Přejít na obsah

Dotaz ohledně el. stahování oken


Plecháč Tony

Doporučené příspěvky

No já nevim, jsem z Plzně a tady znam jediný vrakoviště, kde si můžeš něco koupit a tam maj teď jedinou fabku a to kombíka..A navíc měla zadní okno 5tých dveří taky pryč...A osobně si myslim, že vyndat to lepený sklo, aniž bys ho rzflákal zas taková hračka nebude.Nikdy jsem to nezkoušel...Já ani 4500,- teď nemam, ale dobře jsem se domluvil s prodavačkou v tom servise, kde to teď mam. Včera u nás hlásili, že bude zase nějaká vichřice nebo co a dneska tam měla asi 5 lidí, který měli něco rozflákanýho z toho větru. Takže sme se domluvili, že to nebylo v garáži, ale na ulici a jelikož mam poviný ručení u kooperativy, tak k tomu mam zdarma pojištění proti živelným pohromám. Takže jsem dal 1000,- jako spoluúčast a 3500,- zatáhne pojišťovna...To jsem si docela oddych..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Podle mě zase ten moturek nemá takovou sílu to by se spíše spálil než by tlačil takovou silou aby se rozbilo sklo u dveří . Pokud by ten moturek na to sklo tlačil takovou silou aby to rozbylo sklo tak bych tam nechtěl zapomenout ruku mezi sklem a rámem dveří :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou tam tepelné pojistky.Dej tam ruku a uvidíš.Jakmile vznikne odpor,přestane stahování fungovat.

Co se týče zad.skla,pokud máš Octu do 99,je to stará bolest,taky se mi rozsypalo

Octu nemam. Mam fabku 2001. A díky za názory na to stahování okna :) Chtěl jsem to proto, že jsem dělal na autě stahovačku sám, jen s motorkem a drobná elektronika. Dal jsem tam vratnou pojistku a jakmile se sklo o něco zarazí, tak se zvýší proud a pojistka to odepne :) Už to běhá. Dobrá stahovačka a vyšly mě jedny dveře na 350,- :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...