Farnell Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Zdar chlapi, nezkoušel jste někdo dodělávat nějaký háčky do kufru jako ma O2? Děsně mě štve když mám jen nějakou malou igelitku že ji nemužu pověsit a že mi lítá po kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Přemyšlím nad tím udělat si na nějakou síťku na zadni stranu zadnich sedaček, jak říkaš, strčit tam igelitku, mapu atd. Chci si to udělat nějake odepinaci ale tak aby na sedačkach nezustal trčet žadnej bordel o který při sklopení sedaček se cokoliv zachytí nebo poškrábe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 JA mam tu origo sitku pod platem, a celkem to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 JA mam tu origo sitku pod platem, a celkem to jde Do kombajnu celkem nepoužitelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) no :feve: Editováno: 10. Duben 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 JJ, síťku jsem viděl, není to špatný řešení... ale mě se prostě líběj ty háčky asi by tam nějaký šli našroubovat, ale estetický řešní by asi bylo nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) Já mám taky síťku pod platem a tam jsou i dva háčky. Ale nákup bych tam nepověsil. Někam do boku bych háček dal taky. R. Editováno: 11. Duben 2007, autor: Zekon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Na igelitky sa mi osvedčili háčiky, na ktoré sa zaháknu siete zo sieťového programu. Tie samotné špunty s háčkami stoja pár korún a domontovať ich nie je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 JJ, síťku jsem viděl, není to špatný řešení... ale mě se prostě líběj ty háčky asi by tam nějaký šli našroubovat, ale estetický řešní by asi bylo nic moc Stačí koupit OII háček a vybrat správné místo, aby to tapec udržel, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Tak jsem dnes namontoval Hák z OII do fábie a spokojenost. Objednával jsem ve škodovce a druhý den byl na skladě. Hák úchytný 6Y5867615B B41 121,60 Kč bez DPH Dva šrouby origo N10488202 5,90Kč bez DPH / ks Celkem tudíž 159,-Kč včetne DPH K montáži na zadní sedačku bohatě stačí Akuvrtačka, 4-ka vrták a torx 25 práce tak na 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Rozhodl jsem se pro levou část sedačky, protože občas skládám větší díl. Stačí navrtat dvě díry a zašroubovat. Já to umístil o trošku níž než by bylo ideál. Dá se navrtat až pod horní hranu sedačky a nikde nic nezavazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Původem ten háček není z OII, ale z Fabie Sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A tady je výsledek. V pohodě drží, splnilo to přesně účel toho aby igelitky nelítaly po celem kufru pokud není plný. Jinak foceno mobilem Kdyby náhodou někdo chtěl lepší fotky nebo info (ač myslím není potřeba) písněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Je to pouze na tašky TESKO, nebo můžu dát i jiné ??? . Jinak gúút. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Gil: Paráda! Bolo by fajn, keby sa tie háčiky dali namontovať niekde dozadu, pretože u kombíka sa treba dosť natiahnuť dopredu pri vyberaní tých tašiek... Bude to ale ideálne do hatchbacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 ej veru už sa háčik objednáva:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Původem ten háček není z OII, ale z Fabie Sedan. lol Gil je vodborník, o tom žádná... :smich: ...musim ale říct, že sem se málem běžel podivat do kokty, kde tam ten háček je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Gil: Paráda! Bolo by fajn, keby sa tie háčiky dali namontovať niekde dozadu, pretože u kombíka sa treba dosť natiahnuť dopredu pri vyberaní tých tašiek... Bude to ale ideálne do hatchbacku To neřeš Igore , jemu šlo o to, aby mohl řikat, že to má jako v OII, ale jaksi se netrefil s výběrem háčku a to, že musí do kufru lézt, aby na háček dosáhl, je teď úplně podružný... Do kraťase to ale význam má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Gil: Paráda! Bolo by fajn, keby sa tie háčiky dali namontovať niekde dozadu, pretože u kombíka sa treba dosť natiahnuť dopredu pri vyberaní tých tašiek... Bude to ale ideálne do hatchbacku To neřeš Igore , jemu šlo o to, aby mohl řikat, že to má jako v OII, ale jaksi se netrefil s výběrem háčku a to, že musí do kufru lézt, aby na háček dosáhl, je teď úplně podružný... Do kraťase to ale význam má Tak pozor!!! Já si objednal háček podle objednacího čísla OII nikoliv nějakýho "fabiatickýho sedanu" A do kufru lézt nemusím, protože moje máma je Saxána a já zdědil genetickou mutaci Gril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Gil: Paráda! Bolo by fajn, keby sa tie háčiky dali namontovať niekde dozadu, pretože u kombíka sa treba dosť natiahnuť dopredu pri vyberaní tých tašiek... Bude to ale ideálne do hatchbacku To neřeš Igore , jemu šlo o to, aby mohl řikat, že to má jako v OII, ale jaksi se netrefil s výběrem háčku a to, že musí do kufru lézt, aby na háček dosáhl, je teď úplně podružný... Do kraťase to ale význam má Tak pozor!!! Já si objednal háček podle objednacího čísla OII nikoliv nějakýho "fabiatickýho sedanu" A do kufru lézt nemusím, protože moje máma je Saxána a já zdědil genetickou mutaci Gril Tak to pozor!!!! Kde udělali soudruzi chybu? A kam zmizel Jan Tleskač? Tak reklamuj, ne? A ještě je žaluj za nactiutrhání, protože tady si to slízneš asi ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak to teda pozor! Tenhle hacek se pouziva napric modelama, od Fabie sedan az po Superb. A prvni na rade byla Fabia sedan (od toho cislo dilu zacinajici 6Y), pak prisel v roce 2002 na radu Superb a od 2004 to jede i v OII. Jen doufam, ze me Gril neugriluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Chlapi at je to odkudkoliv, me se to moc libi a jdu si objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Hele model nemodel já tam mám háček z OII Chápu, že pan P64N nemá na starosti nic jiného než obtěžovat majitele 99%-centní fábie a 1%-centníOII, ale já si stojím za svým názorem a prostě tam mám háček z OII !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Gil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Jen doufam, ze me Gril neugriluje... Jedu pro dřevěný uhlí Za můj předchozí příspěvek se panu P2M omlouvám a dovoluji si jeho, i vás všechny pozvat dnes večer na skromné občerstvení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.