Přejít na obsah

Reštarty infotainmentu


Doporučené příspěvky

Dotycnu aktualizaciu, ktora to rozhodila som stuahol hned ako prisla ... Pocas prveho tyzdna som zazival podobne restarty ako ostatny uzivatelia ... Par krat som skusil dlhy restart, odhlasil som pripojenia bluetooth kedze AA nepouzivam (a spatne pripojil) a aktualizoval som nastavenie hlavneho uzivatela ... Neviem co pomohlo, odvtedy najazdene 1000km a bez restartov ci zamrznutia (... Dodam, ze pred poslednou aktualizaciou ziaden problem nebol ... SW 1900)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 6. 2023 na 21:29, NemesiSK napsal:

V utorok idem na garančku a žiadal som aj prehratie SW, tak uvidíme, či už bude dostupná verzia 1941, ktorá by to mala vyriešiť, tak dám vedieť.

1941 zatím u nás servisy nemají (ptal jsem se ve 3). Ale je leaknutá ofiko 1941 ze Skoda, viz https://www.briskoda.net/forums/topic/506295-infotainment-system-restarting-endlessly/page/11/#comments

Kolega (má již Oct mimo záruku) zkusil a ok, dva dni bez restartu. Postup je primitivní. Já to nerisknu, auto je v záruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Lasse mě se to také nezdá. Ale jak píší o příspěvek výše, má být novější SW verze. Je možné že o ní vědí a proto nás tam ženou... každopádně jestli to nepomůže, budu dost nas...štvaný. 

Už teď jsem dost nas...štvaný že mi takhle zkriplili infotainment a mě to bude stát čas a benzín aby to zkusili opravit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už som to dával na FB.

Dnes som bol s autom na garančku po roku a servisák mi povedal na reštarty infotainmentu, že už týždeň je dostupná verzia 1941.

Či to rieši tie reštarty nevieme, lebo škoda zoznam zmien nezverejňuje.

Zatiaľ 2 jazdy autom od servisu a žiadny reštart, uvidíme, či to pomôže.

@petr.podzimek už som ti odpisoval, SW sa stále sťahuje zo servrov škody pre konkrétne auto a je to veľký súbor, odhaduj 2h-3h.

2023-06-20 18.11.09.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • NemesiSK změnil název na Reštarty infotainmentu

tak to se tesim na novy soft.

jinak jsem otestoval, ze mne zpusobuje restarty uzivatel jako takovy..pokud udelam restart do vyrobniho nastaveni a odeberu uzivatele (jezdim jako host), tak za 1000km nenastal ani jeden restart. Po opetovnem prihlaseni jako uzivatel nastal restart okamzite a pak kazdou jizdu...takze nez bude nahrany novy soft, tak jezdim radsi jako host...

Editováno: , autor: maxo24
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu správně, že my s H58 máme zatím smůlu...?

Jinak po poslední aktualizaci se restarty ustálily tak, že pokud se infotainment restartuje, je to hned po nastartování (do minuty), pak už je klid. Ale restartuje se po téměř každém nastartování...

To je fakt velká ostuda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...