Přejít na obsah

SNÍŽENÍ AUTA


NOS

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Jo já jezdim na HR který byly přímo pro combi a mojí motorizaci a i když mam vpředu HP tlumiče stočený o 4 cm, tak mam pořád zadek o chlup vejš a přitom ty péra jsou -35/-35. Tak právě shánim na předek třeba -60, nebo -70, protože teď už mam léto i zimu za sebou s podvozkem níž o 65mm a vim, že se s tim dá projet všechno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

jom bych nedával, to bude jen na krátkou(ikdyž napíšou že jde i na kombi) a jak to dáš na kombajna sedne ti zadek víc než předek..

to bych spíš doporučil kombinaci -55/-35 od v-maxxu na polo 9N(snima máme na fabii dobrou zkušenost), sedne to hezky v lajně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neměli péra weitec. Jde mi abys te v tom jezdili a ne, že to měl kamarád kamaráda a on říkal ;) , jen osobní zkušenost. Díkec :)

Mám na nich najeto kolem 120tis a jsem snima spokojený co se jízdních vlastností týče tak super, akorát si nerozumí s origo tlumičema. Na zhupech poznáš že nestíhaji.Mám -35/-35

post-691-1250442222_thumb.jpg

post-691-1250442234_thumb.jpg

post-691-1250442243_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

měl bych dotaz niní mám krátkou Fabii 1.4MPI chci jí obměnit za 1.9TDI. Na MPI mám prižiny supersport -35/35 a na TDI bych chtěl také podvozek, ale komplet pružiny i tlumiče myslíte, že bych mohl použít prižiny superspotr a doplnit je nějakými sport tlumiči nebo mám shánět nějaký jiný komplet podvozek popřípadě jaký by ste mi doporučily podotýkám na podvozek KW stavitelný opravdu nemám :-) děkuji za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na tdi bych perka z mpi radši nedával, tfdi je těžší, takže nejen budeš uplně jinde se snížením ale mužou pružiny i prasknout! takže prostě na TDI bych dal uplně jiný perka určený na TDI nebo komplet podvozek..

pokud chceš nějakej z levnějšíchj tak dej supersport ten vydrží a na fábku neni drahej, kor nějakej pevnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...