PMA Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Věř, že u tutoho motoru to poznáš. 95x98 je rozdíl... mluvím z vlstních zkušeností. mam rok 2000 a dovoz německo... nevím jak novější typy Nechces to nejak konkretneji rozvest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Jinak diky za komentare, asi to vypada, ze na takovy to kazdodenni jezdeni do skoly a do prace budu pouzivat N95 a kdyz pojedu nejakou delsi trasu tak tam hodim N98, nebo nejakej ten v-power od shellu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabio Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 já používám 100 a oproti 95 je to mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No jde o to, že když jezdím na 95 tak mi zvoní ventily, auto má detonční čidlo spočítaný na 98. takže při 95 to zvoní. a je to hlavně díky tomu, že je to něcekej dovoz. u nás 16v jezdí na 95. musel bych to nechat předělat na 95, aby to byl v pohodě. ale neznamená to, že když natankuju 98, že se to hned zlepší musíš na to nějakou dobu jezdit. třeba 200 startů a xxx kilometrů a pak to přestane zvonit a je tam výkon podstatně větší, svižnější a akcelerace jde jak pes. cítíš jak to táhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No jde o to, že když jezdím na 95 tak mi zvoní ventily, auto má detonční čidlo spočítaný na 98. takže při 95 to zvoní. a je to hlavně díky tomu, že je to něcekej dovoz. u nás 16v jezdí na 95. musel bych to nechat předělat na 95, aby to byl v pohodě. ale neznamená to, že když natankuju 98, že se to hned zlepší musíš na to nějakou dobu jezdit. třeba 200 startů a xxx kilometrů a pak to přestane zvonit a je tam výkon podstatně větší, svižnější a akcelerace jde jak pes. cítíš jak to táhne. přesně tak,já jezdim většinou na 95tku,občas dám plnou 99tky na benzině,tak po takovejch 300 km je to dost znát.Zkus to třeba na nějaký každodení cestě,u mě je to třeba nájezd na dálnici,uvidíš jak se jí najednou chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 1,4 16V 74kW je lepsie davat N98. N95 je vhodna pre slabsiu veziu 55kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Pavko: Nechci ti brát iluze, ale to asi sotva...! Jinak n98 rozdíl poznáš, chvíli jsem jezdil služebně a tankoval na zkoušku oboje a rozdíl byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 TO JE JASNÝ. U TOHO 16 V TO PROSTĚ POZNÁŠ!!!!!!!!!!! KONEC TEČKA!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Rekl bych, ze nejake vetsi zvyseni tahu motoru tam je, ale zase motoru urcite pomuzete k mensi spotrebe a celkove ten lepsi benzin N98 nebo V-Power, urcite to motoru prospeje, ale vubec nic se nedeje, kdyz tam bude N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Pavko: Nechci ti brát iluze, ale to asi sotva...! asi tak,pochybuju že na plyn to jede líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Pavko: Nechci ti brát iluze, ale to asi sotva...! asi tak,pochybuju že na plyn to jede líp mozno ani neviete priatelia, o ake oktanove cisla ide u LPG : http://sk.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%A1nov%...%C4%8D%C3%ADslo alebo : http://www.natankuj.sk/?go=vyhladavanie&su...opis_phm_benzin Editováno: 3. Březen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Pavko: Nechci ti brát iluze, ale to asi sotva...! asi tak,pochybuju že na plyn to jede líp mozno ani neviete priatelia, o ake oktanove cisla ide u LPG : http://sk.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%A1nov%...%C4%8D%C3%ADslo alebo : http://www.natankuj.sk/?go=vyhladavanie&su...opis_phm_benzin neviem ako je to u toho motora ale aj ked ma plyn 110 oktanov tak v starej skodovke bolo citit ci to ide na plyn alebo benzin. benzin je benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 neviem ako je to u toho motora ale aj ked ma plyn 110 oktanov tak v starej skodovke bolo citit ci to ide na plyn alebo benzin. benzin je benzin ale, ale, drahy priatelu, neporovnavajme prosim staru Skodarnu a 74 kW ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry184847 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0?entry184847 Diky za odkaz, hledal jsem neco takovyho, ale nenasel, tak jsem zalozil tenhle thread. