Mairek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 jo tak to byl hodně dobrý kup , ale ne každému se hold zadaří Však to je taky vymodlené auto hledal jsem ho měsíc a půl, až mi z toho už praskala hlava, jak jsem pořád porovnával různá auta a hledal co by bylo lepší. Tak snad vydrží. A v čem se vlastně liší ta GLX od SLX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Však to je taky vymodlené auto hledal jsem ho měsíc a půl, až mi z toho už praskala hlava, jak jsem pořád porovnával různá auta a hledal co by bylo lepší. Tak snad vydrží. A v čem se vlastně liší ta GLX od SLX? Mam GLX a je i tu SLX - tak treba ta moje GLX nema ostrik svetel - SLX ma. Pak ta SLX ma stresni okno, GLX nema. Pak ma automaticky SLX bederni i vejska sedacky obe predni - kdezto GLX jen u ridice. Pak uz to jsou nejake drobnosti - klima je vsude na prani - takze SLX nema vzdy klimu, ta byla na objednani. Jinak co se tyce odhluc kapoty nema ani SLX ani GLX - proste 1.6 101PS ne. No snad si jeste vzpomenu - myslim ze GLX a SLX maji vzdy uzamk. schranku spolujezdce. Pak jsem si vzpomel pdobehy plastove - GLX jen predek - SLX i zadek + zasterky vsude Editováno: 16. Únor 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mam GLX a je i tu SLX - tak treba ta moje GLX nema ostrik svetel - SLX ma.Pak ta SLX ma stresni okno, GLX nema. Pak ma automaticky SLX bederni i vejska sedacky obe predni - kdezto GLX jen u ridice. Pak uz to jsou nejake drobnosti - klima je vsude na prani - takze SLX nema vzdy klimu, ta byla na objednani. Jinak co se tyce odhluc kapoty nema ani SLX ani GLX - proste 1.6 101PS ne. No snad si jeste vzpomenu - myslim ze GLX a SLX maji vzdy uzamk. schranku spolujezdce. Pak jsem si vzpomel pdobehy plastove - GLX jen predek - SLX i zadek + zasterky vsude Mám GLX a plastové podběhy a zástěrky mám v předu i v zadu. Je ale možné že předchozí majitel si to nechal dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mám GLX a plastové podběhy a zástěrky mám v předu i v zadu. Je ale možné že předchozí majitel si to nechal dodělat. plastové podběhy v zadu neměl jen ročník MR97 ve všech výbavách. ve výbavě GLX byla příplatková výbava i ABS, El. okna, bag spolujezdce, hliníkový kola v SLX jen klima a pár kravinek pokud máte někdo zájem, rád tu vypíšu základní výbavy LX, GLX a SLX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 plastové podběhy v zadu neměl jen ročník MR97 ve všech výbavách.ve výbavě GLX byla příplatková výbava i ABS, El. okna, bag spolujezdce, hliníkový kola v SLX jen klima a pár kravinek pokud máte někdo zájem, rád tu vypíšu základní výbavy LX, GLX a SLX Pokud bys byl tak hodnej tak to tu vypiš, celkem mě to zajímá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Pokud bys byl tak hodnej tak to tu vypiš, celkem mě to zajímá... zabiju tě během zítřka, musím to opsat z knížky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 plastové podběhy v zadu neměl jen ročník MR97 ve všech výbavách.ve výbavě GLX byla příplatková výbava i ABS, El. okna, bag spolujezdce, hliníkový kola v SLX jen klima a pár kravinek pokud máte někdo zájem, rád tu vypíšu základní výbavy LX, GLX a SLX Docela by mě zajímalo, jak je to s těma ostřikovačema světlometů - ja je tam mám, ale bych se vsadil, že to nikdy neostřikuje...dá se to popř. nějak spravit? A ostřikuje to světla zároveň s předním sklem nebo se musí tou páčkou ještě nějak jinak zašolíchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 