Arlo Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Hele Oziku nejedem nahodou na rs sraz prvni vykend v kvetnu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 jj jeden, pekne nam to navaze je to nedele v 18h, tak pocitam ze by to melo bejt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 dobra prace teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) Ja bohuzel nedorazim, tenhle vikend jsem u tchanu na morave a budu se vracet az vecer.Ozi: co ta folie? Editováno: 17. Duben 2014, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Já taktéž tentokrát nedorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Pitrs, jsem tedko totalne zasekany a nestiham, tak asi po srazu nekdy bych se ozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Bohužel také nepřijedu ,pojedu o prodlouženém víkendu na Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Super, budu se tesit. Tentokrat sebou nejspis vezmu i drahou polovicku jak to tak vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Prazsky sraz - kveten 2014 - motokary Po predchozi domluve a hlasovani bude tento sraz vyjimecny - a cim? Budou se konat motokary v Hornich Pocernicich. WWW mista konani: http://www.pragaarena.cz/ Misto konani: http://www.mapy.cz/s/9DOG Datum: 4.5.2014 - neděle Čas: 18:00 Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/hiqggythn66em8zr Varianta jak to udelat je jen jedna: v rezervaci zaskrtnete jak dlouho budete chtit sedet uvnitr (minimalni cas) udelame rezervaci pro konkretni pocet lidi v restauraci jizdy si kazdej zaplati sam posedime, popijeme, porovname casy a pojedeme Budu se tesit rezervacku asi netreba s ohledem na to jak slabe vypada ucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ozíku,oni ty motokáry asi až zas tak moc lidí netáhnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Tezko rict na srazu v dubnu kdyz se to probiralo tak se vsichni tvarili jak je to super a ted nikdo nechce... tak za pokus to stalo a priste zase klasika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 To je klasika, kdyz se neco resi, vscici jsou pro a souhlasi, pak dojde na lamani chleba a najednou se nikdo k nicemu nema... ja bych i jel, ale bohuzel jsem pryc a nevim jestli sraz stihnu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Nebrec a dojed ;_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ja muzu plakat, maminka mi to dovolila :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Takže další sraz je normál v Baumaxu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 xjohnnyx: zadny breceni se nepovoluje, proste tomu autu trochu naloz a dojed brzo na sraz at tam nejezdime s koktou sami jako jediny zavodnici wen@: urcite tak s tim bylo i pocitano, ze toto bude vyjimecne takto organizovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Stále doufám, že dorazím. Ještě nevím co bude od čtvrtka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Já mám nakonec v neděli volno, tak pokud uspokojím ženu nějakým nedělním výletem, tak mě snad i pustí na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ozi, ses si jistej, ze ja mam na ty silnici jeste zrychlovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 mc2uba: At zena prijede taky, mam pro ni darcek... xjohnnyx: tam můžeš tam nejezdim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak mě ten poslední sraz kurva vyšel na 600 Akorát mě přišla obsílka s modrým pruhem, ulice Chodovská - Jižní spojka, 94km/h na místě, kde je stanovena 80-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Njn, to sou ty zavodnici :-D :-P 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) To budeš bez bodu za chvíli ne? Sory já celej okruh jedu 80 stejne jedou všichni po anglicku Levej pruh a nejedou kolikrát ani 80... Editováno: 28. Duben 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jestli Clint nepřibrzdil jen v měřených úsecích a potom tradá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No však, tak to dělám, neříkej mi, že to měří dohromady průběžně Jedu 80 v úsekách a 120 mimo.... No body mi soudruzi prej nevezmou, když zacvakám do 14-ti dnů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.