Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Konečně jsem dodělal Subwoofer v rezervě společně se zesilovačem. Takže menší popis: šlo mě o zachování maximální velikosti kufru, protože občas toho vezu tolik . . .No takže podlaha byla zvednutá cca o 8 cm do urovně bočních úchytek. Podlahu jsem řezal z centimetrové tvrzené překližky a je to celé položené na dřevěných hranolcích. Tím je prostor " ozvučnice" zvětšen nejen pro sub, ale také pro přidělání zesilovače.

technické data: Subwoofer Pionner (max 800 W, 300W RMS při 4 ohmech)

Zesilovač Axton C 109 (monoblok a 300W RMS při 4 ohmech)

no a kabeláš od ACR

ještě je tam neon, ale to bude svítit až příští týden, tak pak dodám fotky.

Takže toť moje usilí . . .

Celkový pohled - - -

post-22-1130085055.jpg

Host Guest_fancarhifi
Vloženo

Vpadá to dobře,ale ta překližka... :o i když je tvrzená nemá tuhost MDF.

Vloženo

rezerva nerezonuje, ale neco pod, nevím asi kryty vnitřní kryty výfuku. No ještě to musím hodit na zvedák a pokouknout, ale slyšíš to jen když jsi venku.

No a jak to hraje, jak ti to mám říct (chce to poslechnout), pěkně a ani to nemusíš brutálně zesilovat, vrní to už při jemném poslechu . .

Jediný co mě hodně překvapilo, tak to skoro vubec není slyšet venku, ale když otevřeš zadní dveře, tak to je fakt nářez.

Host Guest_fancarhifi
Vloženo

to cosby;MDF-ka není o pružnosti, musí odolávat vybracím které vytváří woofer,proto je zástavba do rezervy kola tak náročná na kvalitu provedení.Dobré vytlumení je 80% úspěchu a zbylých 20% je o pevnosti upevnění wooferu a na to nemůžeš potřebovat žádnou pružnost!

Vloženo

Lewis: na SPZ jsem se koukal a je to v poho, ale je to fakt něco pod autem, já bych to tak neřešil, ale je to fakt hodně slyšet (venku) tak bych nerad, aby se mi všichni smáli . . . .

Vloženo

f888: to děrovaný, je to něco co se dá koupit na nábytek, dal mi to dřevař a ty díry jsem dělal vrták já sám. Takže jsem ho pěkně zničil, protože je to potáhlí nějakým hliníkem . . . .

Vloženo

Pod podložku pre značku sa dajú dať kúsky starej podložky pod myš (nedrží v sebe vodu ako molitan). Ale mne vždy pri zabuchnutí 5. dverí rezonoval tepelný štít zadného dielu tlmiča výfuku. Je to dosť mizere uchytené a tie divné príchytky sa po utiahnutí ustavične povolili.

Vloženo
Ale mne vždy pri zabuchnutí 5. dverí rezonoval tepelný štít zadného dielu tlmiča výfuku. Je to dosť mizere uchytené a tie divné príchytky sa po utiahnutí ustavične povolili.

Mám stejnej problém, ale neřeším to :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...