zabiju tě během zítřka, musím to opsat z knížky Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 zabiju tě během zítřka, musím to opsat z knížky Taky tu mam peknou knizku jak v el. podobe tak v papiru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Docela by mě zajímalo, jak je to s těma ostřikovačema světlometů - ja je tam mám, ale bych se vsadil, že to nikdy neostřikuje...dá se to popř. nějak spravit? A ostřikuje to světla zároveň s předním sklem nebo se musí tou páčkou ještě nějak jinak zašolíchat? stříkají společně s ostřikem okna, je tam ještě nějaká podmínka, jako zapnutá světla a dál si nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mam GLX a je i tu SLX - tak treba ta moje GLX nema ostrik svetel - SLX ma.Pak ta SLX ma stresni okno, GLX nema. Pak ma automaticky SLX bederni i vejska sedacky obe predni - kdezto GLX jen u ridice. Pak uz to jsou nejake drobnosti - klima je vsude na prani - takze SLX nema vzdy klimu, ta byla na objednani. Jinak co se tyce odhluc kapoty nema ani SLX ani GLX - proste 1.6 101PS ne. No snad si jeste vzpomenu - myslim ze GLX a SLX maji vzdy uzamk. schranku spolujezdce. Pak jsem si vzpomel pdobehy plastove - GLX jen predek - SLX i zadek + zasterky vsude No a exportní auta jsou na tom úplně jinak.Já mám GLX a MR 2000.Mám výškově stavitelnou sedačku řidiče i spolujezdce a u obou je i bederní opěrka.Ostřik světel nemám.Střešní okno mám a dokonce elektrické.Odhlučnění kapoty nemám.Uzamykatelnou schránku u spolujezdce ano.Plastové podběhy mám vepředu i vzadu.Zástěrky nemám nikde. ABS, el. okna a zrcátka, airbag spolujezdce mám. Jestli na ní byli hliníkáče nevím.Já ji "dostal" na zánovních plecháčích.Možná si je majitel nechal na další auto?? A největší sranda.Známého Okta 1.9 TDi 66Kw(která doprovázela tu moji při cestě z německa) také mimochodem dovezená z německa má ve výbavě Clasic(LX)-klimatizaci-dělené sedačky-airbag řidiče a spolujezdce-pal.PC :kuk: Ale okna má na kliiiičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) No a exportní auta jsou na tom úplně jinak.Já mám GLX a MR 2000.Mám výškově stavitelnou sedačku řidiče i spolujezdce a u obou je i bederní opěrka.Ostřik světel nemám.Střešní okno mám a dokonce elektrické.Odhlučnění kapoty nemám.Uzamykatelnou schránku u spolujezdce ano.Plastové podběhy mám vepředu i vzadu.Zástěrky nemám nikde. ABS, el. okna a zrcátka, airbag spolujezdce mám. Jestli na ní byli hliníkáče nevím.Já ji "dostal" na zánovních plecháčích.Možná si je majitel nechal na další auto??A největší sranda.Známého Okta 1.9 TDi 66Kw(která doprovázela tu moji při cestě z německa) také mimochodem dovezená z německa má ve výbavě Clasic(LX)-klimatizaci-dělené sedačky-airbag řidiče a spolujezdce-pal.PC :kuk: Ale okna má na kliiiičky to je divný, jakej rok má ta 1,9? ta se totiž v MR97 a 98 dělala jen v SLX nebyl to jen blbě nalepenej štítek, by to spíš odpovídalo GLX a jinak 1,6/55kW nebohla být nikdy SLX, což občas lidi nevěděj, pro SLX byl motor 1,8 a 1,9TDI Editováno: 16. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Že by další vyléčený odpůrce 1.6 55Kw?????? Ale to je dobře-moc dobře. Já když jsem poprvé dovezl moji Oktu ukázat strýci(který samozřejmě věděl co chci koupit za motorizaci) tak povídá "tak sis koupil tu zdechlinu?" a já hrdě řekl že jo.Jenomže ho začaly svrbět prsty a vydržel asi tři minuty než se zeptal jestli by se mohl kousek svézt.Tak jsem mu to neodepřel ,ačkoliv to jak se o ní vyjádřil ... Tak se rozjel-za dva-roztáhl-za tři-podržel trojku až do 4000ot. ručička rychloměru se drala nahoru docela rychle-za čtyři-za pět a měl tam 130. Povídá "člověče vono to nejede zas tak špatně" a je zajimavé, že od té doby už podobné hloupé řeči nevede. Haha, mám známýho, bývalýho závodníka, když se svez v oktavce 55kw, první slova byly "Ty jo, jak se to cpe už od tisíce votáček." