dědek Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Docela by mě zajímalo jak jste spokojení se svym autem Škoda (jakykoliv typ.) Jestli by jste s odstupem času nevybrali jiný typ škody a nebo dokonce jinou značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Já bych jen změnil palivo, místo benzínu naftu... Až na tu spotřebu jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ja spokojenej jsem.Zatím.Snad si to nepokazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 až ho zaplatím, tak vyměním za OII TDI 140PS nebo pokud vyhraji v loterii, kterou pravidelně hraji, tak RS TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 spokojenost, vymenil bych,ale jen za mladsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Asi už ne protože je hodně předražená a pak je v oblibě na krádež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 za ty prachy supr kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Celkem spokojenost, ale chci vyměnit za naftu a všehraba a pak budu absolutně spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Taky ok jen bych menil za novejsi. Uz preci tech 9 let je na mem voze znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Se soucasnou karou vicemene spokojenost, az na ty priblbly detsky bolistky jako stahovacky, sterace a podobne, a pak vselijaky cidla a podobne, hold predfacelift, to by u auto za 550k fakt bejt nemelo, jinak supr. Tatikova TDi MR01 je ale jiny kafco, krome vahy vzduchu a spotrebky ani nj, pohoda. Pri soucasny cenovy, servisni a design politice ovsem chystam koupi jinde, je mi lito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) To má snad každý autí ""ty priblbly detsky bolistky"". je sice pravda ty stahovačky jsou asi problém.Mám druhou Octavii a problem je na stahovačkách stejný. Editováno: 30. Září 2007, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Maximalni spokojenost - i pres jak uz tu zaznelo ty detsky bolistky Az budu jednou menit auti tak to dalsi bude urcite zase Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 maximální spokojenost, měnit budu jen za O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 maximální spokojenost, měnit budu jen za O2 jj taky velka spokojenost,doufam ze to tak vydrzi!!!Mam vsechnohrabku 4 roky starou,ale do budoucna si brousim zuby na RS II TDi novou! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 spokojenost a hodně srdcová záležitost, max. bych měnil v koncernu VW, ale jinak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Měli jsme doma Škodu 100, 105, Favorita, Felicii a já mám Octu a myslím si, žen další auto je jasné!!! Až na klasické problémy, kdy se s opotřebením něco sem tam vymění, bylo vždy vše v pohodě. Ale musím říct, že je třeba, aby se o auto pečovalo. Já bych měnil jen za OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) spokojenost a hodně srdcová záležitost, max. bych měnil v koncernu VW, ale jinak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Zadne japonce ani nic podobneho...skoda je proste skoda..... Meli jsme 1000Mb,pak prechod na zivejsi 105S paradni na zimu ,potom nekolik formanu,felinuC a facko s perfektnim motorem.... Ted si jezdim v Octe a max spokojenost-vymena bud za nejake dělo TDI nebo RS,z novejsich RS2 a SCout Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Vymenit?? Jedine za Supa!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 maximální spokojenost, měnit budu jen za O2 odpovím si sám-a taky možná za Rumíka a kdyby nebyl Yetti na povozku Fáb ky tak taky možná...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 vymenit .. jedine za yetiho ... kazdopadne pri sucasnej designovej politike . tazko si vybrat .. uvidime co bude ked sa room zoderie .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 miluju to auto - 2001 - 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Spokojen jsem, ale dost mě štve, že je dost oblíbená u zlodějů. Ale je fakt, že jsem ke Škodovce dospěl po pár Citroenech, peugeotech, oplech a zjistil jsem, že není nad auto, v kterým se vyzná kdejakej chasník . Opla mi nespravili ani v německu, tak co si o tý značce můžu myslet a francouzský auta jsou dnes úplně mimo mísu, vyhrává totiž diesing před kvalitou a to je špatně. Takže za dva roky, až odepíšu tuhle, tak půjdu do OII TDi combi. Sice už se mi nelíbí jako ta OI, ale bohužel je to ještě nejhezčí škodovka co se momentálně vyrábí. (kromě Supa, na toho nemyslím, potřebuju combi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Spokojen jsem, ale dost mě štve, že je dost oblíbená u zlodějů. Ale je fakt, že jsem ke Škodovce dospěl po pár Citroenech, peugeotech, oplech a zjistil jsem, že není nad auto, v kterým se vyzná kdejakej chasník . Opla mi nespravili ani v německu, tak co si o tý značce můžu myslet a francouzský auta jsou dnes úplně mimo mísu, vyhrává totiž diesing před kvalitou a to je špatně.Takže za dva roky, až odepíšu tuhle, tak půjdu do OII TDi combi. Sice už se mi nelíbí jako ta OI, ale bohužel je to ještě nejhezčí škodovka co se momentálně vyrábí. (kromě Supa, na toho nemyslím, potřebuju combi ) tak tak,plně s tebou souhlasím,jedině škoda,spraví to všude a je to krásný! jestli budu někdy měnit,tak zase octuale kdy?????to už bude možná i sup v kombajnu a toho bych já rád,moc rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Já bych měnil max. v rámci koncernu vyjma Seatu... Každopádně za TDI v combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) No vzhledem k tomu že máme v rodině(viz škodovácká flotila) Š 105= držák a dříč i po těch 23 letech , a před třemi roky jsme koupili sestře Feldu 1.3 MPI 50Kw.Pravda nějaké problémy se na ní našly, ale to jenom proto, že předchozí majitelé nebyli moc na tu údržbu.A další věci byly prostě opotřebení a stáří dílů. Jinak Felda teď jela po dálnici do brna v 5-ti lidech!! A pohoda i rozumné předjíždění no problema. Motoricky se ta "naše" teda povedla. No nadpis byl libovolný typ- tak mě snad nikdo kamenovat nebude. Takže naše zkušenosti se škodovkou jsou zatím velmi dobré.Proto se ani já nechci odvracet od značky škoda.Ale vzhledem k těm dvěma dalším autům v rodině mi zbývá jedině Octavia I.-ve skromnější motorizaci. Ještě jedna příhoda-pro pobavení:velmi dobrý známý si koupil ojetého Nisana Suny kombi-a- problém-lambda-spotřeba 12l/100Km, v servise Nisan netušili -tak si ji vyměnil sám-spotřeba 10l/100Km- na 1.6 docela super ne? Takže jak vidno není to jen problém Octávií-ty lambdy.Osobně mě teda Nisan trochu zklamal . Ale pojďme dále.Nisana prodal a koupil místo něj Opla Astru kombi 1.7 naftu .Ano to je ten starý nepovedený a extrémě poruchový diesel. Má ji 14dní a je na ni už velmi šlušně"nasra..j".Bez termostatu.Nedrží volnoběžné otáčky.Rozsvěcující se kontrolka elektroniky motoru.Věčně věků nestartuje.Při 8 stupních nad nulou má problémy chytnout.No prostě katastrofa.A to prosím za 80tis. Kč!!! Tak jsem mu řekl, že stejně skončí u škodovky! Samozřejmě se zasmál.Tak jsem zvědav jak dlouho mu ten úsměv vydrží. A přitom za 80tis. by se dala vybrat slušná Felicia kombi 1.9D-když trvá na té naftě.Sice to není trhač asfaltu a to nejlepší auto na světě, ale.... Editováno: 1. Říjen 2007, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.