Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

tak kdo umí na 100% je ferda25 A ti co u něj byli se chvástaj a chluběj cizím peřím ferda je machr umí a bez chyb vše funguje.CO TOHLE

Pekny.. vic fotos nemas, v lepsi kvalite ?

PS: V realu vypada novy climatronic o 100% lepe ..obzvlast ve spojeni s Columbusem to vypada vic luxusneji jak old model...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle o mě napsal zdejší člen:

Doli ‎(22:31):o nikom nerikam ze je lump. Ano, myslim to vazne a i 99% clenu navstevujich toto forum to vidi stejne...Jeste nikdy jsem po nikom nechtel za informace penize.

Mrzí mě, že mi to není schopnej napsat přímo...pokud si to myslí i ostatní tak od toho je moje hodnocení...je ferda25 lump?? No a už tady řešíme to co sem, ale opravdu nepatří...

Příklad jak mi tady všichni pomohli:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57933

- nakonec vyřešil sám(kolik lidí tady má VAG??)

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36720

- no nakonec zase vyřešil sám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo chce vědět víc o parkováku s vozejkem tak se obraťte na ferdu25 on je autorem a umí to.Já mu za to děkuji a jsem ochotnej mu dát nějakou tu kačku zaslouží si to za tu námahu a snahu kterou nakonec všichni slíznete jako smetanu. V obchodě vám taky nedaj zadarmo to na co máte chuť . Pomlouvat umí každej ale poděkovat neumí nikdo. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s tím,že pokud se někdo o problematiku zajímá,stráví na tom hromadu času a podobně,vyhodí "X"špatných CD pro pokusy a podobně,myslím,že má právo nějakou kačku požadovat.

Nicméně si myslím,že třebas cpát jen Logo do škody do VW navi a třebas naopak je nesmysl,protože výsledný efekt je oničem.Najede ve VW logo Škoda a pak je celá grafika VW.Co to má za smysl??

Climatronik budiž,někomu se líbí,jinému ne,osobně se mi líbil,ale když jsem zjistil,že na starém se dají teploty po půl stupně,pěkně je na dispay vidět,výhřev má 5 stupňů,tak jsem rád,že je to tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak montaz probehla primo v Bolce (orig. vybava), takze dealer/servis mit asi vypis nebude (?).

No ja si prave taky myslim, ze by to melo jit zjistit, prekvapil mne ten dealer. Nevis na koho se v Bolce obratit? Na infolinku?

Ono to asi neni zas tak dulezity, ptali se mne na to cajti pri sepisovani protokolu. Stejne i kdyz to budou mit, tak je to k prdu..

Taky ti ji ukradli z L&K? mi taky - okno ti viselo ze dveří nebo šli přes zámek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci...teď trošku jinak. Poslední dobou mě dost mrzí, že se tady z toho stává "JÁ umím tohle...a TY to neumíš!". Dřív to tady nebylo a bylo to fajn! :) Možná by stalo za zvážení změnit trošku postoj k této problematice. Ja rád každému poradím co vím a rozhodně za to nechci nějakou finanční odměnu a myslím že i ostatní lidi na foru rádi poradí když ví. Nezazlívám Vám, že když něco uděláte na čem jste strávili hromadu času a chcete za to nějaký peníze, beru to. Ale myslím že všechno má své hranice a tímto směrem jakým se to ubíra teď by to spělo že bychom si předávali informace za 1000 Kč. Ovšem toto je diskuzní fórum, kde bychom si informace měli vyměňovat a podělit se s nimi i s ostatníma! Pokud to vidíte jinak, vložte si s vé nabídky práce do nějaké anonce!

Teď nemluvím jenom za sebe, ale již několik lidí co pravidelně navštěvují fóru kteří si toho také všimli.

Co se týče toho climatronicu...kdo ví, tak nestačí jen vyměnit nový panel climatronicu za starší. Climatronic bude psát chybu ve VAG-COMu, navíc nebude fungovat spínaní climatronicu, přes tlačítko AC (nebude svítit). Takže řešení je přendat PIN 16 (30A staly plus) na PIN 20 (15A - spinany plus). A potom udělat základní nastavení climatronicu zmáčknutím tlačítek AC +tlačítka proudění vzduchu na tělo. Zkoušel to kamarád, funguje mu to.

No a u staršíich ročníku MR 06 je jeden servomotor v klimatizaci navíc, takže nevím jak to funguje.

:palec2: za prvni odstavec mas u me plus jak Brno.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky ti ji ukradli z L&K? mi taky - okno ti viselo ze dveří nebo šli přes zámek?

Jj, taky, pres okno.. Dokonce je poskrabany lak na dverich a klice, takze auto skoro 14dni v servisu..

Kluci,na co chcete číslo.Jsou v ČR lidi,co jej umí přepsat,tak jako v budících a ŘJ motoru umí přepsat VIN atd.je to naprosto zbytečné.Leda,pokud to ukradl amatér a bude to chtít dále prodat bez úpravy

Ja to cislo shanel jen kvuli PCR - ptali se mne na to pri sepisovani protokolu, ze to pak pry predavaji kriminalce.. Je mi jasny ze to urcite pujde zmenit. Na druhou stranu, neni treba to cislo fyzicky napsany na jednotce? Ze by to treba bylo videt pri kontrole v bazaru.. Co ja vim :)

I kdyz na druhou stranu - snad lepsi kdyz to nenajdou (ani navi ani zlodeje), takhle to uhradi pojistovna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

číslo je vyraženo i na boku-pokud jej někdo nevybrousí.Pokud ano,je evidentní,že není něco v pořádku,ale pokud bude i změněno,bude se těžko Policii něco dokazovat.Bohužel je to tak.

Jestli to chápu správně, tak aby se změnilo SKZ je potřeba ho změnit uvnitř navi, na štítku a na plechu? To je dost krkolomné, ne?

Nechápu proč není databáze kradených. To by alespoň trochu snížilo prodejnost kradených navi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...