Přejít na obsah

"Co vám kdy zlodeji čorli"


Ice

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Jo, lepší je to dát do kufru. Včera jsem nechal v kufru batoh, odjíždím od lesa, sakra co to mlátí. Kufr otevřenej, batoh v pr...... Auto zamčený dálkovým ovládáním,nic nepoškozeno, leč do kufru se dostali, dle PČR žádný problém. Takže jsem se také zařadil do davu okradených, nejideálnější jak zabezpečit vůz prý je odmontovat volant, sedačky a pedály a nenechávat v něm ani krabičku cigaret, aby to ty kurvy zlodějský nelákalo. Jo a na policii podepíšete prohlášení, tzv náhubkový zákon, že pokud se dozvíte jméno pachatele, třeba z protokolu, nesmíte jej skoro ani vyslovit. Aby jste chudáčkovi nezpůsobili třeba citovou újmu. A kdyby jste ho náhodou přistihli při krádeži a zkopali ho do kulata, tak máte na krku soud pro ublížení na zdraví, neb on jen chtěl vaše věci vzít a odevzdat, aby se vám třeba neztratili.

Takže tak

Nejlepší je na sedačkách a podobně nic nenechávat, žádný tašky ani bundy, aby je to nelákalo. Lepší je to dát do kufru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Nu tak já se poodělím též o zkušenosti s chmatákama, čorkařema, smažkama......................

Poprvé:

asi tak 20m od baráku mi ukradli vysloužilou š105L připravenou na ekolikvidaci, to by mi nevadilo, jen jsem to oznámil na Policii, sepsali protokoly atd. a i spříslušníkem shodli, že už ji zřejmě neuvidim a někdo udělal práci za mě :kol-28: no hurá, jen zruším pojisku a vyškrtunu z registru :kol-47: !!! Jenže po tejdnu se objevila :kol-29: o 10km dál prý nabouraná, odtažená na policejní parkoviště a at si ji přijedu převzít. Tak seženu odtah a hurá pro ni, tam se od dalšího příslušníka dovídám, že kromě nabourání bylo vybráno co se ještě dalo použít, navíc tam přibyly kanystry a hadice a hadry..... a auto bylo použito na vykrádání nafty!!! :kol-29: Další protokoly, výpovědi, předvolání na služebny a soudy atd. to trvalo skoro rok.

Podruhé:

na 5 min. jsem odskočil do Penny pro kuřivo, podotýkám že na parkovišti bylo docela rušno, když jsem se vrátil Favorit vyháčkovanej (zadní dveře - ještě tam byl drát). Čorkaři si přišli k botám (mé oblíbené :kol-26: ), oblečení, 1 taška s nákupem a půl plata jogurtů (asi je bral po jednom) :kol-28: , ale co nechápu proč nevzali z palubovky mobil a na sedačce u spolujezce ležel digi.foták co jsem tam neopatrností nechal., nu aspoň že tak!!! :kol-47:

Musím zaklepat Fabky se zatím ještě nikdo nedotkl. :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před léty jsem vlastnil škodovku 105 L, z ní mi ukradli bezpečnostní zámek na volant (tzv. sekeru), sluneční brýle, čelní sklo a benzín z nádrže. Podle policajtů to byly děti našich snědých spoluobčanů, kteří tam tenkrát řádili. Když už se mi začaly ztrácet i boty zpřed dveří bytu a návštěvy se od nás domů vracely s vykradenými auty, sbalil jsem rodinu a přestěhoval se. V novém bydlišti se mi z nového Favoritu neztratilo nic, do Renaultu mi lezli tak třikrát ročně, pokaždé jen nepořádek, vyházené věci z přihrádek. Přestali mi tam chodit až když jsem odlepil z čelního okna držák navigace. Pak byl klid. Teď mám Fábii a.....nebudu dále nic psát abych to nezakřikl.

Editováno: , autor: 507922
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pan Kyblik: Nechapes proc ti nevzali dalsi veci...? Je to jednoduche, trosku te proskolim,bo uz jsem byl u par takovych corek,ovsem doufam ze to nikdo nebude brat jako navod na trestnou cinnost. Samosebou ze zpusobu je plno, tak davam za priklad treba takovy jednoduchy,kdy se navzajem kryjou dva zlodejicc, a je to pro ne bezpecnejsi.

