cosby Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jak jsem psal,pošli mi logcodirung,mrknu a nebo-proč to nezkusíš????Copak si neumíš uložit původní kódování a zkoušet to přepisovat??A o tom to celé je.Zkoušet,zkoušet a zkoušet.Víš,kolik já se toho nazkoušel.No jo,všichni se bojíte do svého rýpnout,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Nebojim se, jen nemam cas jit do auta zkouste.. Na mem aute se toho uz odzkouselo, ze je zazrak, ze jeste jezdi... Krom toho OII jsem kupoval hlavne kvuli zkoumani Mas pravdu, je jenom osm moznosti a neni co zkazit.. Dneska se na too podivam, kdyz zbyde cas... Kdyby to neslo, tak pisnu kodovani a necham si poradit.. Zatim tedy dekuji moc. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tak uz jsem si nasel i cas a nakodoval si sjizdeni oken i na me OII.. Dekuji za pomoc. Hura Bobikovi a taky hura vsem, co maji VAS a jine programy s moznosti programovat EEPROM komfortek a jinych jednotek. Ja to zatim bohuzel nejsem.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 někdo tady zmiňoval VDS, vážně se to přes tento soft dá udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jinak,už je nová verze Hex Canu.Už je doma a maká- http://www.vag-com.cz/vag-com.html přes VDS PRO to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Nevim, VDS asi nemam.. Jinak to kodovani na OII se tyka jak psal Cosby dlouheho kodovani komfortni jednotky 46, v ni BYTE 6 a vnem nesmi byt aktivni bit 0 a musi byt aktivni bit 7.. (0xxxxxx1) binarne.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nevim, VDS asi nemam..Jinak to kodovani na OII se tyka jak psal Cosby dlouheho kodovani komfortni jednotky 46, v ni BYTE 6 a vnem nesmi byt aktivni bit 0 a musi byt aktivni bit 7.. (0xxxxxx1) binarne.. Honza , vds ti pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Pls muze mi taky nekdo poslat VDS PRO ? Nejlip pro windows (jestli existuje), protoze jsem cetl, ze ta DOSovska verze jede jen v cistem dosu, ale tam by asi mohl byt problem s kabelem, kdyz ho mam do USB, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 s USB kabelem máš bohužel smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 VDS PRO pod WIN nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 VDS PRO pod WIN nejde tak, tak, potřebuješ dos a úplně obyčejný kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 tak jsem to vyzkoušel a opravdu to funguje. Musím dát ovšem cosbymu za pravdu (i když mě s tím mlžetím trochu sr..), že to není až tak velká legrace přepsat těch 15 adres (asi by se na to dal udělat nějaký skript). Jasně, když se spletu v hodnotě, tak to jednoduše opravím. O tom už se psalo.... jenže, když se uklepnu už v adrese, tak tu chybu budu hledat měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no je to na vlastni nebezpeci, chce to opatrnost jinak včera jsem zjistil, že se to dorbásko hádá s tím, že mám nastaveno odemknutí pouze řidičovejch dveří... musí být odemčíno komplet autí a pak to sjíždí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 no je to na vlastni nebezpeci, chce to opatrnost jinak včera jsem zjistil, že se to dorbásko hádá s tím, že mám nastaveno odemknutí pouze řidičovejch dveří... musí být odemčíno komplet autí a pak to sjíždí... takže to vrátíme zpět na odemčení všech dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 asi jo i když se mě to líbí, povětšinou jezdím sám, tak k čemu otvírat celýho Bobše a když chce někdo přistoupit, tak at poprosí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 docela mě překvapilo, že pro stahování oken přes DO musím být poměrně blízko u auta (řádově metry). Otevření dveří je přitom možné na podstatně větší vzdálenost. Je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Kluci, jake s tim sjizdenim oken mate zkusenosti? Me od toho ted odrazoval znamej, ze u nekolika aut uz to deaktivoval, protoze se majitelum stavalo, ze prisli k autu a meli okynka dole. Stalo se vam to nekdy nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 pár užitečných odkazů na otevřeném fóru: http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=151041 http://www.passatworld.com/forums/showthre...ighlight=window, tady je i popis rozchození vds-pro s odkazy a na zamyšlení http://forums.tdiclub.com/showthread.php?page=3&t=160960 jako zdroj informací .... a odpovědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 zajímavé info ten alarm, asi se bude zase kutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 bohužel neumím řeč,ale podle čísel jsem došel k tomu,že se jedná o 799AH a 799B což jsou Octa 2,5 a 3 generace a né Fabie,.Jinak u těchto mám alarm vychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 jo jo SLÁVA Bobikovi fakt mist světa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nemohu posoudit, jak kdo tezko k cemu prijde, ale predpokladam, ze konkretne tohle (stahovani oken) nestalo nikoho pri zkouskach ani korunu, ale dostal to od nekoho na zlatem podnosu, tak, jak to sem ted napsal Bobik. Myslim, ze ani Bobik to sam nevymyslel, ale od nekoho sehnal. Jenze on byl prvni, kterej si rekl, ze s timhle se zivit nebude... A proto je u mne frajer...Pro mne osobne to prinos zadny nema, ale vim, ze tim udelam radost majitelum Fabii.. Kazdopadne ruku na srdce, myslim, ze nikdo na foru neni na te urovni popisu adres, aby na tohle sam prisel... Proste to bylo nekde napsane a on k tomu nejak prisel.. Nebo se mylim? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) A co střešní okno? Žeby přičíst 16 k 24608, 24653, 24698? Po změně 15-ti Bobikem zveřejněných adres (i já děkuji ) se střešní okno po zavření dveřních oken začne zavírat taky. Na samotné střešní okno by ale zřejmě stačilo přepsat jenom ty první tři adresy. To není řízeno po CANu. Otvírat se neumí. Editováno: 24. Květen 2007, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nemohu posoudit, jak kdo tezko k cemu prijde, ale predpokladam, ze konkretne tohle (stahovani oken) nestalo nikoho pri zkouskach ani korunu, ale dostal to od nekoho na zlatem podnosu, tak, jak to sem ted napsal Bobik. Myslim, ze ani Bobik to sam nevymyslel, ale od nekoho sehnal. Jenze on byl prvni, kterej si rekl, ze s timhle se zivit nebude... A proto je u mne frajer...Pro mne osobne to prinos zadny nema, ale vim, ze tim udelam radost majitelum Fabii.. Kazdopadne ruku na srdce, myslim, ze nikdo na foru neni na te urovni popisu adres, aby na tohle sam prisel... Proste to bylo nekde napsane a on k tomu nejak prisel.. Nebo se mylim? Honza Tak tak, nic jsem nevymýšlel, jen jsem poprosil a byla mi dána možnost opsat si adresy z papíru, pak sem to nechal jednoho šikulu nakódovat a funguje to, za což jsem nesmírně rád a neskonale vděčen onomu dobrodinci, který dal opsat a tomu, kdo nakódoval Tohle nestálo nikoho ani korunu, mě to stálo leda cestu na nakódování... takže se složte na 2 kila za benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 docela mě překvapilo, že pro stahování oken přes DO musím být poměrně blízko u auta (řádově metry). Otevření dveří je přitom možné na podstatně větší vzdálenost. Je to normální? no taky se mi to tak jeví , co s tím nevim , kodoval sem to i u jiný oct a stejný tak je to asi normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.