p2p Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Trochu z jineho soudku a mimo TOPIC ze jo.. Nema nebo nezna nekdo nekoho kdo to ma namontovane. Docela se mi to zamlouva, jeto zarizeni carlink, http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=51843 a nevim jestli to mam poridit. Jak to hraje a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Akorat mam dojem ze Vam obema vadi ze se tady proste pise a vychvaluje 1.8TSi a ne ty vase motory, nic jsi nepochopil. mě jen vadí lidi co píšou o nějakým jiným motoru, že je blbej a s blbýma chrochtákama jsi začal sám, ode mě to byla ironie. a po stopadesátý druhý a už fakt naposled ti píšu, že jsem svoje 1.9TDI nikdy nijak moc nevychvaloval nicméně jako vorlajz, nemá to smysl, na věcný argumenty nereaguješ... p2p: mě to přijde docela drahý, ale kdybych neměl CD changer, tak bych o tom možná přemejšlel. mam ale pocit, že do moji oktávky by to určitě nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Mno to ze jsem je oznacil za blbe, to byla z me strany tak trochu provokace to uznavam, ale to byl ciste muj nazor protoze tyto motory, obzvlast co mas ty, mame v praci v Oktavkach a proste mi nevyhovujou hlukove a tak trosku pruchodem vykonu, ale to nerika nic k tomu ze nekdo tento motor ma rad a vyhovuje mu. Akorat nechapu cloveka co si koupi tento motor a nevyhovuje mu, tzn. ze ho bud dostal a nebo ze koupil spatne, ale proto jsem take auto vybiral skoro pul roku, nez jsem si vsechny motory prozkousel a dost o nich precetl, abych se mohl rozhodnout.....stejnak jsem skoncil u prvni volby To p2p: Ty tam nemas radio s CD menicem? Tohle je sice poodlnejsi, ale zase dalsi krabicka, ktera se ti bude nekde valet v aute. Mam takovou otazku je nekde v nejakem radiu od Skody USB konektor...treba u tech navigacnich apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) víceméně sis odpověděl. tuhle oktávku jsem dostal a jelikož jsem s ní 3roky jezdil jako student 2x tejdně trasu CB-Praha, tak s ohledem na to, že ročně najedu těch cca 30tis km, byl tenhle motor jediná možná volba a jsem za něj rád, i když ho svým způsobem rád nemám. jo možná, až budu vybírat další auto, tak požadavek co nejnižší spotřeby už bude pasé. ale nikdy bych nenapsal ani o 5.0 V10, že je blbej. Editováno: 7. Září 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Mam stream bez menice a nechci ho ani kupovat.. Mam 80 GB disk ktery jsem pouzival v stare octavii s radiem. 80 GB hudby a dat mi prijde skoro dostatecne a chci to znovu napojit na stavajici radio stream, proto hledam nejakou alternativu jak to tam dostat.... HDD ma samo USB konektor a jestli vite o nejakem jinem kramu co rozchodi na streamu USB sem s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 víceméně sis odpověděl. tuhle oktávku jsem dostal a jelikož jsem s ní 3roky jezdil jako student 2x tejdně trasu CB-Praha, tak s ohledem na to, že ročně najedu těch cca 30tis km, byl tenhle motor jediná možná volba a jsem za něj rád, i když ho svým způsobem rád nemám. jo možná, až budu vybírat další auto, tak požadavek co nejnižší spotřeby už bude pasé.ale nikdy bych nenapsal ani o 5.0 V10, že je blbej. Pro studenta asi dobra volba to priznavam. 5.0 V10 - s necim takovym bych se rad nekdy projel, ale zivit bych to asi nechtel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 proč bys to nechtěl živit ? To žere asi tolik nafty, jako ten 1,8 TSI benzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 proč bys to nechtěl živit ? To žere asi tolik nafty, jako ten 1,8 TSI benzínu. Tak to si nejsem jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 velmi diplomaticky řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 si tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 O te spotrebe. Dneska Brno - Svitavy a zpet spotreba 6,7 . Zadna divocina podle predpisu. S naftou jsem to jedzil za 4 L... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 aha, tak už mi je to jasný. Jestlis jezdil s "jednaosmdesátkou" za 4, se kterou já jezdil za 6, tak se nikdy nemůžu s benzínem 1,8 dostat pod, řekněme, 9 litrů. Taková jízda by mně totiž opravdu nebavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) Bavila nebavila skus si jet cestu Brno - Svitavy a zpet v provozu kde nemas moc sanci predjizdet a spotreba mi klesla jak jsem psal. Muzu ti poslat foto jestli neveris.... Ps: Stejnou cestu jsem pred tydnem jel za 9 ale to jsem fest zavodil a skoro se zabil... ale to je jinne tema ze jo ??? Editováno: 9. Září 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 vidíš, tys závodil fest za 9l a jirka jel tak jak je zvyklej přes 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Bavila nebavila skus si jet cestu Brno - Svitavy a zpet v provozu kde nemas moc sanci predjizdet a spotreba mi klesla jak jsem psal. Muzu ti poslat foto jestli neveris.... Ps: Stejnou cestu jsem pred tydnem jel za 9 ale to jsem fest zavodil a skoro se zabil... ale to je jinne tema ze jo ??? no jo to by musel někdo nezávisle posoudit jak to vypadá, když ty "fest závodíš" a já když jedu "normálně". Možná v tom velkej rozdíl nebude. Nicméně si myslím, že to moje "normálně" je opravdu normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Nicméně si myslím, že to moje "normálně" je opravdu normálně. :kol-98: něco jako když jedu za 8l s 77kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 takže u mě to znamená 12 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 jsem někdy přemejšlel zkusit su pujčit nějakou benzínovou OII, jakoukoliv a prostě si to zkusit, kolik bych měl...těch 12 by klidně mohlo bejt, ale zas si kua říkám, že i do těch 10l se musí dát jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Nevim cim to je, ale ta spotreba fakt leze dole.... Nemam s kym srovnat ale jak se s nekym potkam skusime to projet a uvidi se. Jinak tu trasu Brno - Svitavy a zpet budu dene jezdit az do ledna tak budu zkouset ruzne varianty jezdeni.... A zaver dam samo k dobru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Urcite se da jet do 10 skoro na vsem. Jenom otazka je jestli se svezes a jaky pocit z toho jezdeni budes mit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 pod 10 l úplně v pohodě i s tím mým žravým FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Nevim cim to je, ale ta spotreba fakt leze dole.... Nemam s kym srovnat ale jak se s nekym potkam skusime to projet a uvidi se. Jinak tu trasu Brno - Svitavy a zpet budu dene jezdit az do ledna tak budu zkouset ruzne varianty jezdeni.... A zaver dam samo k dobru.... Tak to te lituju...neexistuje snad horsi trasa nez je tato, jako student jsem tam jezdil z Pardubic dost dlouho nez jsem nasel jinou variantu...je to fakt hruza cesta:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Nevim cim to je, ale ta spotreba fakt leze dole.... Nemam s kym srovnat ale jak se s nekym potkam skusime to projet a uvidi se. Jinak tu trasu Brno - Svitavy a zpet budu dene jezdit az do ledna tak budu zkouset ruzne varianty jezdeni.... A zaver dam samo k dobru.... v úterý jedu HK-Brno-HK s 1,8tsi, má najeto 1000km, jsem zvědavý na spotřebu, porovnáme a hlavně k té spotřebě napíšu i průměrnou rychlost, ta je vypovídající zároveň s údajem spotřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 takže u mě to znamená 12 l A u mě je závodění za 7 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Chlapci a děvčata, nechci být ve středu po ránu Evžen prudič, ale zkuste tahle témata, řekněme odborná, nechat a psát jsem jen vážně poznatky týkající se TOHO KONKRÉTNÍHO motoru a ty věci kolem řešit třeba v ostatním, ve vašich octaviích, apod. Jinak se tu vážně jen těžko něco najde, an tom se snad shodneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.