Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám.

Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám.

Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. ;)

• Autor

A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku.

A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku.

To nevim, ale na těch stránkách je na něj spojení, tak se s ním domluv ;)

Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. ;)

Je z Plzně.

Já u nich bral a vše v pořádku došlo do dvou dnů. Takže u mne maj :palec:

taky spokojenost

Taky musím doporučit. Vše bez problémů.

Taky musím doporučit. Vše bez problémů.

Ja jsem mel dva mensi problemy (spatny dil, ktery nebyl objednan a zretelna odchylka v kvalite pri objednani dvou jinych stejnych dilu), nicmene vse pak vyreseno bez vetsich prodlev a ve vsi slusnosti. Takze taky relativne spokojenej.

Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat :)

Též musím pochválit, něco málo jsem taky nakupoval, zboží vždy došlo jak mělo,

kvalita OK (až na jednu položku, po dohodě vráceny peníze i s náhradou za poštovné),

prostě fér jednání :palec2:

Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat :)

To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna :palec2:

Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem.

Mira

To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna :palec2:

Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem.

Mira

jsem tam už zaregistrovaný dlouho už přes rok.Údaje ti pošlu na ten mail.Díky

Bezproblemu - 100% spokojenost

• 3 roky později...

Já zde také objednával vzpěry na zadní dveře. Mohu tento obchod doporučit.

Tyjo, tak když si teda "oživil" 3 roky starý topic, tak já se taky přidám s doporučením. :palec2:

Já využívám jiný eshop, levnější.

také mohu doporučit :-)

Já využívám jiný eshop, levnější.

Jooo, tak nadhoď a neskrbli :smich:

JJ, já taky. O pár kaček. Kousek od MB :feve:.

Také mám pozitivní zkušenosti.

Lanny

Jooo, tak nadhoď a neskrbli

cc autodily :palec2:

Zdravim, ja jsem od nich taky braval, ale uz neberu, prijde mi neseriozni konkretne u pal. filtru na 1.9 jsem si objednal italskou prvovyrobu (UFI) no a ono to byla obycejna cina, (bratru za 4 kila) coz nelze dopredu nijak zjistit, kdybych to vedel tak vemu nejakej z EU za 250. (proste z principu nechci Cinany podporovat, pokud nemusim).

Myslim, ze by snad nebyl problem uvest "UFI -italska prvovyroba-zeme puvodu Cina, pak by to bylo v poradku, ale tak to rozhodne neni viz odkaz

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0127401a-filtr-paliva-1-9tdi-octavia-superb.html

Petr

To HanyZ: Díky, vyzkouším! Měj se fajn :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.