Petris Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zdar, potřeboval bych poradit. Mám nové budíky FRS modelový rok 07 a nějak dotyčný co mě je instaloval správně nenastavil servisní intervaly a mě se to po jednom dni spustilo. Na pravém displeji svítí malej klíč a na maxíku svítí "servis nyní". Nedá se to nějak vymazat bez vagu? Zkoušel jsem starý způsob nulování a moc se tomu nechce... Tak prosím o radu abych nemusel zbytečně cestovat nebo to někde platit. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Zdar,potřeboval bych poradit. Mám nové budíky FRS modelový rok 07 a nějak dotyčný co mě je instaloval správně nenastavil servisní intervaly a mě se to po jednom dni spustilo. Na pravém displeji svítí malej klíč a na maxíku svítí "servis nyní". Nedá se to nějak vymazat bez vagu? Zkoušel jsem starý způsob nulování a moc se tomu nechce... Tak prosím o radu abych nemusel zbytečně cestovat nebo to někde platit. Díky moc! jen VAG, odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Jsem z Prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Jsem z Prahy... do Prahy jezdím, takže ti mohu pomoci, snad příští týden pojedu taky, pošli tydlifon na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 zdravim Jakra potreboval bych poradit koupil sem si na svoji F !(tdi rv 2000) novy budiky FRS s maxikem model 07 a ukazatel paliva chodi obracene dojezd mi pribejva 2krat mi to prehravali a uz to ukazovalo spravne a po 2 dnech zase yzacala pribejvat nafta i dojezd uz sem stoho na prasky nevim jestli to nema souvislost ze sem si nedavno vymenil komfortku za vyssi aby mi fungovala dalka uvitam jakkoukoli radu uz me to stalo bez 2kil 6000 a jeto na h...o dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Hanspiche: Prelúskaj tému o maxidotoch, riešilo sa to tu už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 zdravim Jakra potreboval bych poradit koupil sem si na svoji F !(tdi rv 2000) novy budiky FRS s maxikem model 07 a ukazatel paliva chodi obracene dojezd mi pribejva 2krat mi to prehravali a uz to ukazovalo spravne a po 2 dnech zase yzacala pribejvat nafta i dojezd uz sem stoho na prasky nevim jestli to nema souvislost ze sem si nedavno vymenil komfortku za vyssi aby mi fungovala dalka uvitam jakkoukoli radu uz me to stalo bez 2kil 6000 a jeto na h...o dik Blbě jsi nakoupil, řešení je jediné, přehrát soft v budíích, komfortka na to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 A mohu se zeptat na kterych kanalech? Diky. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 umíme palivoměr obrátit - kontakt přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zatím děkuju za ochotu, s dotyčným už jsem se domluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Mel jsem dotaz, na kterych kanalech najdu servisni intervaly v budicich MR 2007. Je to pod 17(pr. deska) nebo 25(immobilizer), jaky kanal? Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 17/40,4139 Vyhodnocování stavu oleje 1 – zapnuto, 0 – vypnuto 40 Ujetá vzdálenost od poslední servisní prohlídky 41 Počet dnů od poslední servisní prohlídky 42 Minimální ujetá vzdálenost vymezující servisní interval 43 Maximální ujetá vzdálenost vymezující servisní interval44 Maximální počet dnů, vymezující servisní interval45 Kvalita oleje 1 - olej ve specifikaci pro QG2, 2 - olej ve specifikaci pro QG146 Množství paliva spotřebované od poslední prohlídky 47 Čítač kouřivosti oleje - jen pro vznětové motory48Čítač termického zatížení oleje – pro vznětové motory 49 Minimální počet dnů, vymezující servisní interval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Dekuji JaKrovi, u starsich budiku to je jinde ze? Slo myslim o kanaly cca 6-16.