Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapi, nezkoušel jste někdo dodělávat nějaký háčky do kufru jako ma O2? Děsně mě štve když mám jen nějakou malou igelitku že ji nemužu pověsit a že mi lítá po kufru :aggressive:

Vloženo

Přemyšlím nad tím udělat si na nějakou síťku na zadni stranu zadnich sedaček, jak říkaš, strčit tam igelitku, mapu atd. Chci si to udělat nějake odepinaci ale tak aby na sedačkach nezustal trčet žadnej bordel o který při sklopení sedaček se cokoliv zachytí nebo poškrábe.

Vloženo

JJ, síťku jsem viděl, není to špatný řešení... ale mě se prostě líběj ty háčky :) asi by tam nějaký šli našroubovat, ale estetický řešní by asi bylo nic moc <_<

Vloženo (editace)

Já mám taky síťku pod platem a tam jsou i dva háčky. Ale nákup bych tam nepověsil. Někam do boku bych háček dal taky.

R.

Editováno: , autor: Zekon
Vloženo

Na igelitky sa mi osvedčili háčiky, na ktoré sa zaháknu siete zo sieťového programu. Tie samotné špunty s háčkami stoja pár korún a domontovať ich nie je problém -_-

Vloženo
JJ, síťku jsem viděl, není to špatný řešení... ale mě se prostě líběj ty háčky :) asi by tam nějaký šli našroubovat, ale estetický řešní by asi bylo nic moc <_<

Stačí koupit OII háček a vybrat správné místo, aby to tapec udržel, ne?

Vloženo

Tak jsem dnes namontoval Hák z OII do fábie a spokojenost.

Objednával jsem ve škodovce a druhý den byl na skladě.

Hák úchytný 6Y5867615B B41 121,60 Kč bez DPH

Dva šrouby origo N10488202 5,90Kč bez DPH / ks

Celkem tudíž 159,-Kč včetne DPH

K montáži na zadní sedačku bohatě stačí Akuvrtačka, 4-ka vrták a torx 25 práce tak na 5 minut.

post-141-1177589181_thumb.jpg

Vloženo

Rozhodl jsem se pro levou část sedačky, protože občas skládám větší díl. Stačí navrtat dvě díry a zašroubovat. Já to umístil o trošku níž než by bylo ideál. Dá se navrtat až pod horní hranu sedačky a nikde nic nezavazí.

post-141-1177589320_thumb.jpg

post-141-1177589339_thumb.jpg

Vloženo

A tady je výsledek. V pohodě drží, splnilo to přesně účel toho aby igelitky nelítaly po celem kufru pokud není plný.

Jinak foceno mobilem ;)

Kdyby náhodou někdo chtěl lepší fotky nebo info (ač myslím není potřeba) písněte :)

post-141-1177589461_thumb.jpg

post-141-1177589485_thumb.jpg

post-141-1177589493_thumb.jpg

Vloženo

Gil: Paráda! Bolo by fajn, keby sa tie háčiky dali namontovať niekde dozadu, pretože u kombíka sa treba dosť natiahnuť dopredu pri vyberaní tých tašiek... Bude to ale ideálne do hatchbacku -_-

Vloženo
Původem ten háček není z OII, ale z Fabie Sedan. kol12:specool:

:palec2:lol lol

Gil je vodborník, o tom žádná... :smich: :smich:

...musim ale říct, že sem se málem běžel podivat do kokty, kde tam ten háček je :D

Vloženo
Gil: Paráda! Bolo by fajn, keby sa tie háčiky dali namontovať niekde dozadu, pretože u kombíka sa treba dosť natiahnuť dopredu pri vyberaní tých tašiek... Bude to ale ideálne do hatchbacku -_-

To neřeš Igore ;), jemu šlo o to, aby mohl řikat, že to má jako v OII, ale jaksi se netrefil s výběrem háčku a to, že musí do kufru lézt, aby na háček dosáhl, je teď úplně podružný... :D

Do kraťase to ale význam má ;)

Vloženo

To neřeš Igore ;), jemu šlo o to, aby mohl řikat, že to má jako v OII, ale jaksi se netrefil s výběrem háčku a to, že musí do kufru lézt, aby na háček dosáhl, je teď úplně podružný... :D

Tak pozor!!! Já si objednal háček podle objednacího čísla OII nikoliv nějakýho "fabiatickýho sedanu"

A do kufru lézt nemusím, protože moje máma je Saxána a já zdědil genetickou mutaci fuck

Gril

Vloženo

Tak pozor!!! Já si objednal háček podle objednacího čísla OII nikoliv nějakýho "fabiatickýho sedanu"

A do kufru lézt nemusím, protože moje máma je Saxána a já zdědil genetickou mutaci fuck

Gril

Tak to pozor!!!! :D Kde udělali soudruzi chybu? A kam zmizel Jan Tleskač? :)

Tak reklamuj, ne? A ještě je žaluj za nactiutrhání, protože tady si to slízneš asi ještě lol;)-_-

Vloženo

Tak to teda pozor! :D

Tenhle hacek se pouziva napric modelama, od Fabie sedan az po Superb.

A prvni na rade byla Fabia sedan (od toho cislo dilu zacinajici 6Y), pak prisel v roce 2002 na radu Superb a od 2004 to jede i v OII.

Jen doufam, ze me Gril neugriluje... :p

Vloženo

Hele model nemodel já tam mám háček z OII

Chápu, že pan P64N nemá na starosti nic jiného než obtěžovat majitele 99%-centní fábie a 1%-centníOII, ale já si stojím za svým názorem a prostě tam mám háček z OII !!!!!! kol101:scooter::prc:

Vloženo
Jen doufam, ze me Gril neugriluje... :p

Jedu pro dřevěný uhlí

Za můj předchozí příspěvek se panu P2M omlouvám a dovoluji si jeho, i vás všechny pozvat dnes večer na skromné občerstvení...:worthy

lol

post-141-1177934598_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...