Dave0401 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 ja bych chtel prijet kazdopadne.. jedine ze bude mrznout a mrholit (snezit) to asi nevyjedu... nechci to nekde rozsekat ale jinak dojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tak zítra frčím pro hlinikáče a hned je budu nazouvat, takže pokud bude opravdu hnusně ak že to na letní nebude tak nefím nefím jestli dorazím .. kdyby bylo tak jak dneska .. jejda to by bylo mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tak zítra frčím pro hlinikáče a hned je budu nazouvat, takže pokud bude opravdu hnusně ak že to na letní nebude tak nefím nefím jestli dorazím .. kdyby bylo tak jak dneska .. jejda to by bylo mega A to je problém to přehodit??? Budeš mít na to celé dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 A to je problém to přehodit??? Budeš mít na to celé dopoledne jj presne to je problem prehodit?? j aidem cez cele slovensko na letnych a to pod tatrami je sneh.. hehe... tak chlapci pod šparom, ok?? už teraz sa neviem dočkať.. inač tiez dorazim za kazdeho pocasia.. s-talkere a na teba sa tiez tesim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 stenly: ja na tebe taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Taky z Olmika Čau, my pojedem z Hněvotína ve 12:15, takže u té Shellky budem tak za 15 minut. Když výjde počasí tak pojedem Milanovou červenou, kterou jsi viděl ve Šternberku minulý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdarec chlapi... tak jak tak koukám vypadato dost dobře co se tyče účasti:) už se těším.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 jj presne to je problem prehodit?? j aidem cez cele slovensko na letnych a to pod tatrami je sneh.. hehe...tak chlapci pod šparom, ok?? už teraz sa neviem dočkať.. inač tiez dorazim za kazdeho pocasia.. s-talkere a na teba sa tiez tesim.. dal jsem ti tam mapku přesně naproti vchodu du sparu je parkoviště tak tam myslím že se najdeme ... toliki pěkných fábii tam přeci jen nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 No pánové jak to pozoruji tak je každy termin špatně ,Únor moc brzo . I když bylo super teď rešíte jesti bude mrznout tak že nepojedete .Je mi líto Badyse věnoval tomu nemalé úsilí a čas .Jezdím 31roků a až v posledních třech letech dávám zimní gumy.ahoj v neděli Neználek.ps A jezdím celoročně a né tak že napadne první sníh a auto vyjede až v květnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 ale vono se pojede a relativně hezky bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Taky pojedu na letních a když nepojedeš jako hovádko, dorazit musíš vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdravím pánové, přidávám se k pochvale nálepek, jsou fakt pěkné! Jinak bych se připojil ke skupině která jede z Tesco Třebovice, jestli jsem to dobře přečetl. Když tak to trošku ujasněte, v kolik a kde ať nejedu sám... Se bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 jak tak koukam tak se asi pojedu za vama podivat:) jsem z bilovce takze neni problem, ucil jsem tam holku jezdit ikdyz me asi nikdo zvas nezna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 ale panove nestresujte, co by mrzlo Ja na aute jeste zimaky nemel a odjel sem za sebou na fabce 3zimy (z toho byla zima jen ta prvni a to kruta) a vsecko se dalo, jezdil sem i tak ale ne tak casto a samo ze pomaleji Takze cekam cca 55aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 No pánové jak to pozoruji tak je každy termin špatně ,Únor moc brzo . I když bylo super teď rešíte jesti bude mrznout tak že nepojedete .Je mi líto Badyse věnoval tomu nemalé úsilí a čas .Jezdím 31roků a až v posledních třech letech dávám zimní gumy.ahoj v neděli Neználek.ps A jezdím celoročně a né tak že napadne první sníh a auto vyjede až v květnu. Tak to je dobré, zrovna ty poslední 2 zimy nebyly tak extrémní a tys dal zimní gumy. Ja zas mám pocit, že si je sjíždím zbytečně. Alespoň u nás v Olomouc to na zimní moc není. Zima si z nás dělá srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak to je dobré, zrovna ty poslední 2 zimy nebyly tak extrémní a tys dal zimní gumy. Ja zas mám pocit, že si je sjíždím zbytečně. Alespoň u nás v Olomouc to na zimní moc není. Zima si z nás dělá srandu. Kurňa kdybych to věděl, nechám si dát do auta míso sady zimních kol raději šíbr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jedete někdo z Brna nebo přes Brno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Čau, my pojedem z Hněvotína ve 12:15, takže u té Shellky budem tak za 15 minut. Když výjde počasí tak pojedem Milanovou červenou, kterou jsi viděl ve Šternberku minulý rok. Zdarec, odkud z Hněvotína? Sem z Novosad, přes Slavonín, kopec a Nedvězí to mám do Hněvotína 5min.Předpokládám že budete vyjíždět před Hněvotínem na dálnici směr Ostrava ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdarec, odkud z Hněvotína? Sem z Novosad, přes Slavonín, kopec a Nedvězí to mám do Hněvotína 5min.Předpokládám že budete vyjíždět před Hněvotínem na dálnici směr Ostrava ? MSnad bysme ani do Hněvotína nemuseli. Klidně by stačilo na Shelce za Olmikem . Tam u Čendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Snad bysme ani do Hněvotína nemuseli. Klidně by stačilo na Shelce za Olmikem . Tam u Čendy Jasně, u Čendy to asi bude nejlepší! Zbytečně by jste se tady plantali. Naložím Matyse a Planetu, šupem na R 35 a u Čendy jsme za chvilku. Až uvidíte nízkou, širokou červenou s RS předkem, tak to letím já.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jasně, u Čendy to asi bude nejlepší! Zbytečně by jste se tady plantali. Naložím Matyse a Planetu, šupem na R 35 a u Čendy jsme za chvilku. Až uvidíte nízkou, širokou červenou s RS předkem, tak to letím já.... Ok dejte ještě čas. Planeta pojede asi se mnou už z Prostějova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Čaute hoši tak nato jak sem se těšil na tendle můj první sraz, tak mi to bohužel asi jako jedinému nevyjde, nedostanu volno v práci tak snad příště no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Hm škoda že je to tak daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 dal jsem ti tam mapku přesně naproti vchodu du sparu je parkoviště tak tam myslím že se najdeme ... toliki pěkných fábii tam přeci jen nebude. diki moc. som rad že sa o mna staraš.. ja to tam poznam o ulicu dalej byva moj stryko u ktore budem .. ulica dr.m. Tyrše.. heheh.. čiže ked si z fridku tak to tam uvidiš moju fabinku už o den skor.. inak dik zs pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 hosi ja dojedu... nebojte... ja rikam musela by byt najaka extra kalamita ale to snad nehrozi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky