Harisa Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ahoj, jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ahoj,jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Co konečně koupit pořádné kotouče. Mimochodem po nich také jen slintám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ahoj,jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Viděl bych to taky na pořádný kotouče, zkroucení kotoučů ti neudělá nic jinýho než kotouče samotný, takže investuj trochu víc a kup něco lepšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harisa Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Pořádný kotouče tam už byly a ani to nepomohlo, nevydržely. Byly to možná ty na obrázku nebo vypadaly úplně stejně. Opravář říkal, že se dávají na RSku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Možná by stálo taky napsat, co to bylo za značku kotoučů. To by asi dost pomohlo. A taky jsi ještě nenapsal jak jezdíš......to má hoooodně velký vliv na kotoučky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harisa Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Na značku se podívám, z hlavy jí nevim. Jezdím normálně nejsem žádnej závodník (žádná jízda - brzda). Je fakt, že občas jezdíme dost naložený, ale to by měly zvládnout i normální kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 já mám vyskoušený ferodo kotouče i destičky cena okolo 3000 kč za obojí to si myslím že je to dobrá cena, + nějaká sleva kotouče DDF 928 1852 Kč před slevou destičky FDB 1094 887 Kč před slevou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Ahoj,jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Co konečně koupit pořádné kotouče. Mimochodem po nich také jen slintám. Bral bych i nějaký ty třmeny od tohoto výrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harisa Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Mylím, že ty kotouče na RSku stály okolo 4 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twin7 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ja som mal ten isty problem, vymena kotucov nepomohla, resp. to po chvili zasa zacalo, nakoniec som musel davat menit komplet naboje prednych kolies aj s loziskami.. od vtedy klud uz asi 30kkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harisa Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Já jsem tam vyměnil už opravdu všechno a stále se to opakuje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 a ked si dal nove kotuce tak si poriadne slapal na brzdu aby si vyskusal ako brzdia nie ? mozne si ich zle zabehol a preto sa skrutili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harisa Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No tak blbej zase nejsem , naopak, zajížděli jsme je opatrně, abychom se tohoto vyvarovali. Oni se pak po nějakým tom tisíci km zase ozvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jaký máš kola nejsou to nějaký blbě tvarovaný elektrony? Na Audi jsem zničil kotouče co jsem tam dal na zimu 18 místo 19 tak nestíhali chladit a stačilo dvoje zabrzdění z 200 za sebou a kotouče byli v háji už šli do světa a i na zimu koupím 19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harisa Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jsou tam klasický škodovácký elektrony, co se běžně dávali na SLX, pětiramenný. Tím to asi nebude, protože tam přes zimu byly plecháče a dělalo to taky. Ale dík, uvítám jakýkoli nápad (kromě toho, že "to je rozbitý" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ahoj,jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Pár řádků nahoře máš toto téma, tam je problematika kroucení kotoučů rozebraná domrtě : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9812 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Ahoj,jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Asi bych se taky podíval jak brzdí zadek. Pokud brzdíš jen na předek, tak můžeš měnit co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Ahoj,jsem