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 to je divný, jakej rok má ta 1,9? ta se totiž v MR97 a 98 dělala jen v SLX nebyl to jen blbě nalepenej štítek, by to spíš odpovídalo GLXa jinak 1,6/55kW nebohla být nikdy SLX, což občas lidi nevěděj, pro SLX byl motor 1,8 a 1,9TDI Jo jsem to ale blbec.To TDi je MR 2001 nebo 2002 Každopádně je to facelift. Tam už to asi bylo možné. Jo a 1.6 55Kw jsem v SLX taky viděl.Jeden čas byla na vyzkouseno.cz. Otázka zůstává ,jestli ten nápis na pátých dveřích někdo nevyměnil.Ale měla i klimatizaci, hliníkáče a ostřikovače světlometů :kuk: Ale nevím jaký to byl rok výroby.Tuším 99.A stála +- 139 000Kč. Docela se mi to autí líbilo, ale někdo mi ji tenkrát vyfoukl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jo jsem to ale blbec.To TDi je MR 2001 nebo 2002 Každopádně je to facelift. Tam už to asi bylo možné.Jo a 1.6 55Kw jsem v SLX taky viděl.Jeden čas byla na vyzkouseno.cz. Otázka zůstává ,jestli ten nápis na pátých dveřích někdo nevyměnil.Ale měla i klimatizaci, hliníkáče a ostřikovače světlometů :kuk: Ale nevím jaký to byl rok výroby.Tuším 99.A stála +- 139 000Kč. Docela se mi to autí líbilo, ale někdo mi ji tenkrát vyfoukl tak to si tam někdo nalepil, facelift používá označení classic, ambiente a elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 to je divný, jakej rok má ta 1,9? ta se totiž v MR97 a 98 dělala jen v SLX nebyl to jen blbě nalepenej štítek, by to spíš odpovídalo GLXa jinak 1,6/55kW nebohla být nikdy SLX, což občas lidi nevěděj, pro SLX byl motor 1,8 a 1,9TDI a SLX i u 1,6 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 a SLX i u 1,6 74kw jj, ale až u MR99, já psal o MR97 a 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) popis výbav pro MR97 a částečně 98 Verze LX - nárazníky v barvě vozu - velkoplošné kryty kol LX - kola ocelová 6Jx14" - pneumatiky 175R 14" - vnější zpětná zrcátka nastavitelná z kabiny - výškově seříditelný úchyt samonavíjecích 3 bod. bezp. pásů - tříbodové samonavíjecí pásy pro zadní boční sedadla - dvoubodový pás vzadu uprostřed - zadní mlhové světlo - boční směrová světla - opěrky hlavy u předních výškově a sklopně nastavitelné - opěrky hlavy u zadních sedadel - nastavitelný sklon svělometů z místa řidiče - imobilizér - plné obložení zavazadlového prostoru - kryt hrany zav. prostoru - upevnění lékárničky a trojúhelníku - neosvětlená odkládací schránka - ppelník a azapalovač cigaret s osvětlením - otáčkoměr s digi. hodinami - posilovač řízení - vnitřní osvětlení s kontaktem an všech dveřích - čtyřramený volant - čtyři stropní madla - osvětlení zavazadlového rostoru - lůžková úprava sedadel - věšáčky - odkládací schránky ve všech bočních dveřích - příprava pro montáž autorádie - signalizace zapnutých světel - samočinné vypínání spotřebičů při strartu - výškově a osově nastavitelný volant - částicový filtr - tónovaná skla - střední konzola - intervalový spínač stěračů - montáž motoru 1,6/55 Verze GLX (změny nebo díly navíc oproti LX) - velkoplošné kryty kol GLX - odlišný potah sedadel, výplní