piskot Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Já mám v parabolách, ale to jsem psal o několik řádků výše. A zatím nemám žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 no tak dik teda, a ked nalozis kufor, tak potom kolecko das do akej polohy 4 - 5 ? no ja mam naloceny kufor stale kedze tam ma tazky basak so zosilovacom . .a inak nic nevozim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Tak já to tedy mám normálně na poloze 0 a nikdo vůbec nikdo na mě nebliknul, takže nevidím důvod to mít v poloze 2. A když budu naloženej tak to dám jako kdybych měl normál žárovky. to ze neblikol neznamena ze neosvetlujes ani namna nikto neblikol. . ale ked chodime s kamosmi 3-4 auta zasebou alebo tak tak mi vraveli ze ich osvetlujem,. . odkedy som si to sklopil pohoda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Ale kdyby si ho tam neměl, tak neoslňuješ Tak to já tento problém nemám basák ani nic takového nevozím, teda zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 inak naco rezat pliesok ? sak to sa da v pohode precpat aj beztoho .. cvakania kablu alebo rezania toho pliesku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 inak naco rezat pliesok ? sak to sa da v pohode precpat aj beztoho .. cvakania kablu alebo rezania toho pliesku .. To by mě teda zajímalo jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Mna by to teda tiez velmi zaujimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Mna by to teda tiez velmi zaujimalo. ja som teraz montoval h7 lebo som menil tie svetla a z gumenej prechodky sa daju vytiahnut tie 2 kable (napajanie balastu) a ta gumena prechodka sa da pretiahnut cez ten maly otvor toho pliesku .. mne to slo .. a potom naspet tie 2 kabliky s pinmi dat dotej gumenej prechodky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 No ja tam mam take konektory, ze to naozaj cez ten pliesok neprevleciem...a konektory su tam nafest...nedaju sa dat dole. Asi mas iny system. Skus to nafotit ak budes mat chvilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 No ja tam mam take konektory, ze to naozaj cez ten pliesok neprevleciem...a konektory su tam nafest...nedaju sa dat dole. Asi mas iny system. Skus to nafotit ak budes mat chvilu. .. myslis asi na vybojke .. su take vacsie plastove . .. a inak ani ja som neveril ze to prepcham .. .. dnes to skusim vecer nafotit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OXBOW 1 Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Zdarec všem, právě jsem namontoval na ROOMSTER HID sadu H7 6000K do projektorových natáčecích světlometů. Musím říct, že to svítí dost dobře a navíc to je i s dálkou a to je nesrovnatelný s původním osvětlením. Jinak kdo už xenony na autě měl tak mi dá za pravdu, že ty ostřiky zas až tolik světlo stejně neumyjou a kdo si na benzínce čístí čelní sklo, tak si snad může přelíznout stěrkou i světlomety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak jsem taky objednal xenony. Až dorazí, skusím při montáži nafotit. Doufám, že montáž bude bez problémů, jinak se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Tak dneska jsem montoval xenony. Trochu problémů s tím přítlačným plíškem, musí se říznout, aby se protáhly kabely. Ale zvládl jsem to a už to svítí. Večer dodám foto, pokud bude chodit foťák . Ale je to pakárna ta montáž, nechá se to však zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tak to jsem na foto docela zvědav:))) Určo je sem dej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tady jsou fotečky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 (editace) pěkný, fungujou ti s denním svícením? a nemáš problémy s rozsvicováním xenonů myslím jestli naběhnou oba nebo se ti stane občas že nějaký nerožne, měl jsem je taky ve stejný motorizaci a blbo mi to, a jaký máš svítivost kelvina ? a kolik jsi za ně dal?... Editováno: 26. Červenec 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Prima, jen by me zajimalo, jak to svitilo pred se zarovkami H7 a jak pak po montazi HID. Idealne foto z interieru v noci, aby to bylo skutecne srovnatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 umej si motorovej prostor, dědo A umístění obou trafíček nic moc. Něco ala F1 by nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 heckeer: denní svícení nepoužívám, ale fungujou. Naskakujou obě světla v pohodě. 6000 K. cena 2750,-. Maverick: Svítivost je každopádně větší, s obyč H7 se to nedá srovnávat. Foto bohužel nemám. Bobik: Motor zásadně nemeju . a to umístění mi můžeš klidně předělat v Turnově, se nechám poučit. Dělal jsem to v časové tísni, tak jsem to moc neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 sviti to nesrovnatelne lepe s x nez se zarovkama, ja je daval ani ne kvuli frajerine, ale protoze jsem kulovy videl s trafama je to fakt horsi, protoze nejsou kam, jenom se bojim az to soudruzi v cepicich zacnou resit abychom tady nezakladali vlakno komu uz taky sebrali technicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 haaaa štandardné umiestnenie štartérov Bobík, ono tam fakt neni kde dať tie meniče ako F1, má to gumený kryt a okolo ani neviem či je miesto dať ten držiak z praveého svetla na FI. TO by však bolo asi naj riešenie foromen: svieti ti to nejak studeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 pekny. heel Foromene, pokud budes pradelavat sani, tak to budes muset jeste predelat, kvuli posunuti baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 No to asi jo, ale zatím jsem skončil. Účet není bezednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 pěkný, fungujou ti s denním svícením? a nemáš problémy s rozsvicováním xenonů myslím jestli naběhnou oba nebo se ti stane občas že nějaký nerožne, měl jsem je taky ve stejný motorizaci a blbo mi to, a jaký máš svítivost kelvina ? a kolik jsi za ně dal?... Presne toto je dôvod, prečo zatiaľ váham... Viacerí sa na tieto dorábané neorigo xenóny sťažujú, že nie vždy nabehnú - a nie je to len záležitosť R/FII, ale aj iných áut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) mne sa to este nestalo a to som si to montoval do 3 aut... cize to je podla mna od vyrobku(vyrobcu) a to 2x to terajsiej fabky (menil som paraboly za cocky tak preto 2x) ) Editováno: 6. Srpen 2008, autor: foromen Necituj předešlý příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.