kvaki Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Jaké by jste dali zimní pneu na Scouta .Letní jsou 225/50/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Michelin Alpin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Mě se hlavně jedná o rozměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 (editace) Já budu dávat 16' asi 205/60 R16 pokud se tam vejdou , pokud ne tak budu muset dát 205/55 R16 . Pneu budou asi UNIROYAL MS Plus 66 měl jsem je i na staré Octavii a byly dobré jezdil jsem i do hor a bez větších problémů . Jak to vypadá s bílým Scoutem ? Editováno: 10. Září 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 (editace) Vypadá to tak ,ze čekám do půlky října. Jinak mám kalkulátor a ty tvý gumy mě vycházej o 12,4mm menší. ty 60 dou 2,2mm menší Editováno: 10. Září 2007, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 A co skautík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Scout je úplně úžasnej , zatím mám najeto lehce přes 1.000 km , a nemůžu si ho vynachválit . Už se těším až uděláme společnou fotku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 (editace) Jo Jo .A odkud seš. Jaké disky Editováno: 10. Září 2007, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Jo Jo .A odkud seš. Jaké disky Já jsem z Prahy a budu dávat na zimu kola ze Supa Metan 7JX16 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Jo Jo .A odkud seš. Jaké disky Já jsem z Prahy a budu dávat na zimu kola ze Supa Metan 7JX16 . Ahoj do scoutíka se vejdou zimní 205/60 R16 bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 dneska ,jsem zjistil ze škodovky,že u scouta jsou /kromě orig./povolený disky 6JX16 a pneu 205/55/16.Prosim mrkněte se někdo do techničáku/zajímalo by mě i co tam má 4X4/ Jinak 16 průměrově tam vychází 205/60R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 dneska ,jsem zjistil ze škodovky,že u scouta jsou /kromě orig./povolený disky 6JX16 a pneu 205/55/16.Prosim mrkněte se někdo do techničáku/zajímalo by mě i co tam má 4X4/Jinak 16 průměrově tam vychází 205/60R16 V techničáku mám uvedené 205/55R16 ale budu dávat 205/60 R16 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Ja o tom taky uvazuju,co typa znacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Ja o tom taky uvazuju,co typa znacka Pneu budou asi UNIROYAL MS Plus 66 měl jsem je i na staré Octavii a byly dobré jezdil jsem i do hor a bez větších problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodl Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 já mám na léto 225/45/R17 7,5J ale nejdou zapsat do TP! prej jen u verze LC??? na zimu orig. 16' asi apolo serie na 4x4- 205/55/asi 6,5 J G YEAR, spokojenost, ale stejně se na nich projevuje nedotáčivost na sněhu, na 15' to bude asi lepší! ale zas ta stabilita ve větších rychlostech...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 225/45/17 se přece obouvá na PEgasy, tak už v TP jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bod Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Ahoj, taky řeším zimní kola na Scouta, je tu jeden malý problém. Na 225/50/17 a na podobně velké 205/60/16 NELZE POUŽÍT ŘETĚZY !!!, alepoň podle manuálu a podle servisu (Auto Jarov). Tak jsem si napsal do Škodovky, kde mi to potvrdili, důvodem je prý zavěšení kol, není dost místa mezi tlumičem a hranou gumy. Jediné správné kolo je prý pro použití s řetězy 205/55/16, ovšem na disku 6" (který Škoda ani v ALu nedělá), ale to mě moc netěší, protože to znamená snížení světlé výšky témeř o 3 cm !, a v zimně zvlášť každý centimetr dobrý. A bez řetězů.. no nevím, někdy ani 4x4 nepomůže ... Tak mám dilema nad kterým jsem se zasekl. Buď se smířit s menšími koly, koupit nové řetězy a neřešit to, s tím že asi budu občas soptit, až se někde zahrábnu a 4x4 mi bude na prd, rprotože si lehnu na spodek, nebo si nechat na současné disky (17") nazout pěkně drahé zimní gumky (nabídka je omezená, nejspíš asi Dunlop SP 3D) a investovat do řetězů typu SpikeSpider, keré mají růžici na šrouby kola a na vnitřní hranu gumy nezasahují. Jenže Spidery neznám, nevím o nikom, kdo by mi řekl jestli k něčemu jsou a navíc jsou dobře 4x dražší než normální řetězy. Dilema. Editováno: 9. Říjen 2007, autor: bod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Ahoj, taky řeším zimní kola na Scouta, je tu jeden malý problém. Na 225/50/17 a na podobně velké 205/60/16 NELZE POUŽÍT ŘETĚZY !!!, alepoň podle manuálu a podle servisu (Auto Jarov). Tak jsem si napsal do Škodovky, kde mi to potvrdili, důvodem je prý zavěšení kol, není dost místa mezi tlumičem a hranou gumy. Jediné správné kolo je prý pro použití s řetězy 205/55/16, ovšem na disku 6" (který Škoda ani v ALu nedělá), ale to mě moc netěší, protože to znamená snížení světlé výšky témeř o 3 cm !, a v zimně zvlášť každý