Ninop Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Zdravím, jaký průřez drátu mám použít? Nebo je to celkem jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Orginál je 1,5 a na svetlo 0,5 podla DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninop Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Dík za radu, zapalovač zapaluje a světýlko svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrewLV Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Prosím Vás o radu kde by sa dal takyto zapalovac kupit? Da sa aj v nejakom internet.obchode? Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 asi najlacnejsie na vrakaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Zapalovače a aj zásuvky predsa kúpiš v každej predajni s autosúčiastkami alebo dokonca aj na benzínovej pumpe! Stoja okolo 100sk. Editováno: 30. leden 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 1,4MPI podsvícení zásuvky bliká podle poklepu, napájení spotřebičů je ale stabilní čím je to podsvícené? LED nebo žárovička? kde bývá problém, jen u toho podsvícení? nechci, aby se mi z toho začlo kouřit nebo aby zhaslo podsvícení palubovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zdarec pánové nemáte někdo schéma pojistek kámošovi nejde zásuvka a nemá českej návod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zdarec pánové nemáte někdo schéma pojistek kámošovi nejde zásuvka a nemá českej návod! Jestli je to před faceliftem tak se to tu řeší pořád dokola. Je třeba vypnout dětskou positku stahování zadních oken na ovladači v řidičových dveřích a potom bude zásuvka funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Jestli je to před faceliftem tak se to tu řeší pořád dokola. Je třeba vypnout dětskou positku stahování zadních oken na ovladači v řidičových dveřích a potom bude zásuvka funkční. sory, ale tady jsi v OII, tak si myslím, že on mluví taky o OII jinak by to měla být pojistka 24 Editováno: 17. Březen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 sory, ale tady jsi v OII, tak si myslím, že on mluví taky o OII jinak by to měla být pojistka 24 Ok .Neuvědomil jsem si to. Podle vataru mi to připadalo na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Avantar je OI ale diskuze OII @rolbar díky mrkneme na to bude to asi pojistka dneska z něj vylezlo že mu dozásuvky spadla tužka pak jiskra a od tý doby prej nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Na Classic treba pre zapojenie zapalovaca len kable? Ako dlhe?3m bude stacit?Asi sa do toho budem musiet niekedy pustit aj ked rad by som tam dal aj hands free uvidime....Ak ma niekto help ako na to a co vsetko musi dole please poslite SZ.... thanks..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 4o všetko dole? Kryt nad nohami, odtial sa dostaneš všade, ostatok je na stránke pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Dobrý den. Mám problém, zapalovač jsem ve Fábii nikdy nepoužíval. Používal jsem jen jeho zásuvku pro nabíjení navigace. Pár dní zpátky jsem připojil navigaci na nabíjení do zapalovačové zásuvky a ta se nenabíjela, ani nesvítily kontrolky na nabíječce a navigaci. Tak jsem chtěl vyzkoušet kde je problém a zatlačil zapalovač a čekal že se nahřeje a vyskočí, ale on nevyskočil a zůstal zamáčklý. Jaké šroubky mám povolit, aby se dal plast sundat? Vím že jsou dva pod popelníkem vzadu, ale co je ještě potřeba povolit abych se na zapalovač dostal? Doufám, že zapalovač není pod stálým proudem i po vytažení klíčků, zdá se mi, že je okolí zapalovače zahřáté. Děkuji za jakoukoliv radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 neta76 vypalila sa ti poistka mrkni na nu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Je to poistka číslo 42 - 15A Zapalovač je pod stálym napätím. Zahrievať sa môže preto že svieti žiarovka v ňom čo ho podsvecuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 neta76 vypalila sa ti poistka mrkni na nu Díky je to pojistka, ale teď hledám příčinu vypálení pojistky. Protože při výměně mi nová pojistka odešla hned v prstech jak jsem ji chtěl zastrčit (zapalovač byl vytažený ze zásuvky). Takže někde je skrat. Auto půjde asi do servisu. Jedině že bych ještě kouknul v jakém stavu je zásuvka zapalovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Ctěl bych mít v autě dva zapalovače (jeden skrytý pro navigaci), a chtěl bych se zeptat jestli ten nový můžu napojit na dráty od stávajícího? Nebo jiný nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Díky je to pojistka, ale teď hledám příčinu vypálení pojistky. Protože při výměně mi nová pojistka odešla hned v prstech jak jsem ji chtěl zastrčit (zapalovač byl vytažený ze zásuvky). Takže někde je skrat. Auto půjde asi do servisu. Jedině že bych ještě kouknul v jakém stavu je zásuvka zapalovače. Neta pozri či ti nespadlo niečo do tej zásuvky, nejaký kovový predmet aj tam by mohla byť chyba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Není tam nic vidět, zkusím se dostat k tomu zespodu a odpojím dráty. Snad zjistím kde to vyhazuje. Zajímavé je, že auto bylo na garančce a od té doby to nejde. I zapalovač se mi zdá očouzený i když jsem ho nikdy nepoužil. To si ale asi jen namlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 No na Okte je to tak isto ako na FI a nenapájaj to na ten istý nakoľko ten origo je stále napájaný. Musíš nájsť nejaký vodič ktorý je napájaný až po zapnutí zapaľovania. ak chceš viac píš PM Ctěl bych mít v autě dva zapalovače (jeden skrytý pro navigaci), a chtěl bych se zeptat jestli ten nový můžu napojit na dráty od stávajícího? Nebo jiný nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Tak jsem přišel na problém ze zapalovačem a pojistkama. Je to vadný zapalovač. Tak jsem byl ve škodovce a cena nového je 650Kč + 400Kč práce a stejně zrovna neměli. Kdybych ho tak nutně nepotřeboval pro navigaci na cestu do zahraničí za 14 dnů, tak bych ho ani nescháněl. Neznáte vrakáč na Ostravsku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Tak jsem dnes sehnal na autoburze nový autozapalovač za 190,- Nemůžete prosím někdo napsat postup jak se dostat ke starému, abych ho vyměnil? Vepředu a vzadu v popelníku jsou šrouby a co řadička tu doufám sundávat nemusím. Díky za jakoukoliv radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 vyber zadny popolnik odsrubuj skrutky 2 vzadu a 3 v predu pod popolnikom vyber ten plast co je pod rucnou a vycvakni z ramceku riadiacu paku a tulel vytiahni lahke ako facka dnes som to rozoberal bal som sa ale v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.