Tihle loupeznici vecinou pracujou 2, bo sledujou na parkovisti lidi co prijizdi a hlavne kolik jich je v aute a zda neco nevezou. Takze ty kdyz uz prave parkujes a vystupujes z auta, tak uz mas nejakeho loupeznika za zady ktery te sleduje, vidi ze auto zamykas a miris si to do obchodu, sledujou i jestli nahodou dotycny s nekym nemluvi na parkovisti nebo se s nekym nejak nezdravi, aby meli jistotu, ze kdyz se budou motat u jeho auta, tak ten jeho nejaky znami je neprozradi.

Pak je to klasika, jeden z te dvojice sleduje majitele auta jak jde do obchodu a z povzdali ho sleduje,co kupuje atp. Druhy z loupezniku uz si vesele otevira dvere a vybira z platicka jogurty a dalsi veci a cpe to do pripraveneho baglu, v tom uz vidi ze na predni palubovce mas nejaky hezky telefotn a tak se natahuje ale nedari se ze zadnich dveri pro nej natahnout. Tak rychle pobere jeste par jogurtu ze zadu, aby se tam nemusel vracet a uz ma v planu otevrit si predni dvere a pokracovat vepredu!!!

Jenze v ten moment uz jeho kolega 2loupeznik=sledovatel obeti se rychle vraci a dava mu na jevo ze by se mel kua rychle dekovat, bo majitel se v obchode nezastavil na velky nakup, jak predpokladaly. Takze pro zlodeje je nejveci nepritel hlavne cas, kdy musi rychle konat a v tom stresu muzou ledacos prehlidnouot, bo adrenalin pracuje.

Takze kdyz bysis k tem cigaretam sel jeste koupit neco dalsiho a dal jim o minutku vic casu, tak bys asi musel resil novy telefon a fotak :kol-138:

Vecinou takove kradeze jsou od socialnich pripadu, kde berou klidne boty,obleceni,jidlo atp. Tady je dost velka pravdepodobnost, ze je to cin nejakeho samotneho jedince, ktery sel bez hlave dotoho a konal rychle aby ho nikdo nechytil. A treba byl vyruseny prijezdem jineho auta pobliz toho vykradaneho, a tim byl vyrusen a radeji auto opustil, coz nasvedcuje i tomu, ze svuj drat na vyhackovani nechal primo ve dverich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak nám naštastie (minimálne čo si ja pamätám a registrujem to) zmizol z Fábie len zadný znak z kufra. Auto mohlo mať vtedy tak cca rok až dva. Naštastie bol zlodej "veľmi milý" a nijako nepoškodil okolie znaku. Mne z Felícií pokiaľ si dobre pamätám tak ešte tiež nikdy nič nezmizlo, musím zaklopať na drevo, lebo niekto nadomnou asi drží stráž, pretože veľa krát sa mi stane, že zabudnem zamknúť, lebo nechám otvorené okno, prípadne mám na sedadle vypadnutú kreditku z peňaženky a pod. Aj ked v poslednej dobe si na to dávam už setsakra pozor..

Ale tiež mám i jednu príjemnú príhodu - na benzínovej Felde som mal zlomený ten plast, ktorým sa zdvíha plato spolu s kufrovými dverami. A raz som doma šiel k autu (auto bolo pred garážou, lebo sa už nezmestilo) a za klučkou mi niekto nechal nové/nepoškodené zdvihátko na to plato :kol-47: Mám podozrenie na garážového suseda, lebo ten mal dávnejšie Feldu a zostal mu kopec ND.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera mi rozbili na mé OII levé zadní okno . V 19:15 jsem zaparkoval, jdu domu, za půl hodky jdu do auta a okno v hajzlu. Nic nevzali ( na sedadle pod bundou byl bass repro dexon za 5 tis ) .. V okně díra jen na ruku, jak zkusili zabrat za kliku. Ještě že se po zamčení "odpojí" zevnitř klika, jinak by tam už auto asi nebylo.

Na začátku ledna pravé okno kufru ( combi ) rozbitý a z kufru vzali tašku s oblečením a notebookem ( Byla zatažená roletka ).

Při tom mi i docela dost oškrábali u dveří řidiče rám a dveře, jak se snažili tam něco narvat aby si otevřeli..

Během měsíce, 2x .. Zlatá Praha 3 ..

Hlavně je nechápu, proč nečórli přenosnou parkovací kartu na P3 ( stojí cca 20 tis ), kterou mám za čelním oknem..

