dieselpwr RS Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Čauves, pořídil jsem si RS a po par set najetých km se mi objevila závada na spojce. A to sice to, že když sešlapnu plyn začne mi klouzat spojka. Ale pouze od 4 do 6. při nižších kvaltech je to ok. Auto má nejto 50.000km a kydby byla spojka ko, tak to klouže od 1. Setkal jste se někdo s tímhle problémem? Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grygy Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Ahoj, nene.Prave , ze ti zacne klouzat presne jak popisujes.A hadam, ze ti to klouze kolem 3tis/ot za min, vid??Fakt uz muze byt v haji, zalezi kdo a jak s tim jezdil=(/(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grygy Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Ahoj, nene.Prave , ze ti zacne klouzat presne jak popisujes.A hadam, ze ti to klouze kolem 2,5- 3tis/ot za min, vid??Fakt uz muze byt v haji, zalezi kdo a jak s tim jezdil=(/(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dieselpwr RS Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Jo je to něco kolem 3000 a nebo při prudké akceleraci..ale ani nesmrdí, při pojíždění je taky ok a ani nesmdí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts