Ozi Toretto Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Akorat musis vybrat do jakeho je jich tu spousta Unor je podle me dobry, aspon bude cas to nejak naplanovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 S unorem souhlasim, jen to misto zkuste vybrat...ja to tady neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Jenze je placene pokud se nepletu a tedko c time tam neni kam jit. Co jsem se bavil s klukama tak vetsinou se schazi na mekaci u omv jako to delame vetsinou i my a nebo se pak schazi v letnanech u globusu. A co kdy dame dalsi sraz? Naplanujme neco na unor na pevny termin? V letňanech u globusu nebo pak u toho nákupního centra by to bylo pro mě ideální, únor by mi vyhovoval, ale potřebovalo by to naplánovat min. 14 dní dopředu, abych to mohl zahrnout do kalendáře a neměl tam už něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak v únoru by to šlo, to už třeba nebude taková zima. Myslím,že pro většinu je ideální sobota ,nebo neděle,tak a teď ještě vymyslet kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Az se dostanu k pocitaci tak to naplanuju a poslu misto a cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Ozi Toretto:Tak jak to vypadá?To jsi se ještě nedostal k internetu?Rád bych věděl, teda kdy,kde,co,kam atd. At už je alespon nějáké info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Badd, k internetu jsem se dostal, ale na forum zatim bohuzel porad jen z mobilu a ne z pocitace, nejak neni cas. Snad dneska odpoledne to dam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 tak jsem se dokopal k pocitaci... takze to udelame takhle, datum je neděle 17. února, cas zacatku dejme na 14:00 místo - to bylo trochu slozitejsi, takze jsem vybral mista (trochu upravene dle navrhu zde), kazdy kdo bude reagovat a bude se chtit ucastnit napise cislo kam je ochoten jet, ja to tyden pred vyhodnotim a udelame to tam: Praha, OMV (mekac) http://www.mapy.cz/s/67K5 Praha, Tesco Letňany (mekac) http://www.mapy.cz/s/67Ca Brandys, Lidl http://www.mapy.cz/s/67Kq Brandys, Tesco http://www.mapy.cz/s/67Kt Agip smer Usti http://www.mapy.cz/s/67KB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Pokud budu mít čas, tak já osobně bych dal 1 nebo 5. Tam se dá aspoň zalést poblíž aut ty Letňany je tak stání na parkovišti, ale že by se mi nutně chtělo nechávat auto na parkovišti a jít do obchoďˇáku, to nevím A Brandýs je taky v pohodě, ale zas .. není tam kam jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 jj, bohuzel, to je obecne trochu problem... jinak v letnanech z burgerkinga bylo videt, jinde bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 za me 1 nebo 2 ...... tu 5tku nevim, nevim,.... je to u dalnice a nevim jak je to zase s dalnicni znamkou tady si myslim bych ji mit uz musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 To v Brandýse opravdu není jediná normální restaurace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Lukason: na 3-5 musíš mít známku no resp. 3 a 4 nemusíš, to vezmeš po staré od hradecké dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 17.února bych měl být v práci.Pokud by se to změnilo jsem schopen dojet na kterékoliv z vybraných míst. Tak někdy příště , budu tohle téma sledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Možná bráchu toho 17.2. zastoupím. Místo je mi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Kubo: ......... no prave a jeste proto ze to je docela daleko jak rikam pro me jedine praha nejlip klasika OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 2. + 3. + 4. = vše je pro mě OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) za mě by bylo lepší spíš v týdnu nejlépe mezi 4.-7. to budu mít volno na 99%, neděli můžu jedině 3. a místo 2. a 1., dálniční známku nemám Editováno: 22. leden 2013, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) koukal jsem na to a je mi to putna, kdyz bude cas, dorazim vsude... mozna jeste zvazte moje misto eidt: o auto bych se nebal, jestli jede Stanmar ci Pawouk, tak jsou ostatni celkem nezajimaci... ale pro jistotu, mohu zapujcit Feldu (jsem ji chtel po mesici protahnout a nestartuje, ko baterka ) Editováno: 22. leden 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Jenom aby nebyla zase nějaká ledovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 ok, pridavame 6 misto a je to u tve garaze, kde zhodnotime pripadny stav naledi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 No nějak na ten led mám tuto zimu smůlu - naposled v neděli na Moravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Pro mě je nejlepší 3. a 4. to mám asi 1-1,5km od baráku V Brandýse opravdu nic moc s hospodama, přímo v Brandýse Picerie "Na půdě", restaurace Melicharka s bowlingem, nebo pak pivovar ve starý Boleslavi. Nic moc dalšího mě nenapadá. Pak přímo u nás v Zápech Restaurace v Lázních by asi taky celkem ušla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) prosim, prosim ......... 1 ci 2 ...... berte ohled idealne 1 .... auta primo na ocich Editováno: 22. leden 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Kdyby se hlasovalo,tak se přikloním k bodu č.1 = mám to tam nejblíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.