Editováno: , autor: DonChuanes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DonChuanes- vřele nedoporučuju střílet, taky bys svoji rodinu nemusel dlouho vidět.. pokud bys chtěl něco dělat, chytit zloděje, narvat do kufru, odvest někam do lesa a tam ho seřezat kusem klacku co se do něho vleze...

tak mně zatím ukradli z feldy- jednou chtěli celé auto, ale když řezali z volantu váku, respektive když řezali ten volant, tak auto zatroubilo, slyšel to soused v prvém patře, vyběhl ven a dle jeho slov toho jednoho ze dvou zmaloval.. ukazoval mi ještě ruce od krve.. dostal za to flašku whisky..

pak jsem si koupil bullocka na pedály aauto zamykal.. no a za pul roku začala felda spinkat v garáži.. ovšem při stěhování jsme jednou nechali auto před domem a do rána radio a malej trojuhelník okynko rozmlácený.. dle mě chtěli vzít celý auto, ale když viděli bullocka, tak se na to vysrali a vzali si jen suvenýr..

Nová fabie zatím chrupká v garáži, mám pojistku snad na vše a v autě vesměs nic nenechávám, tak doufám, že mě žádná čorka nečeká... jen musím koupit ještě dvě věci-bullocka na pedály a pojistné šrouby na liťáky...

Každopádně- nevim, co bych dělal, kdybych chytl zloděje v autě- asi bych ho nechal aby si ukradl co chce a pak bych volal jen švestky kvuli pojistce.. těm kurvám totiž nemůžete udělat vůbec nic, na to maj práco jen policajti a jelikož mám dvě děcka, tak mi za to fakt nestojí mlátit nějakýho fetoša.. ještě bych mohl vyfasovat podmínku za ublížení na zdraví.. anavíc, tihle zmrdi u sebe nosej nože a nerad bych skončil s bajonetem v břichu... protože té kurvě se nic nestane a já budu ležet pul roku v nemocnici.. tak to prostě je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Don CHuanez: No velice zajimavy pribeh, ale s tim ZP to neni tak jednoduche jak si myslis. Za druhe, mit pistoli nebo revolver neznamena, ze s nim budes umet zachazet a na to abys byl schopen zbran pouzit, tak to par roku potrva a k tomu pravidelny trening a pro zacatecnika kurzi atp.

To je neco podobneho jako ze zacnu chodit do karate, a budu si myslet ze za mesic kazdeho serezu :D

Nehci zpochybnovat tvoje rozhodnuti, ale nosit zbran vyzaduje dobre rozhodovani=mentalni pripravenost jedince, navyk taseni a olvadani, strileni ve stresu a dalsi a dalsi veci o kterych ted ani nevis ze s tim souvisi.

Nehlede na to, ze pistole se opravdu pouziva v KRAJNI NOUZI, coz zname ze kdyz to bude vazne ZLE, tak bys mel tasit a rovnou strilet a zastavit ohrozeni. Nejake zastrasovani protivnika pistoli v ruce, muze prinest to, ze na tebe skoci nebo vytahne taky pistoli ci te bude o ni chtit pripravit a pak te jeste streli tvou vlastni pistoli. Nehlede na to, ze lidi co maji chvilku ZP a nosi pistoli, tak si mysli ze jsou nepremozitelni a muze se jim to opravdu nevyplatit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte!tak sa tiez pridam do tejto skupiny.aj ked je to velmi zaujimave a ja to nejak nemozem pochopit ze k comu budu niekomu 3 puklice z lidlu kedze jednu som poctivo stratil a zadny (ne)stierac este zaujimavejsie je ze predne zostali (asi sa mu ich s pod toho snehu nechcelo dolovat).to vsetko by som tomu hajzlovy prepacil ale ze my zlomil to zadne rameno za to by som mu ruky zlomil a zuby odniesol v zadnom vrecku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Don CHuanez: No velice zajimavy pribeh, ale s tim ZP to neni tak jednoduche jak si myslis. Za druhe, mit pistoli nebo revolver neznamena, ze s nim budes umet zachazet a na to abys byl schopen zbran pouzit, tak to par roku potrva a k tomu pravidelny trening a pro zacatecnika kurzi atp.

To je neco podobneho jako ze zacnu chodit do karate, a budu si myslet ze za mesic kazdeho serezu :D

Nehci zpochybnovat tvoje rozhodnuti, ale nosit zbran vyzaduje dobre rozhodovani=mentalni pripravenost jedince, navyk taseni a olvadani, strileni ve stresu a dalsi a dalsi veci o kterych ted ani nevis ze s tim souvisi.