bočních dveří a zadního plata - vnější zpětná zrcátka v barvě vozu - ocelová kola 6J 15" - pneumatiky 195/65R 15" - boční ochranné lišty - airbag pro řidiče s napínačem pásu - přední světla do mlhy - uzamykatelná odkládací schránka s osvětlením - dělená zadní sedadla - integrovaný odkládací prostor pod zadním platem - zpožďovač vnitřního osvětlení - ukazatel vnější teploty - palubák - dvoutónové houkačky - centrální zamykání - elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka - bederní opěra sedadla řidiče - montáž motoru 1,6/55 později 1,6/74 a 1,9/66 verze SLX (změněné díly nebo díly navíc oproti verzi GLX) - hliníková kola - odlišný potah sedadel, dveřních výplní a zadního plata - airbag pro řidiče a spolujezdce - 4x el. okna - střešní okno - výškově seříditelné sedadlo spolujezdce s bederkou Mimořádné výbavy pro verzy LX - ABS - airbag řidiče - airbag spolujezdce - přední mlhová světla - elektricky nastavitelná vnější zrcátka - centrální zamykání - rádio A, B se 4 nebo 8 reproduktory - autoalarm - příprava pro montáž rádia (anténa a 4 nebo 8 repro) - ostřikovače světlometů pro verzi GLX - ABS - airbag pro spolujezdce - výškově stavitelné sedadlo spolujezdce - rádio A nebo B - klimatizace - 4x el. okna - el. třešní okno - autoalarm - příprava na autorádio - ostřikovač světlometů pro verzi SLX - ABS (1,8 standartně) - klimatizace - rádio A nebo B - přední vyhřívaná sedadla - autoalarm - příprava pro rádio - ostřikovače světel uf Editováno: 17. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jen tak pro zajímavost dodám, že verzi GLX v počátcích výroby a ještě v květnu 1997 (nevím do kdy) nebylo možno objednat bez el. ovládání všech oken. Sice to byla doplňková výbava pro GLX, ale v té době byla jaksi povinná. Je to moje vlastné zkušenost, na jaře 97 jsem tento model kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 popis výbav pro MR97 a částečně 98Verze LX - nárazníky v barvě vozu - velkoplošné kryty kol LX - kola ocelová 6Jx14" - pneumatiky 175R 14" - vnější zpětná zrcátka nastavitelná z kabiny - výškově seříditelný úchyt samonavíjecích 3 bod. bezp. pásů - tříbodové samonavíjecí pásy pro zadní boční sedadla - dvoubodový pás vzadu uprostřed - zadní mlhové světlo - boční směrová světla - opěrky hlavy u předních výškově a sklopně nastavitelné - opěrky hlavy u zadních sedadel - nastavitelný sklon svělometů z místa řidiče - imobilizér - plné obložení zavazadlového prostoru - kryt hrany zav. prostoru - upevnění lékárničky a trojúhelníku - neosvětlená odkládací schránka - ppelník a azapalovač cigaret s osvětlením - otáčkoměr s digi. hodinami - posilovač řízení - vnitřní osvětlení s kontaktem an všech dveřích - čtyřramený volant - čtyři stropní madla - osvětlení zavazadlového rostoru - lůžková úprava sedadel - věšáčky - odkládací schránky ve všech bočních dveřích - příprava pro montáž autorádie - signalizace zapnutých světel - samočinné vypínání spotřebičů při strartu - výškově a osově nastavitelný volant - částicový filtr - tónovaná skla - střední konzola - intervalový spínač stěračů - montáž motoru 1,6/55 Verze GLX (změny nebo díly navíc oproti LX) - velkoplošné kryty kol GLX - odlišný potah sedadel, výplní bočních dveří a zadního plata - vnější zpětná zrcátka v barvě vozu - ocelová kola 6J 15" - pneumatiky 195/65R 15" - boční ochranné lišty - airbag pro řidiče s napínačem pásu - přední světla do mlhy - uzamykatelná odkládací schránka s osvětlením - dělená zadní