koblih Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Zajímalo by mě, jakou barvu máme nejčastěji v garáži... Nabídka palet se sice s jednotlivými MR roky mění, ale to je zejména z důvodu zájmu/nezájmu o příslušné odstíny. Co máte za odstín vy? Bílá Candy uni - 0 majitelů Červená Corrida uni - 10 majitelů foromen, Pitt, ntr23, mvh, Honzik6098, dědekpmr, banán, mirda328, miro296, zizi5 Modrá Dynamic uni - 2 majitel Imri, Octavka Zelená Highland metalíza - 0 majitelů Zelená Olive metalíza - 3 majitelé Misubaro, Šváb, Míra1 Modrá Ocean metalíza - 8 majitelů Jered, LUKY-007, Blacky, škorpík, Mikoho, TomV, kadli, El_Jacobo Červená Flamenco metalíza - 4 majitelé Václav Š., Alice 18, r_bova žena, OldaM Stříbrná Diamant metalíza - 2 majitelé koblih, Jezek, Béžová Cappuccino metalíza - 4 majitelé RomanKo, jey-r, tora, canario447 Modrá Polar metalíza - 2 majitelé Aaron71, omiko Modrá Storm metalíza - 3 majitel hairman, Jirka67, Petr_794 Černá Magic s perleťovým efektem - 1 majitel VIST Šedá Anthracite metalíza - 1 majitel mr.pecoun, Šedá Satin metalíza - 1 majitel Vladinek, Editováno: 7. Duben 2008, autor: koblih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Můžu si s tím posléze pohrát. jenomže pokud uživatelé nenapíší své barvy, tak prozatím je zbytečné všechno řešit. Až bude třeba 30 evidovaných majitelů, potom začne teprve třídění podle počtu majitelů... Proto prosím pište své farbičky. Editováno: 11. Červenec 2007, autor: koblih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jak tak na to kukam cervena vedie . hehm keby som nekupoval skladovku atak aj ja som mal v plane cervenu .... hmm hm hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 No nevím, proč bychom všichni měli psát naše barvy, vždyť je to uvedeno na www.roomsterclub.com. Já třeba mám modrou storm, tak proč je tam uvedena 0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 No nevím, proč bychom všichni měli psát naše barvy, vždyť je to uvedeno na www.roomsterclub.com. Já třeba mám modrou storm, tak proč je tam uvedena 0? Protože jsou tady lidi, kteří na roomsterclubu nejsou registrováni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Protože jsou tady lidi, kteří na roomsterclubu nejsou registrováni. tak tak presne tak .. ale aj ked niesu mozno casom budu .. (ak nebudeu lenivi:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Doplněno. Zatím stále vede Corrida a Oceán... "Čím to je, čím to je? Že rieka do mora sa vlévá..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Doplněno. Zatím stále vede Corrida a Oceán... "Čím to je, čím to je? Že rieka do mora sa vlévá..." Dle tabulek vede červená Corrida, ale aspoň v našem regionu je vůbec nepotkávám. Všechny ostatní barvy ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Doplněno. Zatím stále vede Corrida a Oceán... "Čím to je, čím to je? Že rieka do mora sa vlévá..." Dle tabulek vede červená Corrida, ale aspoň v našem regionu je vůbec nepotkávám. Všechny ostatní barvy ano. Já taky ne jedinou červenou jsem potkal ve středu v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Souhlasím, já potkávám hlavně bílé (shodou okolností tady není ani jeden její majitel aktivní...) a pak tmavě modré Storm a světle modré Oceán. Podotýkám, že jsem z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Již šest dnů mám ČERVENÉHO!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Již šest dnů mám ČERVENÉHO!!!!! Tak s tím něco dělej zkus třeba studený obklady!!! Ale jinak Gratuluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) já se přidávám k modré ocean ať dorovnáme corridu Editováno: 9. Srpen 2007, autor: kadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak nevím čím to je, že ta oceánová barva je tak oblíbená... Buď je hodně předváděcích skladovek v této barvě, nebo výborně zafungovala reklama a marketing. Nikde se totiž neobjevila jiná než modrá "oušn". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 skor tie skladovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 spis je proste nejhezci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 OK . BLACKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamast Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Taky mám Corridu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Taky mám Corridu. na fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zajímalo by mě, jakou barvu máme nejčastěji v garáži... Nabídka palet se sice s jednotlivými MR roky mění, ale to je zejména z důvodu zájmu/nezájmu o příslušné odstíny. Co máte za odstín vy?Bílá Candy uni - 0 majitelů Červená Corrida uni - 7 majitelů foromen, Pitt, ntr23, mvh, Honzik6098, dědekpmr, banán, Modrá Dynamic uni - 1 majitel Imri, Zelená Highland metalíza - 0 majitelů Zelená Olive metalíza - 1 majitel Misubaro, Modrá Ocean metalíza - 7 majitelů Jered, LUKY-007, Blacky, škorpík, Mikoho, TomV, kadli Červená Flamenco metalíza - 3 majitelé Václav Š., Alice 18, r_bova žena, Stříbrná Diamant metalíza - 2 majitelé koblih, Jezek, Béžová Cappuccino metalíza - 3 majitelé RomanKo, jey-r, tora Modrá Polar metalíza - 0 majitelů Modrá Storm metalíza - 2 majitelé hairman, Jirka67 Černá Magic s perleťovým efektem - 0 majitelů Šedá Anthracite metalíza - 1 majitel mr.pecoun, Šedá Satin metalíza - 1 majitel Vladinek, na mě jste nějak při tom výčtu zapomněli, mám taky červenou corridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Připojuji se se svou Polar Blue (modrá) metalízou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 tiez sa pridavam s POLARkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro296 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Taky mám Corridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Modrá Ocean ...na slunci je naprosto nádherná (a za deště taky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.