centimetr dobrý. A bez řetězů.. no nevím, někdy ani 4x4 nepomůže ...Tak mám dilema nad kterým jsem se zasekl. Buď se smířit s menšími koly, koupit nové řetězy a neřešit to, s tím že asi budu občas soptit, až se někde zahrábnu a 4x4 mi bude na prd, rprotože si lehnu na spodek, nebo si nechat na současné disky (17") nazout pěkně drahé zimní gumky (nabídka je omezená, nejspíš asi Dunlop SP 3D) a investovat do řetězů typu SpikeSpider, keré mají růžici na šrouby kola a na vnitřní hranu gumy nezasahují. Jenže Spidery neznám, nevím o nikom, kdo by mi řekl jestli k něčemu jsou a navíc jsou dobře 4x dražší než normální řetězy. Dilema. U Scouta tedy , řešit sněhové řetězy nebudu , protože si myslím ,že je to zbytečné u 4x4 . Na zimu použiju kola ,které jsou v základu na Scoutu a na léto koupím asi OZ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 kam s těma autama jezdíte? vyjíždět Matterhorn? z 99% podmínek at uz tady v ČR nebo kdekoliv v alpách vás vytáhne 4x4 a kam se ani se čtyřkolou nedostanete, tam už asi nemá cenu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Ahoj, taky řeším zimní kola na Scouta, je tu jeden malý problém. Na 225/50/17 a na podobně velké 205/60/16 NELZE POUŽÍT ŘETĚZY !!!, alepoň podle manuálu a podle servisu (Auto Jarov). Tak jsem si napsal do Škodovky, kde mi to potvrdili, důvodem je prý zavěšení kol, není dost místa mezi tlumičem a hranou gumy. Jediné správné kolo je prý pro použití s řetězy 205/55/16, ovšem na disku 6" (který Škoda ani v ALu nedělá), ale to mě moc netěší, protože to znamená snížení světlé výšky témeř o 3 cm !, a v zimně zvlášť každý centimetr dobrý. A bez řetězů.. no nevím, někdy ani 4x4 nepomůže ...Tak mám dilema nad kterým jsem se zasekl. Buď se smířit s menšími koly, koupit nové řetězy a neřešit to, s tím že asi budu občas soptit, až se někde zahrábnu a 4x4 mi bude na prd, rprotože si lehnu na spodek, nebo si nechat na současné disky (17") nazout pěkně drahé zimní gumky (nabídka je omezená, nejspíš asi Dunlop SP 3D) a investovat do řetězů typu SpikeSpider, keré mají růžici na šrouby kola a na vnitřní hranu gumy nezasahují. Jenže Spidery neznám, nevím o nikom, kdo by mi řekl jestli k něčemu jsou a navíc jsou dobře 4x dražší než normální řetězy. Dilema. To je uplně přesně můj názor akorát nejsem takový spisovatel.napiš ,jak jsto vyřešil.stejně za to může škodovka apsolutní nezajem ,taky jsem tam volal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ahoj, taky řeším zimní kola na Scouta, je tu jeden malý problém. Na 225/50/17 a na podobně velké 205/60/16 NELZE POUŽÍT ŘETĚZY !!!, alepoň podle manuálu a podle servisu (Auto Jarov). Tak jsem si napsal do Škodovky, kde mi to potvrdili, důvodem je prý zavěšení kol, není dost místa mezi tlumičem a hranou gumy. Jediné správné kolo je prý pro použití s řetězy 205/55/16, ovšem na disku 6" (který Škoda ani v ALu nedělá), ale to mě moc netěší, protože to znamená snížení světlé výšky témeř o 3 cm !, a v zimně zvlášť každý centimetr dobrý. A bez řetězů.. no nevím, někdy ani 4x4 nepomůže ...Tak mám dilema nad kterým jsem se zasekl. Buď se smířit s menšími koly, koupit nové řetězy a neřešit to, s tím že asi budu občas soptit, až se někde zahrábnu a 4x4 mi bude na prd, rprotože si lehnu na spodek, nebo si nechat na současné disky (17") nazout pěkně drahé zimní gumky (nabídka je omezená, nejspíš asi Dunlop SP 3D) a investovat do řetězů typu SpikeSpider, keré mají růžici na šrouby kola a na vnitřní hranu gumy nezasahují. Jenže Spidery neznám, nevím o nikom, kdo by mi řekl jestli k něčemu jsou a navíc jsou dobře 4x dražší než normální řetězy. Dilema. To je uplně přesně můj názor akorát nejsem takový spisovatel.napiš ,jak jsto vyřešil.stejně za to může škodovka apsolutní nezajem ,taky jsem tam volal A kam chceš jezdit , že potřebuješ řetězy . Já jsem jezdil každý rok do hor s dvoukolkou a nebyl tak velký problém abych musel nasazovat řetězy . A se čtyřkolkou se toho vůbec nebojím a proto je taky neřeším . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Bburago uz mas ty zimaky jaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Bburago uz mas ty zimaky jaky Zimáky furt nemám , teďka se trápím s kolama , chtěl jsem tam dát ty ze Supa , ale nebudu dávat . Dám na zimu ty originály co mám na autě a na léto si chci koupit nějaký nový asi OZeta . Ale nenašel moc disků který jsou v rozměru 7x17 ET 50 tak budu muset koupit 7x17 ET 48 což není takový rozdíl . Škodovka má v nabídce pouze ty jedny kola ,které jsou na autě v základu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) ted tam nejaky 17 pribyly,jako prislusenstvi Editováno: 14. Říjen 2007, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 kdyz das na ty 17 gumy 205 nebudou ti precuhovat disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.