Publikováno Září 25, 200717 r Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám.
Září 25, 200717 r Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám. Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera.
Září 25, 200717 r A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku. To nevim, ale na těch stránkách je na něj spojení, tak se s ním domluv
Září 25, 200717 r Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám. Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. Je z Plzně.
Září 25, 200717 r Taky musím doporučit. Vše bez problémů. Ja jsem mel dva mensi problemy (spatny dil, ktery nebyl objednan a zretelna odchylka v kvalite pri objednani dvou jinych stejnych dilu), nicmene vse pak vyreseno bez vetsich prodlev a ve vsi slusnosti. Takze taky relativne spokojenej.
Září 25, 200717 r Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat
Září 26, 200717 r Též musím pochválit, něco málo jsem taky nakupoval, zboží vždy došlo jak mělo, kvalita OK (až na jednu položku, po dohodě vráceny peníze i s náhradou za poštovné), prostě fér jednání
Září 27, 200717 r Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna
Září 27, 200717 r Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem. Mira Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna
Září 27, 200717 r Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem.Mira Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna jsem tam už zaregistrovaný dlouho už přes rok.Údaje ti pošlu na ten mail.Díky
Únor 28, 201114 r Tyjo, tak když si teda "oživil" 3 roky starý topic, tak já se taky přidám s doporučením.
Březen 2, 201114 r Zdravim, ja jsem od nich taky braval, ale uz neberu, prijde mi neseriozni konkretne u pal. filtru na 1.9 jsem si objednal italskou prvovyrobu (UFI) no a ono to byla obycejna cina, (bratru za 4 kila) coz nelze dopredu nijak zjistit, kdybych to vedel tak vemu nejakej z EU za 250. (proste z principu nechci Cinany podporovat, pokud nemusim). Myslim, ze by snad nebyl problem uvest "UFI -italska prvovyroba-zeme puvodu Cina, pak by to bylo v poradku, ale tak to rozhodne neni viz odkaz http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0127401a-filtr-paliva-1-9tdi-octavia-superb.html Petr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.