vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 lucky... ty jo... ale to nemůžeš posuzovat ve dne... ne? pro mě je důležité, že mi to v noci svítí super... a jestli mi vydrží rok, tak budu max spokojený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Rok??????? Možno tak v dialkových. Akože prejem ti to,ale neverím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 uvidíme... samozřejmě to záleží na době provozu... ty žárovky mají vydržet cca 400 hodi... já mám spočítáno, že za 400 hodin najezdím těch 28 tis. km... +- ... a to mám přesně na rok.. hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Pár príspevkov dopredu je test H7 a tam je životnosť NB H7 250 hodín.Tých 400 by bolo pekné číslo.ja najazdím ročne tak 18t,tak to by mi vydržalo možno aj rok a pol.To by som bral. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak já zatím nemám osobní zkušenost... těch 400 hodin je napsáno na krabičce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tady přidávám tři fotky které jsem dnes pořidil... snad to je dost patrné, jak to svítí dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 vorlíku :prc: mohol si to sfotiť nie proti stene, ale na rovnej ceste vieš jak myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 to vyfotím... ale ve městě je všude světlo .... pokusím se tedy zítra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 pekne pekne..vorlajz presvedcil si ma...si rodeny obchodniiik...zajtra ked bude cas tak idem kupit Osramky ...diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 hh... ok... určitě nebudeš zklamaný... jen ta výdrž ... no to ukáže čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 To na tý octě jsme přehodily v garáži taky bez rozdílu. S tou fotkou to bylo myšleno co se týká barvy světla proti Silver star. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 potvrzuju, svítivost v noci perfektní, hlavně při potkávačkách je znatelný rozdíl oproti původním "obyč" Phillipsům, při dálkových svítí o něco líp ale už mi to nepřijde tak markantní rozdíl, ale kolik toho člověk při dnešním provozu najede v noci s dálkovými, že takže taky čekám, kolik vydrží, mám je 4 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giodioil Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zalezi na kolikatku je chces..... mrkni na tyhle žárovky a uvidíš.... třeba najdeš solidní cenu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 tak za rok jsem vyměnil v každém světle po jedné žárovce... tzn. 450 CZK... myslím, že to jde... svítivost je opravdu o dost lepší jak u obyč H7 a těch 450 kaček za to rozhodně stojí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markonius Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Opravdu životnost NB je minimální. Měl jsem na dvouch vozech a už je nechci ani za nic. Vyhozené prachy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 tak je tu, novinka pro rok 2011 night breaker PLUS, stejný parametry, jen životnost o polovinu větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 tak to zní slibně, to by se už vyplatilo pořídit je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 nějaký info.zní to zajímavě Žárovky směrují o 90 procent více světla na silnici než standardní světelné zdroje a vytvořený světelný kužel je delší téměř o 35 m. Kromě toho se Night Breaker Plus vyznačuje, v porovnání s předchozí generací, značně delší životností, což přináší úsporu času a peněz. Mezi klíčové vlastnosti žárovek Night Breaker Plus patří prodloužená životnost, v porovnání s předchozí generací. Optimalizace výrobních procesů, zlepšený výběr použitých materiálů, inovovaná žhavicí vlákna a vyšší podíl inertních plynů zvýšily jejich provozní dobu až o 50 % ve srovnání s předchozími modely Night Breaker. Mezi další finesu zdokonalených žárovek patří zlaté kontakty, které zajišťují lepší elektrickou vodivost a zdůraznění špičkové kvality těchto žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 tak je tu, novinka pro rok 2011 night breaker PLUS, stejný parametry, jen životnost o polovinu větší. Dnes jsem je nasadil (H4). Tak jsem zvědavej jak to bude v noci svítit.Doposud jsem měl philips visionplus +50%svetla navíc. Už někdo testujete osram NB plus??Zkušenosti a první poznatky?.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Mam NB Plus uz asi mesiac... zatial vpohode. Svietia sice silnejsie nez obycajne, ale nie som nijak ohromeny Uvidim kolko vydrzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Dával jsem Night Breakery Plus do projektorů v půlce srpna - zkušenosti z provozu tady: ... Jen doufám, že mi vydrží aspoň ten rok - mám projektory s clonkou, nenatáčecí... Cena 295,-Kč kousek je dost pálka - když chce člověk mít ještě aspoň jednu v autě jako náhradní - a přitom by měl počítat s tím, že když odejde jedna, nejpozději do měsíce se odporoučí i druhá z páru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Taky jsem ted kupoval tyhle H7 osam nightbreaker plus zarovky a nejak mi neprijde, ze to extra sviti, resp. to nedokazu poznat, uvidime casem:) Jsem spise zvedavej na vydrz, pokud prasknou, tak pujdu do philipsu premium +30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 tak jsem je taky koupil, tak jsem zvědav, jak budou svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 STANDIS: Budes milo prekvapeny aky je rozdiel svietivosti OSRAM NBR verzus klasicka ziarovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Standis: myslim ze budes mile prekvapen jak pise prochy. ja je davam do OIIFL kde nejsou xeny a ta zmena je fakt masakr. akorat je skoda ze hrozne praskaj a sou celkem drahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.