sedadla - integrovaný odkládací prostor pod zadním platem - zpožďovač vnitřního osvětlení - ukazatel vnější teploty - palubák - dvoutónové houkačky - centrální zamykání - elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka - bederní opěra sedadla řidiče - montáž motoru 1,6/55 později 1,6/74 a 1,9/66 verze SLX (změněné díly nebo díly navíc oproti verzi GLX) - hliníková kola - odlišný potah sedadel, dveřních výplní a zadního plata - airbag pro řidiče a spolujezdce - 4x el. okna - střešní okno - výškově seříditelné sedadlo spolujezdce s bederkou Mimořádné výbavy pro verzy LX - ABS - airbag řidiče - airbag spolujezdce - přední mlhová světla - elektricky nastavitelná vnější zrcátka - centrální zamykání - rádio A, B se 4 nebo 8 reproduktory - autoalarm - příprava pro montáž rádia (anténa a 4 nebo 8 repro) - ostřikovače světlometů pro verzi GLX - ABS - airbag pro spolujezdce - výškově stavitelné sedadlo spolujezdce - rádio A nebo B - klimatizace - 4x el. okna - el. třešní okno - autoalarm - příprava na autorádio - ostřikovač světlometů pro verzi SLX - ABS (1,8 standartně) - klimatizace - rádio A nebo B - přední vyhřívaná sedadla - autoalarm - příprava pro rádio - ostřikovače světel uf Klaním se před tebou . Teď už mám jasno co jaká verze měla za výbavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Klaním se před tebou . Teď už mám jasno co jaká verze měla za výbavu... bacha, je to platné jen pro dva ročníky, pak to zase změnily. ještě k té 55kW nikdy do ní nedáte tuto výbavu, když si ji budete chtít dodělat: ASR, ESP, tempomat, maxidot, všechny tyto výbavy chtějí motorovej CAN a ten motor AEE nikdy neměl až do ukončení výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Však to je taky vymodlené auto hledal jsem ho měsíc a půl, až mi z toho už praskala hlava, jak jsem pořád porovnával různá auta a hledal co by bylo lepší. Tak snad vydrží. A v čem se vlastně liší ta GLX od SLX? No vidíš.A já na tu svoji čekal trpělivě tři a půl roku Protože jako student VŠ jsem zrovna nehýřil penězi abych auto uživil.Až teď v posledním roce studia už mám i slušnou práci.Takže to auto začalo být reálné. Začal jsem před roky hledat na atlas.cz , pak i seznam.cz, postupně k tomu přidal aaaauto.cz a auto-discont.cz,eurocar.cz.A teprve nedávno jsem se dozvěděl o vyzkouseno.cz.Mezi tím se mi podařilo zjistit i adresy německých serverů mobile.de autoscouth24.de a autobild.de.Takže jsem trávil večery u netu a hledal a hledal.V té době jsem dokonce neměl internet doma , takže zpravidla ve škole, nebo u kamarádů. Za tu dobu jsem objevil spousty vraků a šrotů, ale našlo se i pár pěkných kousků.Až se nakonec objevila ta co mi stojí v garáži a bylo vymalováno Kdo si počká, ten se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 bacha, je to platné jen pro dva ročníky, pak to zase změnily.ještě k té 55kW nikdy do ní nedáte tuto výbavu, když si ji budete chtít dodělat: ASR, ESP, tempomat, maxidot, všechny tyto výbavy chtějí motorovej CAN a ten motor AEE nikdy neměl až do ukončení výroby OK beru to teda s rezervou, ale i tak mi to pomohlo se v těch výbavách z orientovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jj, ale až u MR99, já psal o MR97 a 98 Co znamená ta zkratka MR? Něco s rokem výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Co znamená ta zkratka MR? Něco s rokem výroby? Modelový Rok - MR, v německu maj Modell Jahr - MJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.