quicksilver Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 O homologaci asi nemůže být ani řeč, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 no právě uvidíme jaká bude price pak se to vše od toho odvine ;)m ale jsem nahlodán Tak to ja taky... Bude peniz a jdu do nich! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak to ja taky... Bude peniz a jdu do nich! tak to musíme pohlídat atrošku si od huby odtrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Já to pořad nějak moc nechápu… Jak to tedy je? Ty „Angel Eyes“ jsou jen pro fabii ne? Nebo pasuji i na octavku? Nebo se na octavku teprve připravují, na té strance jsem nic nenašel co by naznačovalo tomu, že by se příští rok daly někde sehnat. Viz. UŽ BRZY !!!!!!! http://tuning.sbazar.cz/skoda-octavia-fabi...k-o1096546.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) Vysvětlím: tyhle kukadla budou k vidění někdy ke konci roku a budou opravdu na Oct I. Na prodej budou zkraje roku příštího. Něco takovýho bylo v tom inzerátu, kterýmu pochopitelně vypršela platnost - proto tam už není sleduj tohle a budeš to vědet mezi prvníma Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 O homologaci asi nemůže být ani řeč, což? No to by zaujimalo aj mna. Budu mat Ecko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 A jak je to? Jsou to normalni lampy na zarovky H4, nebo jsou na xenony, nebo budou k dostani obeje? Tomu moc nerozumim jak toto bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) O homologaci asi nemůže být ani řeč, což? Asi by mohla být homologovaná,ty na Fabii vypadají,že homologaci mají.Na služebním mám AE od dodaná FK Automotive,vyrobeno Depo Autolamp a také homologaci mají.Moc pěkný,takový bych si na Oktě také uměl představit. Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Dane uvidíme podle mě to bude pro žárovky obyč, ale pokud by tam byla čočka dala by se tam dát ta HID sada xenonů, ale třeba se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Zdravím, četl jsem, že všichni rozbíráte jak tyto světla vypadají....a jsou fakt hezký. Ale, mne zajímalo jak světla "Angel eyes" oproti normálním a proti origo xenonům svítí... abych pak nebyl za slepého s hezkými světly !!!!! Máte někdo praktickou zkušenost třeba z Fabky po výměně těchto světel? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 jestli čekáš ,že ti ty světla budou líp svítit i dokonce,jak xenony,tak to tu ani nečti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Vysvětlím: tyhle kukadla budou k vidění někdy ke konci roku a budou opravdu na Oct I. Na prodej budou zkraje roku příštího. Něco takovýho bylo v tom inzerátu, kterýmu pochopitelně vypršela platnost - proto tam už není sleduj tohle a budeš to vědet mezi prvníma ja teda nevim ale na tehle adrese sou predni na fabii ale na octavku tam sou svetla pouze zadni a o novych prednich tu neni ani zminka tak nevim kde to porad berete osobne sem je jeste nikde na netu nevidel hodte sem link kterej ukazuje primo ty svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Nevíte někdo něco nového o těch světlech.. Stále není info kdy by měli být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Nevíte někdo něco nového o těch světlech.. Stále není info kdy by měli být... Zatím ticho po pěšině, doufám, že v tom inzerátu nekecal nějaký bludy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Posílal jsem jim mejla a ani mi neodpověděly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 on i ten inzerát už zmizel !!!!???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Čaute inzerát sice zmizel, ale světla se před koncem roku začala vyrábět tak to bude ještě chvíli trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 já na mail dostal odpověď a posílají info,chce to chvíli vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 me napsali na mail ze jsou v planu na rok 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba K. Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nemáte někdo tušení na kolik by ZHRUBA taková sranda mohla přijít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 když na Fabu stojí něco kolem 5000 a podívaš se, za kolik se dají koupit na jiný auta, tak bych to tipoval někde kolem 6-8000, záleží asi jestli budou jako celek i s blinkrama, ale je to jen můj tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 V inzerate tvrdili, ze aj na oktu budu za 4999Kc. Tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak to je paráda už šetřím penízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jenom aby za něco stála,v sekci Fábia s nimi nejsou spokojeni bez výhrad.Mlží se,naklápění světlometů jde s komplikacemi a co je hlavní někdo tam snad psal že moc nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jenom aby za něco stála,v sekci Fábia s nimi nejsou spokojeni bez výhrad.Mlží se,naklápění světlometů jde s komplikacemi a co je hlavní někdo tam snad psal že moc nesvítí tak jestli můžu tak mám angels eyes na fabce a mlžíly se první dva dny pak přestaly, naklápění jde trochu stuha ale ok a svítivost je slušná aspoň u mně ale dávám do nich Hidky tak uvidím doufám že to bude lepší.jinak spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.