Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to 4x4: dá se to sundat celkem v pohodě, musí se za to trošku vzít a ohnout to, hlavně se nebát. Já to sundavám pouze při mytí oken, měl jsem to tam celou zimu.

Vloženo

tak dnes jsem taky zakoupil clony zadních oken z originálního příslušenství a jsem překvapen jak to dobře vypadá.Montáž jednoduchá a rychlá,takže spokojenost ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Fakt tie roletky vyzerajú super!

Ohľadne zadnej roletky a zatmavovania zrkadla mám skúsenosti, lebo mám roletku (tú zrolovateľnú na zadnom plate). A myslím, že zatmavovanie funguje aj tak (mám zatmavovacie aj vonkajšie), zrejme o trochu menej, ale v princípe to stačí. Takže jazdím s tou roletkou celoročne.

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

čus,budete někdo ty roletky prodávat?

měl bych zájem mám Octavii ll combi (sasa69@seznam.cz)

děkuji za odpověd

Editováno: , autor: sasa69
Vloženo
čus,budete někdo ty roletky prodávat?

měl bych zájem mám Octavii ll combi (sasa69@seznam.cz)

děkuji za odpověd

Zkus se poptat v servisu..nebo zkus bazar, jestli něco kupuješ ;)

Já je budu montovat o víkendu, už jsou doma

• o 2 týdny později...
Vloženo

Já mám škodovácké, ale to asi bude stejné, možná i stejný materiál, což.. Koukal jsem, že Milotec dělá i na zadní sklo, dokonce i na liftback..jen se mi nelíbí, že je ze dvou dílů

Vloženo
Já mám škodovácké, ale to asi bude stejné, možná i stejný materiál, což.. Koukal jsem, že Milotec dělá i na zadní sklo, dokonce i na liftback..jen se mi nelíbí, že je ze dvou dílů

Taky jsem o nich uvažoval, ale říkám si, že když budu mít folie je to zbytečné...

Vloženo
Tak jsem je konečně také namontoval , práce asi na 10 minut a vypadají velice dobře . Mám ty od Milotecu a jsou vážne kvalitní .

>>> Mohol by si to prosim ta nafotit....hlavne tu ZADNU dvojdielnu cast na 5 dverach . Dik

Vloženo

Obrázek známe :p Ale co ta praxe :) Jinak mám zadní origo a je to bomba..i zevnitř, i zvenku. Spíš by mně zajímalo, jak v reálu působí ta !příčka" vzadu..podle mně to asi bude rušit ve výhledu..a i ve vzhledu :(

Vloženo
Obrázek známe :p Ale co ta praxe :) Jinak mám zadní origo a je to bomba..i zevnitř, i zvenku. Spíš by mně zajímalo, jak v reálu působí ta !příčka" vzadu..podle mně to asi bude rušit ve výhledu..a i ve vzhledu :(

>>> PRESNE toto som mal na mysli....tak to rychlo niekto na svojom aute odfotte a poslite. :help:

Vloženo

normalne je pres to videt - to jen ten blesk tak znepruhlednil. Mame doma 2-letyho kluka a timtio je bezvadne vyresene slunicko. Nic nedrnci a da se otevrit okno a vetrat bez nebezpeci ataku hmyzu. Jsem spokojeny.

post-61-1189320622_thumb.jpg

Vloženo

Zdravím bohužel ani v Milotecu nemají přesnou fotku zadních clon na sedana , na které je namontovaná dvojdílná clona zadního okna . Přikládám odpověď kterou jsem dnes obdržel :

Dobrý den,

je mi to líto, ale fotografii dotazované clony namontované přímo na vozidle k dispozici bohužel nemáme. V příloze Vám posílám fotografie skutečných dílů, mezera mezi dvoudílnou clonou 5. dveří ze sady kat.č. 0078151-OCT2 se odvíjí od šířky prostředního plastového spojovacího členu clon, která je cca 3 mm a je myslím zanedbatelná. Pro lepší představu Vám doporučuji prostudovat v detailu výrobku přiložený montážní návod ve formátu PDF, viz. odkaz zde:

http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...i-limousine.htm

Fotky které jsem obdržel jsou stejné jako na jejich webovkách .

Doufám že Vám to alespoň pomůže .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...