstera nebo také u Fabie??
Červen 13, 201213 r aj ja mam cvrčkov aspon nejake to zviera v rodine asi to bude sposobene tvrdsim podvozkom ze sa to az tak prejavuje. Cvrcka pocujem z vrchnej odkladacej schranky no neviem z kade presne lebo som zistil ze aj ked je otvorena tak to robi, a myslel som si ze to ide z praveho vyduchu z klimi no to asi nebude ono lebo tu som mal vybratu a robilo to stale viete dat nejaky podrobnejsi navod ako a kde nalepit tu penu na vrchnej odkladacej schranke, nejako viac fotiek
Září 12, 201212 r Rád bych se zeptal,zda se s tím někdo nesetkal,když zařadím spátečku a začnu couvat a mám to v nižšich otáčkách tak se mi uplně roztřepe celá palubovka ale jako tak,že to vidím normálně pouhým okem. A pak to hned přestane,ale proč se tak rozvybruje,roztřepe? Má to i někdo jiný?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.