waikiki Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hadice jsou na pohodu,jen se musíš dostat pod auto. Jsou na pérových sponách,takže vycvakneš,koukneš a vrátíš. Práce na 5 minut. Vlastně na deset. Musí se sundat ten plastovej kryt pod motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Oká, zkusím to až budu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak jsem dneska jezdil s autem po vymene remene a jsem zklaman.Myslel jsem,ze to piskani(susteni) pri startu motoru po noci zmizi a ono nic.Uz mi nenapada cim by to mohlo byt.Nastartuju auto po noci kdyz je studeny motor a tak 2-3min slysim takove susteni piskani z motoru.Pak se trosinku zahreje motor a neni to vuebc slyset.Setkal jste se s tim uz nekdo???Budu rad za vsechny rady.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Za studena se mi zdá že také slyším nějaké takové zvuky.. prvnáí start po noci.. Ale neřekl bych že je to něco výjímečného.. jak se to malinko ohřeje.. stačí minuta dvě je to dobré.. Zítra schválně pořádně poslechnu.. Mám najeto 9000km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak to taky poslechnu, ale až za týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak jsem dneska jezdil s autem po vymene remene a jsem zklaman.Myslel jsem,ze to piskani(susteni) pri startu motoru po noci zmizi a ono nic.Uz mi nenapada cim by to mohlo byt.Nastartuju auto po noci kdyz je studeny motor a tak 2-3min slysim takove susteni piskani z motoru.Pak se trosinku zahreje motor a neni to vuebc slyset.Setkal jste se s tim uz nekdo???Budu rad za vsechny rady.Diky Možná trošku OT, ale to pískání co popisuješ jsem slýchával u své Scanie a pak se mi prodřela vodní pumpa hliníkovým lůžkem na svět. Bylo to přesně jak píšeš. Chvilku než se to ohřálo a pak nic. Oprava byla dost drahá a hlavně to káchlo v Německu u Magdeburku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to si mi moc nepotesil.Cekal jsem,ze mi napisete nekdo,ze to je nejaka kravinka za par korun :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A co takhle kouknou do studenyho beziciho motoru odkud ti hluk teda jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jde to od klinaku mi prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 To jsem si taky myslel,že to dělá klíňák. Zkus ho sundat a vzít za pumpu. Nesmí mít vůli. Ani nahoru dolů a ani směrem po ose dovnitř/ven. Nebo budeš muset laborovat dál a hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pumpa je taky v pohode,kdyz jsem mel sundanej klinak zkousel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) Hele kluci a odkdy pohání klínový řemen vodní pumpu? Jestli se teda bavíme o stejné věci. Na klinovym řemenu je alternator, kompreosor od klima napinaci kladka a jde to na kliku preci. Editováno: 31. Květen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak tak, tady je obr. co jsem sem už několikrát dával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coldrex Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nechcem treonut blbost, ale toto je rozvodovy remen ak sa dobre pozeram a sam si to sem aj napisal tak dve stranky dozadu, ked si to sem daval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No prave pumpa je na rozvodech motoru. Na ozubenem remenu v tomto pripade. A nedokazu si predstavit jak bys ji vyradil z obehu. Vzdyt je to blbost. A jak bys chtel natocit motor bez vody?? Remen na klima a altik na zkousku shodit muzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) tak jsem to dneska vsechno rozebral a prozkoumal a zjistil,ze to delaja jedno z lozisek u rozvodu.Mate nekdo s tim zkusenosti?Mam najeto 55tis. km Editováno: 1. Červen 2009, autor: koudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Na fabii jsem měnil asi při 40 tis., prostě vyměnili jen jedno z nich a od té doby pokoj už přes 100k km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Chcete se dozvedet o 2.0TFSI a vubec vseobecne o O II RS a skoda autech vice? Staci sledovat jaky vedu nelitostny boj :-D s "profiky" od AUDI: http://audiklub.cz/prispevekt39413 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) No nic moc noveho jsem se tam nedocetl. Kdyz budete nekdo chcit neco k TSi motorum tak leda nekdy na srazu. Editováno: 3. Červen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) Chcete se dozvedet o 2.0TFSI a vubec vseobecne o O II RS a skoda autech vice? Staci sledovat jaky vedu nelitostny boj :-D s "profiky" od AUDI: http://audiklub.cz/prispevekt39413 chlape muzu se zeptat co te vede k prodeji tvoji nove OII RS, kdyz ji vsude tak vychvalujes ? http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/skoda/octavia/7156116 Editováno: 6. Červen 2009, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Myslím, že to pískanie je zvuk turba. Ja ten zvuk počujem tiež (odnova), ale len krátko po štarte studeného motora. AUto má už 2 roky a všetko je OK. Myslím, že je to úplne normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 kdyby si mel pravdu tak budu strasne stastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bechy Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Máte někdo na RSu ventil? Nejde mi nikterak o výkon, ten je vyřešen, jde mi jen o zvukový efekt. Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Pokud se nepletu, tak TFSI přepouštěcí ventil má už v sérii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jakej ventil myslíš? Na turbu je vzadu ventil regulace tlaku a pak jeste klasika podtlakova nadobka s tahlo a ventilek (Wastegate) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.