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Auto budu mit az ve ctvrtek, takze tam dam N95. A pak dalsi nadrz zkusim N98, schvalne jestli to nejak poznam. Prece jenom je to moje prvni auto Editováno: 3. Březen 2007, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ja som zastanca benzinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Auto budu mit az ve ctvrtek, takze tam dam N95. A pak dalsi nadrz zkusim N98, schvalne jestli to nejak poznam. Prece jenom je to moje prvni auto Hlavně si pohlídej dobu výměny rozvodů (viz jiné téma), tedy pokud nebudeš mít servisní knížku, resp. bacha na pravost údajů v ní; příp. spotřebu oleje (taky viz jiné téma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Auto budu mit az ve ctvrtek, takze tam dam N95. A pak dalsi nadrz zkusim N98, schvalne jestli to nejak poznam. Prece jenom je to moje prvni auto Hlavně si pohlídej dobu výměny rozvodů (viz jiné téma), tedy pokud nebudeš mít servisní knížku, resp. bacha na pravost údajů v ní; příp. spotřebu oleje (taky viz jiné téma) Auto je od babicky, najeto 45tkm, serviska je taky > takze pohoda, klidek a tabacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Auto budu mit az ve ctvrtek, takze tam dam N95. A pak dalsi nadrz zkusim N98, schvalne jestli to nejak poznam. Prece jenom je to moje prvni auto Hlavně si pohlídej dobu výměny rozvodů (viz jiné téma), tedy pokud nebudeš mít servisní knížku, resp. bacha na pravost údajů v ní; příp. spotřebu oleje (taky viz jiné téma) tomuto sa priklanam. tu spotrebu oleja tak lahko nezisti musel by najazdit aspon 1000km ale na tie rozvody pozor ak je tam len co najmensia pochybnost tak dat pozret a vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ja som zastanca benzinu Já taky nejlépe 2.0 TFSI Ne teď vážně, benzín má něco do sebe a dnes když nafta stojí místy víc než benzín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Auto budu mit az ve ctvrtek, takze tam dam N95. A pak dalsi nadrz zkusim N98, schvalne jestli to nejak poznam. Prece jenom je to moje prvni auto Hlavně si pohlídej dobu výměny rozvodů (viz jiné téma), tedy pokud nebudeš mít servisní knížku, resp. bacha na pravost údajů v ní; příp. spotřebu oleje (taky viz jiné téma) tomuto sa priklanam. tu spotrebu oleja tak lahko nezisti musel by najazdit aspon 1000km ale na tie rozvody pozor ak je tam len co najmensia pochybnost tak dat pozret a vymenit. Vim, temer vse co s tim autem, kdy bylo, takze tohle momentalne neresim. Je pravidelne servisovany, s olejem zadnej problem nikdy nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 a kolko ma najazdene km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 to houmr: PMA výš píše, že auto má najeto 45t km a že auto je od babičky (od jeho ??) a má i servisku. Tak teď nevím, jestli se babičky zapomněl zeptat, na jaké palivo jezdila, anebo mu tu pohádku "O babičce" řekli v autobazaru Nedávno jsem totiž absolvoval spoustu běhání po autobazarech, když kolega sháněl trošku slušnější Fabii (v combíku). Dřív bych nevěřil, jaký je to velký problém sehnat auto ve slušném stavu, s málo najetými km a servisní knížkou.... každej druhej bazarista taky říkal ty pohádky "O dědečkovi, který jezdil jen do kostela..." apod. My jsme se tomu s kolegou už časem přestali smát a pak vždycky jeden z nás s kamenným výrazem ve tváři prosebně zašeptal: "A teď tu "O perníkové chaloupce..." Tímto samozřejmě nijak nezlehčuji téma zadané od PMA, kterého tímto zdravím a přeji mu, ať zánovní vůz dlouho slouží bez poruchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj Milaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jak se mas chlape? Omlouvam se za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.