Přejít na obsah

Zadrety motor 1.4 MPI


Emanuel

Doporučené příspěvky

....

no kupoval sem osum jetejch hyder, cena: 1000 kc

...

Nemyslím že to byl dobrej kup, dávat "jetý" hydroštely bych si rozmyslel. Musel bych mít přesným měřením potvrzeno, že nejsou vymlácený nebo jinak poškozený. Vzhledem k tomu, že dostupný měřicí metody to dost dobře nedokážou, radši bych volil koupi funglovek = ověřených měřením ve výrobní fabrice a bez možnýho opotřebení. Přirovnal bych to k montáži už jednou použitýho rozvodovýho řemenu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak videjko sem nahral, ale nejak kdyz to chci dat na youtube, tak to po me chce nejakej kanal a vubec nevim kde co jak nastavit :(

a taky bych rek ze z toho videa pomalu nic neuslysite .D jenom samej bordel ale neco tam slyset je,... kazdopadne sem ho podle zvuku tak nevytacel, sotva to vyletelo na 1500 ot/min. :D

jinak se proto tedy ptam, poradi mi nekdo s tim YOUTUBE ? nebo to video mam nekomu poslat a on ho tam da ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při posílání z mailu jménoA@Seznam - jménoB@Seznam jo, jak to budeš posílat jinam, tak asi ne.

V takovým případě doporučuju nahrát soubor na www.ulozto.cz a mailem poslat jen odkaz na sosnutí souboru - klidně ten link můžeš pověsit i sem, pak si to přetáhne a poslechne daleko víc lidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano tak to bude lepší .. hodit na uložto.cz a pak sem hodit jen link. Ale kdyžtak email: petr.malatak@seznam.cz ..

A jak jste tu před dvěma dny napsali někdo, že jste si mysleli že mě se nic nekazí na autě..

Tak dnes se mě to vrací i s úroky .. po delší době tečení mě bouchlo těsnění (doufám že jen to) u čidla ventilátoru, začla téct chladička a blikat teploměr .. tak jedno auto odstavené, protože jsem potřeboval jet na ohňostroj tak jsem sebral druhé a přijel jsem domů a tomu se zase zničil vypínač na kufru :D Asi nesmím na nic sahat, na co sáhnu to se posere .. To jen tak mimo téma .. :)

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No víš co já mám den blbec :D Včera se vše sralo a dnes nebylo o nic moc líp .. Auto je opravené :) Byla to prodřená hadice ta co vede z termostatu do chladiče. Prodřela se o sací potrubí. Sehnal jsem s výztuhou z milaty tak uvidím jak dlouho vydrží. V servise mě přetěsnili i čidlo a celé odpoledne zabité ..

Ale mechoš mě rovnou se vším poradil. Řekl mě na rovinu že do toho motoru patří 5W-40 a nic jiného, pozjíšťoval že mám prdlý výfuk, poradil se vším no super prostě :) Stalo mě to dohromady 1000 kč skoro :/ Ale mám to vše :)

A taky mě oznámil že hydroštely se neničí vůbec že vydrží nemožné, chce to jen oreginál olejový filtr. A dokonce mě i potěšil, že motor zní normálně :) při skoro 200 000 pozitivum :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

original filtr davam hnedka od zacatku ;)

200 000 km bude za necelych 40 km uz taky :D

s tim 5W40 BYCH SOUHLASIL PROTOZE TO MA PROSTY TY HYDRA A TY UZ TAKY NECO VYZADUJOU ;)

a neeee ze vsichni rikaji pohoda 10W40 ;)

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem se šel projet a asi abych se nenudil tak to zase začalo pištět .. chybělo tam skoro půl litru, ale myslím že mám asi prasklou nádobku ve spoji .. Nikde to neuniká ani do oleje tak nejspíš to.

Ale abych se zítra nenudil, tak musím do servisu opět pro kontrolu nemrznoucí směsi a aby toho nebylo málo, tak mě bouchla žárovka parkovací.. asi se fakt nudím :D A brzy očekávám těsnění pod hlavou KO .. super :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak podle toho chrastění bych řekl hydroštel, nebo i rozvodový řetěz? Jaký olej tam dáváš vlastně? Já nevím, sám na sebe bych nedal. :)

Edit: neumím číst - to jsou ty starosti. Mě příjde že jeden hydroštel je chytnutý a možná i rozvody .. každopádně jestli jezdíš drasticky do 5000ot. tak po 60 000 si myslím že je řetěz na výměnu .. mě po 140 000 říkal mechoš že řetěz je šíleně natáhly .. taky už to blblo takže by to sedělo ty tvé km celkem ..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no obcas ji nazrat trochu dam no :D

ale nejdriv nez sem menil hydra tak to delalo jinej bordel a bylo to vicemene ustaleny pravidelny,... tohle takovy proste nepravidelny chrasteni ;)

coz bych usoudil na ten retez nebo-li rozvody ;)

olej jak uz sem zde psal nekolikrat :D .... tak po vymene hyder jezdim a budu jezdit i dale na 5W40 ktery je od SHELLU ;) soused tam dela, nebo spis delal tak sem to mel za hubicku ;) ale teka presel k TOTALU .... tak zacnu lejt asi TOTAL ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou teda zvuky, me spis udivuje ze ty jako mechos s tim porad jezdis, me by to nedalo a uz bych to davno spravil. Ten chod motoru je des, to je na ostudu :t

Jinak podle vseho to bude vytahany retez, takze na nic necekat a vymenit. Je to za par kacek a neni to zadna slozitos, jen teda vymenit i gufirko kdyz to budes delat, aby ti ten olej nezacal prolinat kdyz to krmis 5w40 ;) Jinak Total je na pohodku, a hlavne i cenove. Ale ja mam prisun levnejsiho Mogulu, takze ja leju Mogul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GRYMIKU :D

nez sem menil hydra delalo to vetsi bordel :D ...... nehlede na to ze jsem rad za kazdou korunu ;)

ale neboj retez mam v planu spolecne s vymenou oleje ;) coz bude nekdy z kraje leta ;) takze se to vezme pri jednou a guferou je automaticky ;) to sem menil i predtim ;)

kazdopadne nevim jak ty ale ja bych do auta mogul asi nenalil, byt je to i blba FABIE ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím co máš proti Mogulu :kol-32: , moje haťapka kromě origo náplně nejela na nic jiného a už ukrajuje 252 000km, kdy někteří tvrdí že po 200t km má být ten motor už dávno po smrti. :kol-28: , takže na co bych platil značku, když Mogul udělá tu samou službu za poloviční peníz :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...