Přejít na obsah

Dekorativní lišty interieru


ZdendaTDI

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...

Koupil jsem OII a má namontovanou HF sadu, kterou bych chtěl odpojit, jelikož používám bluetooth a držák tam akorát překáží, ale problém je, že je vyříznutej jak ráměček tak i lišta. Rámeček jsem v eshopech nasel, ale tu lištu ne. Nevíte, kde ji můžu koupit případně jestli ji někdo neprodáte nebo nevyměníte za tuto oříznutou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentálne riešim taký istý problém. Ten stredový rámček som poriešil tak, že som chýbajúcu časť doplnil takou bielou lepiacou hmotou a celé som to potom dal dal do karbónu. Už mi ostalo zohnať iba tú striebornú lištu pred spolujazdca. Ale tiež si myslím že asi najlepšie (najlacnejšie) bude zohnať niekde na vrakovisku alebo na nete. A ešte musíš potom rátať s tým, že ak dáš dole ten držiak tak ti od neho ostanú otlačené také dva pásiky v tom mäkkom plaste.

Editováno: , autor: jl241
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Dá sa demontovať úplne jednoducho. Mal som dole lištu z vodičových dverí nakoľko bola poškriabaná od predchádzajúceho majiteľa tak som ju prestriekal (mám strieborné takže nebol problém). Keď dáš dole tapec tak z vnútra uvidíš kde je ta lišta privarená roztaveným plastom. Drží to asi na piatich miestach, ale to uvidíš. Ja som to odcvakol kliešťami a späť som ju prichytil tavnou pištoľou alebo ju môžeš jednoducho prilepiť lepidlom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...

byl jsem dnes ve Škodě a za lištu spolujezdce po mě chtěli 700 Kč. Pokoušel jsem se najít na internetu alternativu, ale nepodařilo se mi vůbec nic najít . Nemáte někdo tip, kde by se dala koupit, případně jaké je její origo označení, že bych v hledání pokračoval s indicií. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Označení podle barvy mi řekli ve škodovce, stačilo zavolat, na základě VIN a když mi řekli i cenu za rámeček rádia a lišty tak sem tam hned i objednal a koupil, za 700kč je ta lišta asi pozlacená, mě stál rámeček a lišta dohromady sakra míň než těch 7 stovek, (cenu bych možná ještě někde dohledal). Na akru sem viděl použitý a dražší a to ne jen u těchto dílů, takže napřed si zjistím cenu a až pak jdu na aukro :)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem prodejci jen napsal VIN, podle toho si našli co tam je (s přípravou) a jakou to má barvu a objednali mi přesně to samé bez přípravy. Barva je trochu jiná - odstín se jmenuje stejně, ale buď se časem změnila, nebo změnili složení, každopádně černá je trochu (neznatelně) více do šeda a ta lišta je zas víc světlá, ale nic co by se dalo poznat.

Cena byla taková - plastový rámeček kolem rádia 150 Kč a dekorační lišta 450 Kč.

Koupil jsem to v Auto Tichý v Lysé nad Labem, ale mělo by to být všude stejné, cenu berou z Etky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...