kokta7 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 (editace) motosman má krásný pokličky koukám, že se Radiusovi každej smál Editováno: 2. Listopad 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 No ani ne, bylo to tam samý RS a tohle jen jedno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Radius to měl hezké! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Fajn,konecne dost lidi prijelo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Darovanýmu koni na paprsky nehleď. Pravdou je, že se mi docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Nesmal, nahodou na jezdeni po Praze to muze byt fajn. Mno a jak rikal sam Radius, ma to ctyri valce, to u tehle mrnousu bude za chvili raritka... Motosi, poklice jsou hezky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 stačí koupit mazdu a furt můžeš mít 2 litr atmošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 jezis, on si koupil hjondeeee ? to je vocas .... ale tak co uz no kazdopadne RSky pekny,... ZLUTA je bomba skoda ze to u me neslo doufam ze az budu moct tak dorazi taky hojnej pocet btw:...... MIKE ma peknej listeckovej airbrush :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Sem po 2 dnech vytahnul auto z pod stromu a za tech 500m to proste nema sanci zmizet.. Navic je to cely zasvineny.. nastesti mi wen@ delal spinaveho bratra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 no dobre no, ale stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Smali se vseci, ale uz jsem zvyklej. Nicim se clovek nezavdeci - Felicie Oktavka, ani Hyundai. Do mesta, na okresky, perfektni auto a mit prachy koupim to i pro sebe na jezdeni do prace. Ma kratkou prevodovku, tak je to zivy a zaroven 4.7 (real jsem jeste nepocital) domu a to jsem to nesolichal. Jsem spokojenej. Akorat kdyz jsem dorazil dom, tak byly zamlzeny svetla, nepovolili jste mi je??? Bych se ani nedivil. Kdyz jsem prijel na sraz, tak nebyly zamlzeny. Stalo se to poprve, pujdu se odpo podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 A jaktoze neni vyfocenej druhej zlatej hreb - Tuareg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ses si jistej, ze tam byl Tuareg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Radiusi, co v tom máš za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Co tam dělá ten Hnůj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 ...tak Touran má do Touarega ještě daleko.....:-)...navíc je to normální dvojková octavka jen s jinou karoserii:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Radius : Jsem holt nevyfotil všchno...no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Co tam dělá ten Hnůj? Jsem si nevsim zes tam byl , asi si odjel driv, nez jsem prijel.Radiusi, co v tom máš za motor?Rekl bych, ze to je zaklad. 4 valec 1.25 CVVT, 63kw a kratka prevodovka (jako 1.6 mpi v O2). Litrovy trivalec (nebo 1.1 ci co nabizej do i10) snad do i20 nedavaj.Ses si jistej, ze tam byl Tuareg?Zacina to na T, VV jde mimo mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Touran, ne.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 jop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Bude neco v prosinci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 To já netuším, já nic neorganizuji, protože první prosincový víkend mám odpolední, a dál už nebudu mít čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Ja taky nejsem doma nebo alespon bych zatim byt nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Adventí sraz ??? Ochutnavka cukroví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Něco napečeš? Nicméně ke srazu - u mě to hrozí nejdřív snad v únoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.