Nehlede na to, ze pistole se opravdu pouziva v KRAJNI NOUZI, coz zname ze kdyz to bude vazne ZLE, tak bys mel tasit a rovnou strilet a zastavit ohrozeni. Nejake zastrasovani protivnika pistoli v ruce, muze prinest to, ze na tebe skoci nebo vytahne taky pistoli ci te bude o ni chtit pripravit a pak te jeste streli tvou vlastni pistoli. Nehlede na to, ze lidi co maji chvilku ZP a nosi pistoli, tak si mysli ze jsou nepremozitelni a muze se jim to opravdu nevyplatit.

však tam psal, že si pořídil plynovku...

Tou nikoho nezabiješ.. ta je na omráčení.. myslím si na dost dlouho, než přijedou pomáhači a chrániči.. je to něco jako bys u sebe nosil elektrický paralyzér nebo pepřák.. poznáš ji tak, že má "zaslepenou" hlaveň.. má v ní takový čudlík aby s ní nešlo střílet ostrýma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Royce: Spatne ctes :kol-28: DonChuanes napsal toto: Pořídil jsem si plynovku ( zatím ) a vyřizuji si zbroják .. Chytit je, střílim a na nic nečekám..

Jelikos se o zbrane zajimam vice jak 15let a aktivni strilim pres 10let, tak si dovoluju tvrdit, ze o zbranich uz neco vim a strilel jsem opravdu ze spousty zbrani,jak vojenskych ci loveckych nebo kratkych pistoli ci revolveru ruznych znacek a razi, takze opravdu vim o cem pisu. Prosel jsem taky par kurzama a sportovne se venuju akcni strelbe z velkorazni pistole, samopalu, a obcas mirenku v malorazce a pak samosebou LOV zvere.

Plynovka te neomraci,leda ze bys dostal po hlave pistoli, nabojky jsou treba s nervakem,peprem, slznym plynem ci akusticke atp. Takze je to defakto jako slzak ci peprak ve spreji, akorat ze to vypada celkem verohodne jako pistole a dela to ramus. Vic od toho opravdu necekejte.(Jen je nebezpecne na nekoho vystrelit z velmi kratke vzdalenosti, protoze mu muzes poskodit zrak ci sluch.)

Takze opravdu nedoporucuju nekomu kdo ma cerstvy ZP, hned zacit nosit zbran na obranu. Dost casto vidim jak na soutezich ostrileni strelci maji problem v rychlopalbe trefovat 100% terce, a obcas jsem mezi nima taky, proste v tom stresu to neni tak jednoduche, kdyz jeste musis vyhodnocovat cile zda muzes strilet nebo se jedna o civilistku, takze jak by to dopadlo kdyz by nekomu slo o zivot a zapracoval adrenalin, strach a nervy by pracovaly jeste vic nez na nejake bezne soutezi, avysledek strelby by podle toho taky vypadal. kol100

Kdo o tom neco vi, jiste mi da za pravdu,ostatni si budou myslet ze z toho delam buh vi co za kovbojku..Takze muj nazor nikomu rozhodne nenutim, a kazdy at si dela jak uzna sam za vhodne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj, dne 27.9. v ranních hodinách od 0:00- 6:00 byla odcizena Škoda Fabia RS 1.9 TDI 96KW v obci Chlum na Vlašimsku. SPZ: 1SF 9624, VIN: TMBWU46Y543928717 , R.v. 2003, černá metalíza, najeto 147 000 km...popis: přední nárazník nový černý mat bez laku, lakovaná černá maska bez znaku škoda, lehce odřený levý přední blatník, šrám na levém předním xenonu, nálepka wheel-whores.com srdíčko na čelním skle v pravém horním rohu, nálepka Monster na zadním skle přesahující na levý zadní bok auta(byla odstraněna před měsícem) viditelné stopy. zadní sklo pravý spodní roh nálepka whores wanted. páté dveře po bokách SPZ stříbrné samolepky ďábla a ženy sedící na znaku škoda. vše viz fotky. lehce zatmavené zadní lampy tónovacím sprejem. na podvozku V-maxx, litá kola škoda viz- fotky. levý přední brzdič lakován výraznou světle zelenou barvou, ostatní origo zašlé zelené barvy.interier originální. Prosím o sdílení na serverech a možných stránkách na fcb. Jiří Horálek 732961862 jirina.horalek@seznam.cz http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163441000334800.32648.100000067037650&type=3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...