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Dekuji JaKrovi, u starsich budiku to je jinde ze? Slo myslim o kanaly cca 6-16.. Honza 05 Nastavení hodnoty OIL (km intervaly - v tisících km), obvykle 15 - jen pro QG0 06 Nastavení hodnoty INSP (km intervaly - v tisících km), obvykle 30 - jen pro QG0 07 Nastavení hodnoty INSP (časové intervaly - v měsících), obvykle 12 - jen pro QG0 10 údaje o servisním intervalu pro výměnu oleje (service OIL) - jen pro QG0 11 údaje o servisním intervalu pro servisní prohlídku (service INSP) - počítadlo ujeté vzdálenosti - jen pro QG0 12 údaje o servisním intervalu pro servisní prohlídku (service INSP) - počítadlo dnů - jen pro QG0 a máš to kompletní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Dekuji JaKrovi, u starsich budiku to je jinde ze? Slo myslim o kanaly cca 6-16.. Honza 05 Nastavení hodnoty OIL (km intervaly - v tisících km), obvykle 15 - jen pro QG0 06 Nastavení hodnoty INSP (km intervaly - v tisících km), obvykle 30 - jen pro QG0 07 Nastavení hodnoty INSP (časové intervaly - v měsících), obvykle 12 - jen pro QG0 10 údaje o servisním intervalu pro výměnu oleje (service OIL) - jen pro QG0 11 údaje o servisním intervalu pro servisní prohlídku (service INSP) - počítadlo ujeté vzdálenosti - jen pro QG0 12 údaje o servisním intervalu pro servisní prohlídku (service INSP) - počítadlo dnů - jen pro QG0 a máš to kompletní Nevíte někdo kolik se dá u jednotlivých kanálů maximálmě nastavit ? Chci tam dát co nejvíc aby mě to neotravovalo ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Zkouset a zkouset, kam az to pusti... Nebo by se mely dat vypnout nadobro.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Nemám Vag a ani noťas. Potřebuji přijed a nahlásit do kanálu xz mi dejte 99 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Nemám Vag a ani noťas. Potřebuji přijed a nahlásit do kanálu xz mi dejte 99 atd. Budíky 6Y0..... u budíků (17) dej v kódování (7) předposlední číslici "3" - bez servisních hlášení, třeba to pomůže, pochopitelně si původní kódování opiš, kdyby jsi se uklepl apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Nemám Vag a ani noťas. Potřebuji přijed a nahlásit do kanálu xz mi dejte 99 atd. Budíky 6Y0..... u budíků (17) dej v kódování (7) předposlední číslici "3" - bez servisních hlášení, třeba to pomůže, pochopitelně si původní kódování opiš, kdyby jsi se uklepl apod. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Zaslechl jsem neco o tom, ze u MR2005 by to mohlo jit nejak smaznout i bez VAGu. Je to tak ? Pokud ano, vite nekdo postup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zaslechl jsem neco o tom, ze u MR2005 by to mohlo jit nejak smaznout i bez VAGu. Je to tak ? Pokud ano, vite nekdo postup ? u maxidotu ne, u klasiky ano - viz návod k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zaslechl jsem neco o tom, ze u MR2005 by to mohlo jit nejak smaznout i bez VAGu. Je to tak ? Pokud ano, vite nekdo postup ? u maxidotu ne, u klasiky ano - viz návod k autu Aha, takze kdyz mam maxidot, tak jedine vag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zaslechl jsem neco o tom, ze u MR2005 by to mohlo jit nejak smaznout i bez VAGu. Je to tak ? Pokud ano, vite nekdo postup ? u maxidotu ne, u klasiky ano - viz návod k autu Aha, takze kdyz mam maxidot, tak jedine vag ? jj, odkud jsi, udělám ti to (smažu upravím hodnoty - ), ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zaslechl jsem neco o tom, ze u MR2005 by to mohlo jit nejak smaznout i bez VAGu. Je to tak ? Pokud ano, vite nekdo postup ? u maxidotu ne, u klasiky ano - viz návod k autu Aha, takze kdyz mam maxidot, tak jedine vag ? jj, odkud jsi, udělám ti to (smažu upravím hodnoty - ), ne No to by bylo super, teda to navagovani, ne To by mi slecna dala...teda spis uz asi nedala Jsem z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Taky mohu pomoct... Jsem z Neratovic. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.