tomson1 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Nevíte někdo, jak ten kožený volant ošetřovat, aby ta kůže na sluníčku časem nepopraskala? Editováno: 27. Duben 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nevíte někdo, jak ten kožený volant ošetřovat, aby ta kůže na sluníčku časem nepopraskala? Tuhle Hany někde na fóru psal někde na fóru, že používá ubrousky na dětské prdýlky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nevíte někdo, jak ten kožený volant ošetřovat, aby ta kůže na sluníčku časem nepopraskala? Tuhle Hany někde na fóru psal někde na fóru, že používá ubrousky na dětské prdýlky.. já nevim , já mám volant gumovej, sorrry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) to je otázka uplně mimo, žil jsem v tom, že všichni už pochopili, že veškerá gůže je gumová imitace, takze možná pomůže namazat si ruce indulonou, doporučuju v zatáčkovitých tratích...(doma to nezkoušejte) hele, udělal jsem překlep a napsal místo kůže, gůže...ten tam nechám Editováno: 29. Duben 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 hele, udělal jsem překlep a napsal místo kůže, gůže...ten tam nechám Myslíč gůže podle vzoru guma? Jo, čeština a vzory to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 od ted budu všemu koženýmu říkat gožený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 to mi pověz, já včera (po boku zlaté tequily) požádal pantátu o ruku jeho dcery a byl jsem taky goženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 to mi pověz, já včera (po boku zlaté tequily) požádal pantátu o ruku jeho dcery a byl jsem taky goženej Takže bude svatba? tak to je hustýýýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 to mi pověz, já včera (po boku zlaté tequily) požádal pantátu o ruku jeho dcery a byl jsem taky goženej Takže bude svatba? tak to je hustýýýýýýýýýýý jasně, v září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 jasně, v září Tak to obrovský Congratulations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ty musíš? to už budeš goženej po zbytek života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jasně, v září Tak to obrovský Congratulations A já samozřejmě OBROVSKÝ díky Jiříku a co ty? Vy nic? to Luke: Nemusim, já prej chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ty vole, slušný , tohle mě snad v horizontu 5ti let nečeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ty vole, slušný , tohle mě snad v horizontu 5ti let nečeká Tak to mně nejspíš jo ..ale letos to ještě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 ty vole, slušný , tohle mě snad v horizontu 5ti let nečeká Tak to mně nejspíš jo ..ale letos to ještě nebude to Luke: já bych tipoval že ty už jsi v chomoutu Luku.. ale asi ne, jak to tak čtu.. to Jiřík: do srpna se ještě můžu vymlouvat, že jsem na ženění mladej ale pak se 2 změní na 3 a to už neokecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 kámo, ja mam do svatby jeste kurevsky daleko ale koukám, že u vás je ten důvod hodně pádnej, takže chápu a přeju good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 (editace) kámo, ja mam do svatby jeste kurevsky daleko ale koukám, že u vás je ten důvod hodně pádnej, takže chápu a přeju good luck Luku ty woe já nejsem otec v očekávání Lukuuuuuuu, to mi jen bude 4.8., 30 let !!! Editováno: 2. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 aha, kurva, tak to jsem blbě pochopil, ja uz se tesil, ze se k vam pojedem vožrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 aha, kurva, tak to jsem blbě pochopil, ja uz se tesil, ze se k vam pojedem vožrat to můžete stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepajosef Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 pokud mate nekdo potrebu jineho kozeneho volantu do sveho vozu, tak nevahejte a napiste..rad Vam pomuzu:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Pokud máte ěkdo potřebu RS volantu, jeden mi leží doma - viz. zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Psal jsem ti sm....tak za kolik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Psal jsem ti sm....tak za kolik.... Myslel jsem, že jsem Ti odpověděl, ale myslet znamená ... takže máš ještě jednu sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Myslel jsem, že jsem Ti odpověděl, ale myslet znamená ... takže máš ještě jednu sz. Uz si ho prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.