Lex_ Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Cau neví někdo kde se dá zistit počet trestných bodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Na písemnou žádost na Odborech dopravně-správních agend městských úřadů. To je tam co se vydávají ŘP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 A co to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokolda Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Já to zjišťoval u výdejny řidičáků, vyplnil jsem tam papír dávám jí to do okýnka a mrknu na ní a ona koukla do kompu a říká, to je zbytečný, vemte si ten papír nic tam nemáte, tak jsem poděkoval a odešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.