Bikes Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 @Ondra16V trocha úcty neuškodí, ať je jaký je. 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Ale notak😜😄😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Koluje to internetom. Mám 10 ďalších podobných. Chcete? 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 @faithless78 jasně, dej to sem😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 (editace) Tak pár prezidentských Editováno: 9. Říjen 2021, autor: faithless78 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 A jedna volebná. 😄 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 😂😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Pobavilo 😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 (editace) Editováno: 11. Říjen 2021, autor: Ondra16V 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Urna nemá chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Urna je brutal. Kruté, ale možno i pravdivé! 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 🤗 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Tři dámy si při kávě vyprávějí, čím je jejich manželé dokážou při milování nejvíce rozpálit. Prví říká: „Můj mě nejvíce rozpálí, když mě líbá na krček a prsíčka.“ Druhá povídá: „Můj mě nejvíce rozpálí, když mě líbá v rozkroku.“ A třetí říká: „Můj mě nejvíce rozpálí, když si ho po akci utře do záclony!“ Stará ošklivá čarodějnice s bradavicí na nose a havranem na rameni osloví na rušném náměstí mladého muže: „Junáku švarný, uhodneš-li, jaké zvíře mám na rameni, strávím s tebou noc lásky.“ Mladý muž obhlédne čarodějnici, bradavici, havrana a praví: „To by mohla být chobotnice.“ Odpověď čarodějky: „I to se dá uznat jako správná odpověď!“ Manželé leží spolu v posteli a muž má hroznou chuť na sex. Přitulí se ke své ženě, ale ta ho odmítne slovy: „Dnes ne, já jdu zítra ke gynekologovi a on by to poznal.“ Muž se tedy stáhne, leží a přemýšlí. Ale po chvíli se znovu přitulí. „A k zubaři jdeš zítra taky?“ Profesor biologie vyvolá studentku. „Slečno Králová, řekněte nám, která část lidského těla dokáže šestkrát zvětšit svůj objem a za jakých okolností?“ Králová vstane a řekne: „Pane profesore, je mi z vaší nevkusné otázky velmi trapně. Budu si stěžovat!“ Profesor na to nic, vyvolá další studentku. „Oční zornička, pane profesore.“ „Správně,“ přikyvuje profesor a otočí se zpátky na Královou. „A vám, slečno, musím sdělit tři podstatné věci. Za prvé, neumíte látku, za druhé, myslíte na zvláštní věci, a za třetí, budete v budoucnu velmi, velmi zklamaná!“ Chlápek jde uličkou lásky, když ho osloví jedna z tamních sociálních pracovnic. „Hej, brouku, co takhle trochu orálu za pět stovek?“ „Ani omylem. Jsem ženatej!“ „No a? To něco znamená?“ „Znamená. Moje žena mi to udělá za tři sta.“ 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Souloží spolu bratr a sestra: „Brácha, Ty jseš v posteli lepší než táta!“ Bratr na to: „Já vím, máma mi to taky říkala!“ „Mami, proč když ty jsi bílá a tatínek je žlutý, tak já jsem černá?“ ptá se dcerka své matky. „Holka to byl takový mejdan, že můžeš být ráda, že nejsi tučnák.“ Pondělí – Pátek, Úterý – Pátek, Středa – Pátek. Co je to? Sexuální deník Robinsona Crusoe. Povídají si dvě kamarádky: „No představ si, co ten můj včera udělal. Normálně jdu do mrazáku, hledám kuře a ten můj přijde, vyhrne mi sukni a strčí mi ho tam.“ „Buď ráda, že je takovej aktivní.“ „No jo, jenže my jsme byli v Lidlu.“ Milenci ráno po milování. „Máš mě rád?“ „Ano mám.“ „A udeláš něco pro mě?“ „Všechno na světě.“ „Tak mě prosím dnes nevyvolávej z matiky…“ Jsou dva páry na dovolené a domluví se, že si na noc vymění partnery. Po vášnivé vyčerpávající dvouhodinovce sexu vydechne zasněně muž na posteli: „Uf, to bylo nejlepší, co jsem kdy zažil, doufám, že si to holky vedle v pokoji taky užily!“ Je to dřevěné a lítají z toho hobliny, co je to? Hurvínek hobluje Máničku! Přijde pedofil na pískoviště a říká holčičce: „Holčičko, umíš počítat?“ „Umím.“ „Tak počítej, že to bude bolet.“ Chlápka, kterej je nekrofil a zároveň pedofil se ptají: „A co máte nejradši?“ „Studenou dvanáctku…“ 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.