Bladik Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mno to bylo az mi rekli technici z Bolky ze se to zasadne mazat nesmi!!!! Jen proste umyt a tot vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ja mazal a potom odmazal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jeste k tomu prehrani sw - tyka se to i DSG? Nebo to s prevodovkou nema nic spolecneho? A kdyz mam vyrobene auti v lednu/unoru 2009, je uz tam ten novy soft? Ty mas hlavne jinej motor. DSG uz je jen s novou generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak to jsem chtel slyset Diky Btw docela by mne zajimalo, jak je to s normama EU - jestli se nepletu, ja bych mel mit jeste EU 4, EU 5 je az ted v MR 2010, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ja mam takovy dojem ze EU5 uz byla ve vsech FL OII 1.8TSi neb sem to aspon nekde takhle slysel ci videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) EU 4 měla už moje 1,8T z roku 2003 dneska jsem detailně zkoumal ty gumy a přijde mi že jsou mekkounký.. rozhodně ne jako tvrdej plast jak tady někdo popisoval. Zkusím to tedy umejt jarem... je mi divný že by si je manager z Bolky nenechal vyměnit... spíš jestli je nenavoskovali jak auto chystali k prodeji... Odřený lak pod nimi tedy nemám, ale je to zatím jen roční auto Editováno: 3. Červen 2009, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Co tady pořád řešíte dveřní gumy. Ty nemaj s motorem nic společného. Taky jsem někde četl, že všechny auta po FL jsou EU5, ale nevím jak je to s homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 My vsichni tady mame tak tichy motor, ze slysime i travu rust a tim padem slysime vrzajici gumy kolem dveri... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 gumy vržou, páč jsou špinavý, nejlepší je je prostě otřít hadrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 staré video pre tých, čo si nevedia vybrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ja mam takovy dojem ze EU5 uz byla ve vsech FL OII 1.8TSi neb sem to aspon nekde takhle slysel ci videl. No to jsem si myslel taky, jenze v manualu je u 1.8 TSi EU4, dokonce i ted na webu... EU4, EU2 DDK... V technicaku to pokud vim uvedene neni, nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 proč je pro tebe tak důležité vědět jaký máš EU??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Treba u nas je ti to k nicemu, ale v nemecku jsou za EU5 danove ulevy. Nevim jak manualy, ale auta po FL splnuji EU5 ale nevim jak je to se schvalovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 proč je pro tebe tak důležité vědět jaký máš EU??? Treba proto, ze mne to zajima Vadi mi protichudne informace (manual vs web+forum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak ja ti rikam, ze kdyz si nechas auto zmerit ve zkusebme vyjde ti limity EU5. V konfiguratoru je to treba EU5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) Cus... jak jse se dival na ten odkaz na EU5 od P.T, zaujala mne jedna vec. Nevim proc, ale mam v pameti ze u 1,8 TSI MR 08 byla max . rychlost 230 km a ted jsem docetl, ze nejakych 218 km. Pletu se nebo zmenili soudruzi v MB neco na motoru??? Dik za info Jsu trubka dival jsem se na Combi. Kolik teda ma 1,8 TSI MR 08 max. speed.... Editováno: 8. Červen 2009, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Hele 230 mi přijde dost. Těch 218 bych věřil. Dneska trasa Brno - Mlada Boleslav ... dalnice ... roumerna rychlost 124km/h a spotreba 8,6l .... zdrzoval mě asi 50km policejni Passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak dle Skody je to 224 km i to ujde.... Jel jse s ni uz 220 tachometrovej tak skutecne asi 210 km. Podotykam v noci a na D1.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 i tak ses mohl zabít!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) Zabijes se i ve 40 na babete..... Jinak, jel jsem tak kousek po D1 ve 2 rano bez provozu , od Bitese do Brna a byl jsem tam v cuku letu... Editováno: 8. Červen 2009, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 býval bych tě požádal, abys mi odkázal po smrti auto, ale to je k ničemu, páč to bude na sračky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak jsem trosku badal po kontaktech v MB a bylo me ujisteno ze tento motor ve FL OII plni jiz normu EU5. Tak bud spatne okopirovali navod ze stare verze a nebo je nekde neco spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Bladik: Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 A mě neveříš, když ti to sem píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.