tu nový, tak nevím, jestli tady tohle téma už náhodou nebylo. Mám problém s předními brzdami na oktávce kombi r.v. 2000 (TDI 81kW), která má najeto 135 tis. km. Od první výměny kotoučů se stále děje to samé, tzn. kotouče se časem kroutí a při brždění to cuká autem. Postupně se na přední nápravě vyměnilo snad úplně vše (i související věci) - brzdová pumpa, kontrola trubiček, brzdiče, těhlice, celé brzdy, ložiska, satbilizátory... Nevydržely tam ani kotouče na RSku. Opravář už neví co s tím dál, protože dle něj už tam není co měnit a žádnou chybu tam nevidí. Poraďte prosím, co dál. Dík Asi bych se taky podíval jak brzdí zadek. Pokud brzdíš jen na předek, tak můžeš měnit co chceš. Mam stejny problem , chystam se opet na reklamaci - nove kotouce nevydrzely ani 2000km, po sesoustruzeni opet po cca 2000 zkroucene. Nejezdim brzda-plyn, tam kde mi to davali to davaji na vinu "konstrukcni vade" na Octaviich...ale proc to tak dlouho bylo ok, to nikdo nerekne. Divne mi je, ze stare se zkroutily taky, ale pred tim tam snad byly 9let a ted nevydrzi nove ani 1/4 roku? Gumy stabiku mam uz nove, nepomohlo to, auto bourane nebylo. Tenkrat mi bylo receno, ze to bylo tim, ze uz byly moc tenke. Menily mi nedavno prave predni lozisko (9mesicu zpatky), mohlo to zpusobit problem s kotouci ? Jeden znamy mi rikal, ze v autorizovanem servisu mely stejny problem, pry musely menit oba naboje kola (1J0407613G), jde to nejak zjistit ? Po 5-ti litrech za brzdy davat dalsich 5 se mi opravdu moc nechce Pls. help help help ... odkaz uvedeny vyse jsem prosel cely, zadnou kloudnou radu jsem nenasel a asi nejsem sam. Uz me to trochu s... Na testech brzd jsem byl a zadek by mel byt take OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 a ked si dal nove kotuce tak si poriadne slapal na brzdu aby si vyskusal ako brzdia nie ? mozne si ich zle zabehol a preto sa skrutili To jsi myslel vážně ??? :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Mam stejny problem , chystam se opet na reklamaci - nove kotouce nevydrzely ani 2000km, po sesoustruzeni opet po cca 2000 zkroucene. Nejezdim brzda-plyn, tam kde mi to davali to davaji na vinu "konstrukcni vade" na Octaviich...ale proc to tak dlouho bylo ok, to nikdo nerekne. Divne mi je, ze stare se zkroutily taky, ale pred tim tam snad byly 9let a ted nevydrzi nove ani 1/4 roku? Gumy stabiku mam uz nove, nepomohlo to, auto bourane nebylo. Tenkrat mi bylo receno, ze to bylo tim, ze uz byly moc tenke. Menily mi nedavno prave predni lozisko (9mesicu zpatky), mohlo to zpusobit problem s kotouci ? Jeden znamy mi rikal, ze v autorizovanem servisu mely stejny problem, pry musely menit oba naboje kola (1J0407613G), jde to nejak zjistit ? Po 5-ti litrech za brzdy davat dalsich 5 se mi opravdu moc nechce Pls. help help help ... odkaz uvedeny vyse jsem prosel cely, zadnou kloudnou radu jsem nenasel a asi nejsem sam. Uz me to trochu s... Na testech brzd jsem byl a zadek by mel byt take OK. Tak panove, dnes v Auto Horak (Brno-Hradecka) a zachovali se mistrovne. Po druhe reklamaci vymenily kotouce Bilstein za Brembo MAX - http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 . Tak ted jestli se taky zkrouti, uz vazne nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Mam stejny problem , chystam se opet na reklamaci - nove kotouce nevydrzely ani 2000km, po sesoustruzeni opet po cca 2000 zkroucene. Nejezdim brzda-plyn, tam kde mi to davali to davaji na vinu "konstrukcni vade" na Octaviich...ale proc to tak dlouho bylo ok, to nikdo nerekne. Divne mi je, ze stare se zkroutily taky, ale pred tim tam snad byly 9let a ted nevydrzi nove ani 1/4 roku? Gumy stabiku mam uz nove, nepomohlo to, auto bourane nebylo. Tenkrat mi bylo receno, ze to bylo tim, ze uz byly moc tenke. Menily mi nedavno prave predni lozisko (9mesicu zpatky), mohlo to zpusobit problem s kotouci ? Jeden znamy mi rikal, ze v autorizovanem servisu mely stejny problem, pry musely menit oba naboje kola (1J0407613G), jde to nejak zjistit ? Po 5-ti litrech za brzdy davat dalsich 5 se mi opravdu moc nechce Pls. help help help ... odkaz uvedeny vyse jsem prosel cely, zadnou kloudnou radu jsem nenasel a asi nejsem sam. Uz me to trochu s... Na testech brzd jsem byl a zadek by mel byt take OK. Tak panove, dnes v Auto Horak (Brno-Hradecka) a zachovali se mistrovne. Po druhe reklamaci vymenily kotouce Bilstein za Brembo MAX - http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 . Tak ted jestli se taky zkrouti, uz vazne nevim... Nechci strašit, ale tipuji to na náboje kol...Brembo Max se tady borcům zkroutili taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 (editace) Tak panove, dnes v Auto Horak (Brno-Hradecka) a zachovali se mistrovne. Po druhe reklamaci vymenily kotouce Bilstein za Brembo MAX - http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 . Tak ted jestli se taky zkrouti, uz vazne nevim... Nechci strašit, ale tipuji to na náboje kol...Brembo Max se tady borcům zkroutili taky. jj, to uz jsem se taky docetl ...btw - daji se nejak ty naboje zkontrolovat ? Nejakym merenim ? Nechci to menit nadarmo... Editováno: 9. Červenec 2007, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Mam stejny problem , chystam se opet na reklamaci - nove kotouce nevydrzely ani 2000km, po sesoustruzeni opet po cca 2000 zkroucene. Nejezdim brzda-plyn, tam kde mi to davali to davaji na vinu "konstrukcni vade" na Octaviich...ale proc to tak dlouho bylo ok, to nikdo nerekne. Divne mi je, ze stare se zkroutily taky, ale pred tim tam snad byly 9let a ted nevydrzi nove ani 1/4 roku? Gumy stabiku mam uz nove, nepomohlo to, auto bourane nebylo. Tenkrat mi bylo receno, ze to bylo tim, ze uz byly moc tenke. Menily mi nedavno prave predni lozisko (9mesicu zpatky), mohlo to zpusobit problem s kotouci ? Jeden znamy mi rikal, ze v autorizovanem servisu mely stejny problem, pry musely menit oba naboje kola (1J0407613G), jde to nejak zjistit ? Po 5-ti litrech za brzdy davat dalsich 5 se mi opravdu moc nechce Pls. help help help ... odkaz uvedeny vyse jsem prosel cely, zadnou kloudnou radu jsem nenasel a asi nejsem sam. Uz me to trochu s... Na testech brzd jsem byl a zadek by mel byt take OK. Tak panove, dnes v Auto Horak (Brno-Hradecka) a zachovali se mistrovne. Po druhe reklamaci vymenily kotouce Bilstein za Brembo MAX - http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 . Tak ted jestli se taky zkrouti, uz vazne nevim... Bilstein dělá kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Mam stejny problem , chystam se opet na reklamaci - nove kotouce nevydrzely ani 2000km, po sesoustruzeni opet po cca 2000 zkroucene. Nejezdim brzda-plyn, tam kde mi to davali to davaji na vinu "konstrukcni vade" na Octaviich...ale proc to tak dlouho bylo ok, to nikdo nerekne. Divne mi je, ze stare se zkroutily taky, ale pred tim tam snad byly 9let a ted nevydrzi nove ani 1/4 roku? Gumy stabiku mam uz nove, nepomohlo to, auto bourane nebylo. Tenkrat mi bylo receno, ze to bylo tim, ze uz byly moc tenke. Menily mi nedavno prave predni lozisko (9mesicu zpatky), mohlo to zpusobit problem s kotouci ? Jeden znamy mi rikal, ze v autorizovanem servisu mely stejny problem, pry musely menit oba naboje kola (1J0407613G), jde to nejak zjistit ? Po 5-ti litrech za brzdy davat dalsich 5 se mi opravdu moc nechce Pls. help help help ... odkaz uvedeny vyse jsem prosel cely, zadnou kloudnou radu jsem nenasel a asi nejsem sam. Uz me to trochu s... Na testech brzd jsem byl a zadek by mel byt take OK. Tak panove, dnes v Auto Horak (Brno-Hradecka) a zachovali se mistrovne. Po druhe reklamaci vymenily kotouce Bilstein za Brembo MAX - http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 . Tak ted jestli se taky zkrouti, uz vazne nevim... Bilstein dělá kotouče? Tak vidis, na dokladu mam oznaceni FE 14404, ale kdyz jsem pokousel hledat, nasel jsem BRECO ..tak ze by kecali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.