Jirik.DC Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 tu je ze zadu na Metanech .......pánové poraďte nejde přiložit foto? Mám to .bmp v rozliš 203x152 a velikost je 91kB a píše to : Nahrávání tohoto druhu souboru není povoleno. Nemůžete poradit Nevím, jestli to může být tím, ale zkus třeba z toho udělat .jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 tu je ze zadu na Metanech ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 tak je ze predu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Niekde som cital ze vela lucov zmensuje disk. Ale tie metany nevyzeraju male. Mne sa celkom pacia.Robia z toho luxusnejsie auto. To su 16"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Jirik.DC - díky za radu, já blbec jsem se neregistroval tu koncovku. Peter934 - supacký metany jsou 16 na 205/55a mtu je zboku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Viete mi niekto porovant 16" a 17" kola? Myslim ako sa zmeni spotreba, vykon(pokles vykonu), tvrdost, opotrebenie gum. Inak motor mam 1,9 Tdi (77kW). Teraz mam 15". Chcem na jar kupit elektrony. Kvoli vzhladu by som bral 17", ale ci budu splnat aj inu funkciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 spotřeba- nepozorovatelně výkon- nepozorovatelně(já poznám rozdíl mezi 18kou a 15kou, to jo, ale mezi 17kama a 15kama jsem rozdíl nepozoroval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 TO ET vyhovuje,ale ty metany se mi tedy moc na OII Combi nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) to Cosby : je to otázka vkusu. Já tehdy řešil koupit 16" na zimu a když jsem si spočítal kolik stojí plech a poklice x 4. U těch 16" metanu jsem dal 2 za kus a ještě odpočet DPH, tak nebylo co řešit. Jsou to starší foto, teď jsou zatmavený okna a červené brzdiče, vypadá to zase jinak, ale jak říkám proti gustu žádný ........ . Editováno: 29. leden 2007, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ještě z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 nějak vypadla barva ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Já měl ty Metany na Superbu.Taky jsem je chtěl na OII,ale asi spíš by se tam hodilo něco míň plného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Já to tehdy řešil origo se slevou a mě se líbili. Možná dnes bych to řešil úplně jinýma a možná úplně jiným autem ........ ne ne ne, jsem spokojenej s autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 prosim PORADTE mi. Jake kola ze superbu byste dali na zimu na RS? zaroven mi jde o to, aby sly pouzit retezy a abych je mohl pristi zimu dat zase na superba a taky aby sly pouzit retezy... myslim, ze maximum jsou 16´´, nebo se pletu? diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 doma mame retezy co jdou i na 18ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 doma mame retezy co jdou i na 18ky 18 kola s retezy jdou v pohode hodit do O2, resp. superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 18" kola na zimu?? Chystas se s tim autem lyzovat Kdyz jsem si porizoval 16" tak na mne v pneuservisu cumeli jak z jara, jestli s tim hodlam bruslit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Juricek, a jakej je podle tebe rozdíl, když tam budou 17" nebo 16" ? To je přece průměr disku a ne průměr pneumatiky. Jediný, co může hrát roli, je šířka pneu nebo špatně zvolený ET. To by potom ty řetězy mohly v podbězích o něco dřít. Ale myslím, že při rozměru 225/40/18 budou ty řetězy normálně fungovat. Je ovšem otázka, kdo jezdí v zimě s tímhle rozměrem. Editováno: 30. leden 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 JirkaK to napsal za mě, uvědomte si, že při dodržení profilu pneumatiky ke obvdod 18ky stejnej jako 15ky a nevidim duvod, proc by nesly dat na 18ky zimaky a na ne řetezy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 No v zime bude vyššie profilové číslo prínosom skôr v pohodlí jazdy a menšom riziku zničenia disku. My už teraz máme na cestách statočné diery. Tak trochu s priemerom disku súvisí aj šírka pneu. Na 18" RS disk asi nikto nebude dávať pneu 205. A je pravda, že na snehu to na širokých pneu celkom dosť pláve. A pokiaľ má disk veľký priemer, tak pri prejazde cez hlboký sneh alebo pri nejakých šmykoch sa do disku naberie sneh a kolesá sa stanú celkom nevyvážené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Řešil jsem to u Superba,tam je dost problém kvůli horním ramenům ,musí tam být ráfek s vysokým ET,jinak řetěz mlátí o rameno.Octa II má jednoduchou přední osu,tam nic vadit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 diky za nazory... jen zopakuju moji otazku - hledam kolo (rafek) z prislusenstvi Skoda, ktery budu pouzivat pouze pro zimni provoz, a ktery pujde hodit jak na octu2 (RS) tak na superba. nerozporuju, jestli je 17,18 na zimu blbost, chci proste jen znat jake kolo (napr. solid, cubic, extende, metan) na vyse uvedena kriteria pasuje a jestli s tim ma nekdo zkusenosti. pokud muzu skromne poprosit o odpovedi od lidi, kteri s tim maji ZKUSENOST - tzn. mudrlanti maji pauzu... mockrat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Hele mudrlante a proč si nezajdeš do pneuservisu a nezeptáš se,jaká 16"alu disk se může dát na Supa aby tam šly s řetězy. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 cosby - co se certis . tvuj a diamantuv nazor byl prinosny... ostatni hned vyrukovali s tim, ze zpochybnuju 17,18 kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 já se nečertím,jen konstatuji.Myslím,že 16"bys ještě našel,ale 17 se myslím dělají už jako 7,5" a u Supa bude na 99% vadit horní rameno,u Octy by to bylo OK.Nejlíp do pneuservisu,ale co já vím,i s Metany u Supa byly s řetězy problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.