Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Fakt už si nevím rady a ve vyhledávači jsem nic podobného nenašel.

Když se rychlost přehoupne přes 40km/h, tak slyším od levého předního kola pravidelné vrzání (rychlost vrzání v závislosti na otáčkách kola) dělá to pořád, i s vyšlápnutou spojkou a točení volantem do zatáček na každou stranu, při brždění, prostě furt - do doby, než zase zpomalím pod 40km/h, pak jako když utne a je klid. Kdyby to bylo ložisko, tak by přece hučelo a né vrzalo a pořád né? Mimochodem bylo loni touhle dobou měněné.

Nesetkali jste se s tím někdo? Díky

Editováno: , autor: Fido
Vloženo

cha ... no takovej čmelák coooo.. no tak jsem tu už řešil a bylo to ložisko v předním kole..... přesně jak to kleslo tak jak když to vypneš...

neříkám ,že je to určitě ono.. ale vymněnil jsem to tu jednomu zákazníkovi a byl klid... dost divná závada...... kdyby něco tak můžem pořešit...

Vloženo
cha ... no takovej čmelák coooo.. no tak jsem tu už řešil a bylo to ložisko v předním kole..... přesně jak to kleslo tak jak když to vypneš...

neříkám ,že je to určitě ono.. ale vymněnil jsem to tu jednomu zákazníkovi a byl klid... dost divná závada...... kdyby něco tak můžem pořešit...

Odkud seš? Já Opava.

Vloženo
cha ... no takovej čmelák coooo.. no tak jsem tu už řešil a bylo to ložisko v předním kole.....  přesně jak to kleslo tak jak když to vypneš... 

neříkám ,že je to určitě ono.. ale vymněnil jsem to tu jednomu zákazníkovi a byl klid...  dost divná závada...... kdyby něco tak můžem pořešit...

Odkud seš? Já Opava.

Do prahy asi težko pojedeš.....

Vloženo (editace)

A co guma stabilizatoru??nastrikej olejem do ni mozna pomuze.A zkontroluj obe strany protoze zvuk se roznasi a ty si myslis ze to je vlevo a pritom to bude vpravo.Zvedni si kolo a pohybek jim jestli ma vule aby jsi vyloucil rozpadajici se lozisko.A opet radeji obe strany.

Editováno: , autor: TDIfun

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...