Publikováno Srpen 14, 200718 r Ahoj chlapáci, mám Octavii r.v. 2000, ale bohužel ještě se starýma světlama - samozřejmě, že to chci překopat na novější model a když už to budu dělat, tak se Vás chci zeptat, jestli jste někdo nenarazil na světla s angel eyes pro Octavii 1 ? Předem díky za jakoukoliv informaci ... Danny
Srpen 14, 200718 r Taky jsem o něčem takovým přemýšlel a dalo by se to u předface udělat těma samostatnejma kroužkama co prodávaj, nejlíp na LaK světlech...
Srpen 14, 200718 r tydlety kukadla bych si taky nechal libit..Jenze mam takove tuseni ze by me vyslo levnejc predelani na Face nez todle
Srpen 14, 200718 r Autor Chci to předělat na facelift světla, ale s kroužkama - no a pokud mi poradíte, kde to sehnat, budu velmi vděčný ... Díky Danny
Srpen 15, 200718 r Nemáš fotku celého auta?? myslim ,ze je to ono nejaky ten patek z5 .... Upraveno Srpen 15, 200718 r od Jeronymo
Srpen 18, 200718 r Vždyť to není face, světla leda na old model a myslim, že blikny serie k tomu už potom nesedí ... vypadaji tak nejak obycejne ... tot můj názor
Srpen 18, 200718 r Nemáš fotku celého auta?? myslim ,ze je to ono nejaky ten patek z5 .... bez toho křídla a rychlejch pruhů-vlastně modrejch plamenů nebo co to je, je to krasavec
Srpen 20, 200718 r Ty "andělky" vypadaj fak suprově! Taky si s tím lámu hlavu. Ale možná během necelých 3 měsíců něco zrealizuju. (To totiž budu mít čerstvou STK... "checht" )
Srpen 23, 200718 r Zlatý origo xenony přečti si o čem je řeč Já vím očem je řeč a je to fakt na tak proto pišu zlatý origo xenony.
Srpen 24, 200718 r Todle mají u nás. Pokud je to ono. Popis sada 4ks, 2ks menších + 2 ks větších kroužků, rozměry dle nákresu na obrázku 3., Napájení 12V, pro delší životnost doporučujeme nestartovat při zapnutých kroužcích, tj. nastartovat a potom zapnout. Bílé světlo s modrým nádechem (nesvítí modře). Foto 2 je pouze ilustrační, foto 1 a 3 je realita. Kroužky jsou pevné, tedy nedají se ohýbat či tvarovat, což pro montáž znamená, že sklo světlometu musí jít oddělit od paraboly, což u některých lepených světlometů je dosti obtížné. http://www.autofam.cz/index.php?list=15&am...ts&vyrobce= Upraveno Srpen 24, 200718 r od Matys06
Srpen 24, 200718 r Todle mají u nás. Pokud je to ono. Popis sada 4ks, 2ks menších + 2 ks větších kroužků, rozměry dle nákresu na obrázku 3., Napájení 12V, pro delší životnost doporučujeme nestartovat při zapnutých kroužcích, tj. nastartovat a potom zapnout. Bílé světlo s modrým nádechem (nesvítí modře). Foto 2 je pouze ilustrační, foto 1 a 3 je realita. Kroužky jsou pevné, tedy nedají se ohýbat či tvarovat, což pro montáž znamená, že sklo světlometu musí jít oddělit od paraboly, což u některých lepených světlometů je dosti obtížné. No hej, ale to das len do L&K svetiel, inde by to vyzeralo na a potom by si dopadol takto Alebo implantovat nejake ine svetla, len nie ako ta tmava nemecka oktavka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.