Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:kol-44:  to už sem během dne taky zjistil jsem to ale hotentot - používám Columba druhej den a takhle to vzniká. Čovek je hned vykulenej a není proč...  

Daval jsem podobnou a zadna hitparada to neni, musis ji ukostrit a u nekterych tahat jeste zvlast napajeni.

Primou fakru primo za radio nedas, musis 90st, pokud mas prodluzku s doubke fakrou, tak je to jedno.

Juju uvidime až prijde snad to bude lepsi :) jinak tu prodlužku s dvojitou fakrou mam taky objednanou tak se uvidi...

Dneska u mě byl známý a má takovou malou čtečku závad a vyjelo mu tohle:

1017c0c01f6dace0be074371b7d82169.jpg

29ba9515b0ba7f915dd58365c44bc7eb.jpg

Neví někdo jestli je to anténa, nebo jestli je to tím, že mám výhybku za columbusem a napojeno jen na jednu anténu???

Upraveno od Stringo

Ano je to tou redukci . vždyt to tu ted resim že jsem si objednal nakou vnitřni antenu abych se tech chyb zbavil.... strigo čti prosimte 

Jenže mě rádio hrálo normálně a poslední měsíc to stojí za houby... Proč řešíš výměnu výhybky? Tobě to taky blbne nebo jenom kvůli těm chybám (ty mě osobně tedy vůbec nevadí, vadí mi, že mi teď nějak divně chytá rádio signál)

Takže tyhle dvě chyby s tím signálem nesouvisí?

Upraveno od Stringo

Jako hraje mi to porad stejne . nektere stanice vklidu a nektere jsou slabsi + bych se rad zbavil tech chyb.. tak jsem to objednal na zkoušku snad to pomuže. nevim jak to bude fungovat ale je tam nejake fantomove napajeni což chapu že je to napajeno pres fakra konektor spolu se signalem.tak se uvidi co na columbus 

Fantom je napájení po středovém vodiči, odpadá tak nutnost dalšího napájení anténního zesilovače v anténě, columbus si s tím opravdu poradí a při správné impedanci antény, což předpokládám, už nebude hlásit chybu.

Tak to je parada . byly tam na vyber s napajenim zvlast a stimto fantomovym tak jsem risknul a objednal toho fantoma protože gps antena je tak take napajena pokud se nemylim.. tak by to snad melo byt v pořadku každopadne až mi prijde prodlužka double fakra  a antena tak dam vedet jak to šlape.  :kol-47:

Upraveno od BiGGy

externí napájední už se dneska nepoužívá u nových OEM aplikací... a s externím napájením snad byly naposledy radia v OII s raku konektorem

Dej pak vedet :) me to potrva dele protože jsem tu redukci doublefakra objednaval z činy :) kdyztrak mužes poslat i fotečku kdes ji umistil  :kol-47:

Upraveno od BiGGy

tu rovnou double fakru tam dáte opravdu na krev, tolik volného místa tam není :/ Tady je např přímo od škodovky 1. origo a 2. origo

Upraveno od ka_r_los

mam objednanou tuto 

post-76154-0-66348900-1458496383_thumb.j

Upraveno od BiGGy

Zdravím, poradil by mi někdo kde získat a jak nainstalovat software z VW RNS 510 do Columbusu? Potřebuju změnit zelenou na červenou. Nebo jestli by se s tím někdo dokázal poprat (Morava)?

Díky

Žádný sw ti podsvit nezmění,to musíš přeletovat ledky

Změní se jen displej tlačítka zůstanou zelená, není to o softu úprava se dělá trochu jinak. Je možné u mne upravit.

Samozřejmě to je mi jasné... Tlačítka červené už mám.

SW nepomůže.Musíš dát navigaci příkaz,že se má naflešovat jako VW...jednoduše řečeno a na to jsou spešl programy

OK tak mi to stačí vysvětlit... :) Zkusím sehnat někoho, kdo by to zvládl... Děkuji

umím to-kopřivnice

Až tam budu mít cestu ozvu se ti... Mám to trošku dál ( Rožnov pod Radhoštěm) , tak ať nejezdím zbytečně :)

Ostrava je blíž ale nebudu brát Cosbymu kšeft 

Upraveno od h2o

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.