ohajek Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Mate nekdo zkusenost s temahle podlozkama (predni naprava)??? Vyrobce Weitec, cena cca 2tis za oba kusy. Chci to trochu zvednout, ale nehodlam menit pruziny, kdyz jsou "OK"... Je to jen o +15mm Ma to nejaky nevyhody? Zhorseny jizdni vlastnosti, ovladatelnost...? Kdokoliv s tim ma (u PREDNI napravy) zkusenosti, pls pisnete. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Mate nekdo zkusenost s temahle podlozkama (predni naprava)??? Vyrobce Weitec, cena cca 2tis za oba kusy. Chci to trochu zvednout, ale nehodlam menit pruziny, kdyz jsou "OK"... Je to jen o +15mmMa to nejaky nevyhody? Zhorseny jizdni vlastnosti, ovladatelnost...? Kdokoliv s tim ma (u PREDNI napravy) zkusenosti, pls pisnete. Dik Tak dva litry bych za to nedal ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 OK, diky za nazor... ale neni to upe primo to, na co se ptam. Pro nekoho to muze bejt existencni otazka (nebo alespon existencni otazka RS narazniku). Kdyz to bude kvalitni a bude to plnit svoji funkci, tak proc ne... Nejezdite na tom nekdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 OK, diky za nazor... ale neni to upe primo to, na co se ptam. Pro nekoho to muze bejt existencni otazka (nebo alespon existencni otazka RS narazniku). Kdyz to bude kvalitni a bude to plnit svoji funkci, tak proc ne... Nejezdite na tom nekdo??? Jasný, sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 nemáš někde foto, jak to vypadá? Docela by mě to zajímalo Ne že bych to chtěl, ale jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 to jsi asi na blbém fóru,tady všichni snižují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 to jsi asi na blbém fóru,tady všichni snižují To máš úplnou pravdu! Jezdím - 40 a jsem v pohodě. Octa v sérii je vysoká jako offroud a ještě jí dát o 15 mm výš?? To bych se z toho raději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Čau,ted jsem to zvedal o 25 až 30 mm a uplna bomba,nikde neškrtam a jizdni vlastnosti jsou taky ok,nevim teda jak by se chovala na okruhu v zatačkách ale na provoz je to v pohodě,vubec žádný rozdíl.Ještě necham zvednout zadek a budu uplně spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Čau,ted jsem to zvedal o 25 až 30 mm a uplna bomba,nikde neškrtam a jizdni vlastnosti jsou taky ok,nevim teda jak by se chovala na okruhu v zatačkách ale na provoz je to v pohodě,vubec žádný rozdíl.Ještě necham zvednout zadek a budu uplně spokojenej. Jak jsi to zvedal? Nemáš foto? Kolik to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Čau,ted jsem to zvedal o 25 až 30 mm a uplna bomba,nikde neškrtam a jizdni vlastnosti jsou taky ok,nevim teda jak by se chovala na okruhu v zatačkách ale na provoz je to v pohodě,vubec žádný rozdíl.Ještě necham zvednout zadek a budu uplně spokojenej. Tak zadek už jsem trochu zvedl,ale jak zvednout předek to by mě taky zajímalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Davají se nějaký gumy nahoru na tlumiče ale fakt nevím jak a co,stálo mě to 2000 kč tak to ani moc neřeším ale na zadek to dám určitě taky.Jo a dělal mě to kamoš v aut. servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 cauec ja si zvedal předek na svojim cca o 2cm a necitim nejake změny na jizdnich vlastnostech jen sned to ze už nikde neškrtám hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Co to tu píšete za KECY,že po zvednutí jízdní vlastnosti stejné,jeli jste někdy ve sníženém autě?Vždyť se vám to v zatáčkách musí houpat jak autobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 To máš úplnou pravdu! Jezdím - 40 a jsem v pohodě. Octa v sérii je vysoká jako offroud a ještě jí dát o 15 mm výš?? To bych se z toho raději ...kdo mi to tu rikal, ze to dal tak dolu, ze to pak musel vzadu zvednout??? Matne si vzpominam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 cauec ja si zvedal předek na svojim cca o 2cm a necitim nejake změny na jizdnich vlastnostech jen sned to ze už nikde neškrtám hehe A jak si to zvedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 a nedala by sa stabilita vyriesit tym ze by sa dali dali este 2cm rozisrovacie podlozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 a nedala by sa stabilita vyriesit tym ze by sa dali dali este 2cm rozisrovacie podlozky? To zvednutí o 2cm není pro jízdní vlastnosti nijak hrozné-nemusíš dávat podložky pod disky.OII je s paketem pro špatné cesty zvednutá o 2,5cm a je to zcela OK.U OI ti to zvedne vanu od silnice, což je zvlášť u 2.0MPI dobrá věc protože je motor hodně nízko nad slnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1774 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) nemáš někde foto, jak to vypadá? Docela by mě to zajímalo Ne že bych to chtěl, ale jsem zvědavej Mám dost nízko podvozek,je to stářím pružin,taky chci zvednout auto ale i víc než 40mm na obě nápravy. Chci to levně a dobře.Dejte radu ale ne komentáře.Oct 1U 1,8-lim.bez turba 180k! Potřebuji jen opravdu praktickou poradu.Nepište mladí a rychlí.JEDEN STAREJ a POMALEJ Doktor.Díky rotkod@seznam.cz Editováno: 12. Prosinec 2007, autor: 1774 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mozno by to islo keby si dal tie pruziny z paketu pre spatne cesty a na to by si dal potom este aj tie 2cm podlozky. Ale to by vyslo asi celkom draho, mozno su na nete aj 4cm podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 vložil jsem mezi zavity pružiny gumove vložky co použiva škodovka pro přepravu vozu RS akorat jsem je zkratil o 1/3 nebot to bzlo zvedle o cca3.5cm po seřiznuti 2cm což mi vyhovuje keci ze je to jak autobus mam tam tlumice Kayaba ultra sr a je to tuhe porad stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 vložil jsem mezi zavity pružiny gumove vložky co použiva škodovka pro přepravu vozu RS akorat jsem je zkratil o 1/3 nebot to bzlo zvedle o cca3.5cm po seřiznuti 2cm což mi vyhovuje keci ze je to jak autobus mam tam tlumice Kayaba ultra sr a je to tuhe porad stejne Zajímavé řešení , kde jsi je sehnal? Fotečka by nebyla ať vím jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 fotečku dam v ponděli mam nějake kus v praci jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 fotečku dam v ponděli mam nějake kus v praci jeste super, taky se tesim na fotku. to je zajmavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zajímavé řešení , kde jsi je sehnal? Fotečka by nebyla ať vím jak to vypadá. Taky by mě zajímalo jak se to dá sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.